Tiket dana: Poeni igrača

Večeras će se odigrati preostala četiri meča u okviru 10. kola Evrolige. Na parket će i košarkaši Zvezde i Partizana, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Ante Žižić (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 6.5) @ 1.85 u MaxBet

Ekipa Efesa večeras dočekuje Partizan i za očekivati je da centar domaće ekipe prebaci zadatu granicu. Žižić ne briljira ove sezone, minutaža mu varira, ali su za današnji meč uskraćeni za Plajsa i Brajanta na centarskim pozicijama. Ovako smanjena rotacija sigurno znači veću minutažu u večerašnjem meču a samim tim i veći broj šuteva. Partizan očajno brani centarsku poziciju, a očajno brane i skok. Ante veoma dobro igra u piku sa svojim plejmejkerima, Kaminski ga jednostavno ne može sačuvati. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Zek Ledej (Partizan) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u MaxBet

Partizan na veoma teškom gostovanju večeras, a ovaj meč ih očekuje nakon poraza od Cedevita Olimpije u ABA ligi. Zek je u tom meču bio na udaru medija zbog nesportske greške koju je načinio nad Jakom Blažičem, pa će danas biti sigurno motivisan da odigra jednu dobru partiju. On je svakako jedan od najboljih igrača Partizana i ukoliko žele da budu konkurentni u ovom meču, Zek će morati povuče ekipu. U prethodnom kolu protiv Albe je odigrao preko 25 minuta i za to vrijeme postigao 14 poena. Mišljenja smo da bi i večeras trebao preći zadatu granicu pa vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Čima Moneke (Baskonija) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MaxBet

Baskonija danas dočekuje ekipu Monaka i očekujemo da krilni centar domaće ekipe prebaci zadatu granicu. Riječ je jednom veoma snažnom i skočnom igraču, koji je pokazao ove sezone da je i odličan šuter. Savršeno se uklopio u ekipu Baskonije i za sada pruža veoma kvalitetne partije. Hauvard je upitan za današnji meč i ukoliko on ne bude igrao Moneke će jednostavno uzeti sve u svoje ruke. Međutim iako nastupi Hauvarda, Moneke će imati svojih 12-15 puteva što je sasvim dovoljno da pređe gore pomenutu granicu. Njegov današnji čuvar Braun po nama neće moći da sačuva Čimu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Jago dos Santos (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 5.5) @ 1.85 u MaxBet

Zvezda danas dočekuje ekipu Armanija a mišljenja smo da će omaleni Brazilac večeras prebaciti ovu granicu. U prosijeku bilježi oko 17 minuta na terenu, za to vrijeme uzima oko 3 šuta za 3 poena i 2 šuta za 2 poena. Često probija u reket i uz par faulova i izvođenja slobodnih bacanja, može lako prebaciti ovu granicu. U Areni se večeras očekuje oko 20 hiljada gledalaca a on evidentno pruža bolje partije pred domaćom publikom, što je još jedan plus za večerašnji tip. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u MaxBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.