Tiket dana (ponedeljak, 27.11.2023)

Tiket dana

Nije sve odigrani za vikend, ostalo je dovoljno mečeva i za ponedeljak. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Fulam – Vulverhempton – GG3+ @ 2.50 u SuperBet

Poslednji meč 13. kola engelske Premijer lige igra se na Krejven Kotidžu gde Fulam dočekuje Vulverhempton. Kolibari su na pauzu otišli nakon serije od četiri meča bez pobede i spustili se na tabeli u opasnu zonu. Rezultati, i pored izostanka pobede, nisu bili katastrofalni. Porazi su doživljeni od Totenhema, Mančester junajteda i Aston Vile, timova koji su realno jači od Fulama. Prava prilika da prekinu ovaj niz ukazuje im se u duelu sa Vukovima koji igraju dosta dobro u poslednje vreme, pa su u poslednjih sedam utakmica u prvenstvu upisali samo jedan poraz i to na mestu gde su to najmanje očeivali. Izgubili su jedino na Bramal Lejnu u Šefildu i to golom u 100. minutu. U prethodnom kolu Vulvsi su uz mnogo sreće došli do trijumfa nad Totenhemom. Gubili su 0:1 do 91. minuta i onda je usledio neverovatan preokret. Na poslednjih 10 utakmica Vulvsa došla je igra gol-gol, a u velikoj većini slučajeva i GG3+. Zato se odlučujemo i sada za taj tip. Za GG3+ kvota je 2.50 u kladionici SuperBet.

Bolonja – Torino – 1x,0-2 @ 1.95 u SuperBet

Na svom Renato Dalari Bolonjezi igraju odlično ove sezone. izgubili su samo u prvoj utakmici protiv Milana, remizirali sa Napolijem, a sada su u seriji od četiri pobede, računajući i trijumf u kupu nad Veronom. I pored takvih igara na domaćem terenu neće im biti lako protiv odličnog Torina. Granata je u sredini tabele, u prvih 12 kola imaju učinak 4-4-4, dakle po četiri pobede, remija i poraza. U tri prethodna kola Torino je uzeo sedam bodova, pobedio Leće i Sasuolo i remizirao sa Moncom. Dueli Torina i Bolonje obično su neizvesni i sa malim brojem golova. U četiri poslednje godine samo je jednom palo više od dva gola, a najčešće su mečevi završavani nerešenim rezultatom. Ne bi nas iznenadilo da i sada bude tako, a naš predlog je kombinacija duple šanse na domaćina uz mali broj pogodaka. Za 1x,0-2 koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.95.

Silkeborg – Mitjiland – T22+ @ 2.20 u SuperBet

Gosti iz Herninga su u sjajnoj formi i imaju priliku da zimsku pauzu diočekaju na vrhu tabele. Zaostatak za liderom do ovog kola, aktuelnim šampionom FC Kopenhagenom, iznosio je samo tri boda, a pošto je ekipa sa Parkena izgubili, evo šanse da se s njima izjednače. Naravno, ne zaboravljamo ni Brondbi, a duel sa ovom ekipom Mitjiland će odigrati na početku drugog dela sezone. Mitjiland je u seriji od devet utakmica bez poraza u Super ligi Danske, uglavno su to bile pobede a imaju ih četiri u nizu. Neće kod Silkeborga biti lako, i ovaj tim je bio u dorboj formi pred pauzu i samo je jednom poražen u pet prethodnih rundi. U prvom delu sezone Mitjiland je slavio sa 2:0 protiv Silkeborga, a s obzirom da su vrlo efikasni u gostima i da daju u proseku dva gola, očekujemo da i na JYSK parku u Silkeborgu daju bar toliko. Za T22+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici SuperBet iznosi 10.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.