Tiket za veče (nedelja, 26.11.2023)

tiket dana

Veoma zanimljiva sportska nedelja polako ostaje iza nas, na programu je još par utakmica koje počinju u večernjem terminu, a mi smo za vas izdvojili najzanimljivije. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Lion – Lil – GG3+ @ 2.20 u MaxBet

Košmarna sezona za Lion i najgori start u istoriji kluba mogli bi da ih koštaju statusa prvoligaša u narednoj sezoni. Rijetko ko vjeruje da nešto tako može da se desi, ali ukoliko ovaj tim nastavi igrati u ovakvom ritmu, neće se dobro provesti. Trenutno su klub sa najmanje pobijeda u Ligi 1, pošto su do sada upisali samo jedan trijum i to u poslednjem kolu na gostovanju kod ekipe Rena (0:1). Prije toga su remizirali sa ekipom Meca (1:1) na domaćem terenu, pa su trenutno na svega 7 osvojenih bodova, što nije dovoljno za ništa više od poslednje pozicije. Lil sa druge strane ne zna za poraz već 5 uzastopnih mečeva u prvenstvu, a ove sezone su upisali samo 2 poraza. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali sa ekipom Tuluza (1:1), a sa 20 osvojenih bodova trenutno su na 4. mjestu na tabeli. Lion je evidentno malo podigao formu i za očekivati je da na domaćem terenu postigne gol, sa druge strane njihova odbrana dijeluje nesigurno pa je za očekivati da i prime jedan ili više golova. Prema tome naš prijedlog GG3+ po kvoti 2.20 u MaxBet kladionici.

Betis – Las Palmas – 1&3+ @ 2.85 u MaxBet

Tim iz Sevilje je neporažen u poslednjih 5 mečeva, a na zadnja 3 meča su upisali dvije pobjede i jedan remi. Prethodno kolo su odigrali gradski derbi u kom su poveli u 72. minuti ali su vrlo brzo primili gol za izjednačenje. Trenutno su na 7. mjestu na tabeli sa dvadeset jednim osvojenim bodom. Las Palmas je po povratku u La Ligu zaista iznenadio sve svojim partijama, iako se nije mnogo očekivalo od njih. U sjajnoj su formi i u nizu su od 3 meča bez poraza, u kom su upisali dvije pobjede i jedan remi. U poslednjem kolu odigrali neriješeno u gostima kod Osasune (1:1). Zanimljiv je i podatak koji kaže da ekipa Betisa nikada nije izgubila na domaćem terenu od večerašnjeg protivnika, a odigrali su 10 zvaničnih mečeva. Mišljenja smo da je ovo potencijalno efikasan meč u kom će domaćin na svom stadionu slaviti, te vam prema tome predlažemo igru 1&3+ po kvoti 2.85 u MaxBet kladionici.

Espanjol – Alkoron – 1&2+ @ 1.74 u MaxBet

Ekipa Espanjola je prethodne sezone odigrala veoma loše u La Ligi i tako se nakon samo godinu dana vratila ponovo u Segundu. Pred njima je dugačak put, koji im nije nepoznat, i ogromna borba za povratak u elitno društvo. Trenutno su na dobrom putu pošto za pozicijom koja vodi u viši rang zaostaju svega 4 boda uz utakmicu manje. U poslednjem meču su savladali Elče sa 2:0 i tako ostali u trci za vodeće dvije pozicije. Njihov današnji protivnik ekipa Alkorona će voditi grčevitu borbu za opstanak, trenutno su na pretposlednjem mjestu sa 14 osvojenih bodova, ali i jednom od najlošijih odbrana u ligi. U prosijeku primaju skoro 2 gola po meču, a u poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Hihona (0:0). Približavanje vodećim ekipama ali i huk sa tribina bi trebali biti glavni motiv Espanjola u ovom meču, a mi domaćina vidimo kao pobjednika ovog duela, pa vam prema tome predlažemo igru 1&2+ po kvoti 1.74 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u MaxBet kladionici iznosi 10.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.