Tiket dana (nedelja, 26.11.2023)

Tiket dana

Kao i juče i današnja ponuda je fantastična i biće takva i narednih vikenda sve do zimske pauze u nekim ligama. Predložene kvote važile su u vreme pisanja teksta.

Kadiz – Real – 2,2+ @ 1.83 u MaxBet

Prethodnih sezona Kadiz je bio tim koji je na strani bio izuzetno opasan dok je na svojoj Nuevo Mirandilji skoro pa redovno gubio. U aktuelnoj sezoni su se stvari promenile, sada Kadiz igra dobro pred svojim navijačima i osvaja bodove, dok na strani skoro da ne zna kako izbeći poraz. Doneli su samo bod sa gostovanja a u Kadizu imaju samo jedan poraz i to od vodeće Đirone. Real ima mnogo problema sa povredama, van stroja je nekolicina važnih igrača, poput Vinisijusa, Kamavinge, Militaa, Čuanmenija i još nekih. Ipak, Anćeloti ima ogroman broj kvalitetnih zamena i to se ne bi trebalo osetiti na terenu. Madriđani zaostaju dva boda za Đironom, a toliko imaju više od Barselone. Verujemo da su nestrpljivi da preuzmu lidersku poziciju i da će pobediti u Kadizu. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Hajdenhajm – Bohum – GG3+ @ 1.83 u MaxBet

Mada su debitanti u elitnom nemačkom rangu fudbaleri Hajdenhajma su odigrali nekoliko baš dobrih utakmica i pokazali da nisu zalutali u Bunelsigu. Naravno, ”zelena grana” je još daleko i ne sumnjamo da će se ovaj tim do kraja sezone boriti za opstanak. Isti slučaj je i sa njihovim rivalom u ovom meču, ekipom Bohuma. U prethodne dve sezone, od kada su se vratili U bundesligu, uspevali su da pronađu spasonosni put, ali konstantno uz mnogo nerviranja sopstvenih navijača. I Bohum i Hajdenhajm su pred ovo kolo bili van zone ispadanja ali dalkeo od sigurnog. Domaći tim je izgubio četiri od poslednjih pet mečeva u prvenstvu a slavio je samo protiv odličnog Štutgarta. Bohum je pred pauzu bio dobar, već tri kola ne znaju za poraz i imali su dva remija i pobedu u Darmštatu. Remi, sigurni smo, ne bi zadovoljio ambicije ni domaćinu ni gostu, pa verujemo da će se igrati otvoreno i sa dosta golova. Na pet utakmica Hajdenhajma na domaćem terenu padalo je u proseku više od 4 gola. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.83 u kladionici MaxBet.

Lingbi – Brondbi – 2 @ 1.70 u MaxBet

Lingbi je odmah ispod crte koja deli timove koji će igrati u plej-ofu od onih koji moraju u plej-aut. Dakle, na sedmom su mestu pred ovo kolo ali imaju solidnih 6 bodova zaostatka za šestoplasiranim Orhusom. Ostalo je sedam kola do kraja regularnog dela prvenstva u danskoj Super ligi i neće biti lako ovoj ekipi da se preseli u grnji dom. Zato je Brondbi sigarn učesnik plej-ofa ali i jedan od najvećih kandidata da osvoji titulu šampiona. Trenutno je tim iz predgrađa Kopenhagena na drugoj poziciji koju deli sa Mitjilandom, a oba tima zaostaju dva boda za aktuelnim prvakom FC Kopenhagenom. U prošlom kolu odigran je najveći derbi danskog fudbala, na Parkenu je FC Kopenhagen dočekao Brondbi i nakon uzbudljivog meča, u kome je bilo svega osim golova, usledila je podela bodova. Brondbi je pobedio već pet puta na strani i verujemo da će ovde biti i šesti trijumf. za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.70.

Olesund – Viking – 2,2+ @ 1.68 u MaxBet

Pobeda Vikinga u ovom meču mogla bi se nazvati fiksom dana. Ostala su samo dva kola da se odigraju još u norveškoj elitnoj ligi, dosta toga je već poznato a najveća bitka vodi se za plasman u Evropu i opstanak. Bode/Glimt je novi šampion, a iz lige ispada Olesund. Sve ostalo treba da se reši u preostalih 180 minuta fudbala u ovoj skandinavskoj zemlji. Viking iz Stavangera trenutno je 4. i to mesto ne vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija. Moraće da u naredna dva kola preteknu ili Bran, od koga imaju tri boda manje, ili Tromze za kojim zaostaju jedan poen. Na ruku im ide to što Bran dočekuje najbolji tim lige Bode/Glimt, a i to što oni, posle duela sa Olesundom koji je već drugoligaš, u poslednjoj rundi dočekuju nezanteresovani Rozenborg. Domaćin je razočarao u ovoj sezoni, prošle godine su bili mnogo bolji i okončali ligu sa 35 bodova. Sada su sakupili samo 18 i na kraju će biti poslednji, to je već sada jasno. I tako slabi Olesund je u prošlom kolu izgubio samo minimalnim rezultatom od Bodea, ali je Viking sada sa mnogo većim motivom i predlažemo dvojku uz dva gola gostiju. za 2,2+ kvota iznosi 1.68 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 9.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.