Tiket dana (subota, 25.11.2023)

Tiket dana

Danas glava boli od ponude i sada su problemi drugačiji u odnosu na prethodne dane. Kako u obilju događaja izabrati one koji neće ”izdati”. Predložene kvote iz našeg tiketa su važile u vreme njegovog sastavljanja.

Brentford – Arsenal – T22+ @ 1.90 u SuperBet

Tobdžije su zbog poraza u Njukaslu ostale bez prvog mesta a trenutno su treći. Ipak, razlika je minimalna, vodeći Siti ima bod više a drugoplasirani Liverpul samo bolju gol razliku, i to za jedan gol. Sve ukazuje na vrlo interesantnu sezonu u kojoj Građani neće biti toliko dominantni. I prošle sezone je Arsenal opasno pretio da preuzme primat ali je Siti bio kompaktniji kada je to trebalo, u finišu sezone. Pred odlazak na pauzu Arsenal je pobedio Barnli na svom Emirejtsu i donekle miran otišao na odmor. Njihov gradski rival Brentford je izgubio na Enfildu, čime su prekinuli niz od tri uzastopna trijumfa kada su redom pobeđivali Barnli, Čelsi i Vest Hem. U dve prethodne sezone, od kada su Pčelice u eliti, Arsenal je jednom pobedio i jednom izgubio na Komjunitiju. I sada ih očekuje veoma težak posao ali ako planiraju da se bore za titulu moraju da pobeđuju u ovakvim utakmicama. Nekako nam je relanije da vidimo golove, a Arsenal bi trebalo da postigne bar dva. Za T22+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.90.

Verder – Leverkuzen – 2,3+ @ 1.80 u SuperBet

Farmaceuti su blistali tokom kasnog leta i rane jeseni i njihovi navijači očekuju da zadrže taj nivo i u nastavku sezone. Bajern je na samo bod udaljenosti i konstantno diše za vrat Leverkuzenu. Za sada Farmaceuti odolevaju, pobeđuju redom sve rivale ali nekako nam se čini da šampion samo čeka slab dan tima iz Leverkuzena da zasedne na vrh. U 11 odigranih utakmica Bajer je pobedio deset puta i osvojio jedan bod na Alijanc Areni protiv Bajerna. Šest kola je ostalo do kraja prvog dela prvenstva i na Baj Areni se nadaju da mogu ostati na vrhu i kao prvoplasirani tim proslave božićne i novogodišnje razloge. Sada Farmaceuti putuju u Bremen gde ih čeka Verder koji je bez poraza u prethodna tri kola. U prethodnih pet gostovanja na Vezeru Leverkuzen nije izgubio, dobio je tri meča i dva puta je odigrao nerešeno. Sada ponovo očekujemo dvojku a golova bi trebalo da bude dosta. za 2,3+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.80.

Klermon – Lans – 0-2 @ 1.75 u SuperBet

Vicešampion Francuske je u aktuelnoj sezoni uspeo da pobedi u gostima samo jednom. Tu računamo i utakmice u Ligi šampiona, gde je na dva gostovanja uzeo jedan bod u Sevilji i doživeo minimalan poraz u Ajndhovenu. U Ligi 1 su slavili samo kod Strazbura, zahvaljujući jednom postignutom golu, pa nije ni čudo da se Lans trenutno nalazi tek na 6. mestu sa dvocifrenim zaostatkom za vodećim dvojcem koji čine Pari Sen Žermen i Nica. Domaćin ovog meča, ekipa Klermona, u mnogo je nepovoljnojoj poziciji. Oni su na pretposlednjem 17. mestu i imaju samo 9 bodova iz 11 utakmica. Iza njih je samo Lion, a to je tek prava senzacija. Klermon ima problema sa postizanjem golova, dali su ih samo 8 do sada i ubedljivo su najneefikasniji tim lige. U novembru je Klermon igrao dosta dobro, izgubio je samo jednom ali je zato upisao dva vrlo važna trijumfa. Pobedili su na Žerlanu ekipu Liona i na svom terenu Lorijan, a oba rivala su direktni konkurenti. Očekujemo tvrd meč u Klermonu koji bi mogao da reši samo jedan gol. Naš predlog je 0-2 gola sa kvotom 1.75 u kladionici SuperBet.

Tvente – PSV – GG3+ @ 1.90 u SuperBet

Derbi kola holandske Eredivizije igra se u Enšedeu gde trećeplasirani Tvente dočekuje maksimalni PSV, lidera prvenstva. Filipsovci su u 12 utakmica ostavrili isto toliko pobeda i već imaju solidnih 7 bodova prednosti u odnosu na aktuelnog šampiona i prvog pratioca tim Fejnorda. Odmah iza njih se nalazi Tvente, ekipa koja je sakupila 27 bodova, dva manje od Fejnorda, i koja se nada makar kvalifikacijama za Ligu šampiona narednog leta. To je težak zadata, iza Tventea je AZ Alkmar, a ko zna, možda se probudi i amsterdamski gigant Ajaks. Za PSV bi ovo mogao da bude najteži meč ove jeseni, Tvente je odigrao 6 mečeva na svom stadionu i dobio pet, a samo je NEC uzeo bod zahvaljujući činjenici da je postigao tri gola u Enšedeu. Uspeo je Tvente da pobedi i Fejnord na svom terenu i tako učini veliku uslugu i PSV-u. Filipsovce u sredu očekuje važan meč Lige šampiona na Sančez Pishuanu u Sevilji i zbog fokusa na tu utakmicu gostiju, rastu šanse Tventea da napravi iznenađenje. Uglavnom golovi su zagarantovani i biće ih na obe strane. Za GG3+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 11.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.