Tiket dana: Poeni NBA igrača

Osam utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu igra se u noći između utorka i srede po srednjeevropskom vremenu. Evo našeg predloga za učinak košarkaša. Kvote i granice važil su u trenutku sastavljanja tiketa.

Džejlen Braun (Boston) – Poeni + (granica 23,5) @ 1.85 u MaxBet

Snažni bek Seltiksa ima za sada nešto skromiju ulogu nego prošle sezone. Ne samo u broju poena, već i u vremenu koje provodi na parketu. No, tek je početak sezone, Bostonu ide sasvim dobro i sa skorom 13-4 zauzimaju prvo mesto u ligi. Ipak, u prethodna četiri meča doživeli su dva poraza, prvo nakon produžetka u Šarlotu, a onda i u Orlandu. Na svom parketu su maksimalni, iz sedam utakmica imaju isto toliko pobeda. Sada im TD Garden dolaze Čikago Bulsi predvođeni, derozanom, Vajtom i Vučevićem, ali tim koji je pobedio samo 5 puta u 18 utakmica. Džejlen Braun je na 16 mečeva ubacivao 21,4 poena, hvata skoro 5 lopti i imao 3,4 asistencije. Znali smo ga i u boljim izdanjima, ali su mečevi protiv Milvokija kada je ubacio 26 koševa i protiv Atlante sa solidnih 21 i 7 skokova, verovatno najava boljih igara. Granica za Brauna je na 23,5 koševa, ali se očekujue da duel sa Bulsima bude vrlo efikasan i da on provede dosta veremena u igri. Ako ga bide služio šut i prodori mu budu uspešni kao i obično, verujemo da može preko granice. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Bruk Lopez (Milvoki) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.83 u MaxBet

Derbi večeri na Istoku igra se u Majamiju gde prvak Istoka prošle sezone dočekuje ekipu Milvokija. Jeleni imaju bolji skor od Hita nakon 17 odigranih utakmica, oni su izgubili pet, a finalsita NBA lige čak sedam mečeva. Startni centar Baksa Bruk Lopez igra fantastiično u poslednjih par utakmica, mnogo bolje nego na početku sezone. reba reći da je u tim stigao Demijan Lilard, još jedan veliki potrošač lopti, pa pored njega i Adetokupma treba doći u situaciju da uputite loptu ka košu. Lopez je ostvario sjajn skor od 39 poena u pobedi nad Vašingtonom, ali je odmah u narednom meču protiv Portlanda stigao do samo 10 poena. Prosek mu je 13,4 što je manje nego prošle sezone, ali će protiv Majamija morati da bude dugo u igri i pokuša da parira odličnom Adebaju. Zato i verujemo da će ubaciti više od 12,5 koševa na ovom meču, kolika je granica, a za (+) kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Čet Holmgren (Oklahoma) – Poeni + (granica 17,5) @ 1.87 u MaxBet

Pravo čudo od košrkaša dobila je Oklahoma na draftu. Čet Holmgren je možda bio malo u senci Viktora venbajame, ali je već na startu sezone pokazao da bi mogao da nadvisi i neverovatnog Francuza. Za igrača sa viinom od 215 santimetara Holmgren se odlično kreći i barata loptom. Ima duge ruke i prava je napast za rivale. Možda treba da nabaci još malo mišićne mase, a verujemo da će i to uraditi. U svojoj prvoj NBA sezoni za sada ubacuje više od 18 poena po meču i hvata 8 lopti pod obručima. Na parketu provodi 30 minuta i jedan je od najzaslužnijih za sjajan skor Oklahome od 11 pobeda i 5 poraza. U noći pred nama igraju derbi Zapada protiv prvoplasirane Minesote i čeka ga težak okršaj sa Taunsom i Goberom. Ipak, Holmgren je ubacio 33 poena protiv Filadelfije sa MVP-om lige Embidom, pa verujemo da i u duelu sa Timbervulvsima može preko granice. Ona je na 17,5 koševa sa kvotom 1.87 za (+) u kladionici MaxBet.

Max Štrus (Klivlend) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.87 u MaxBet

Bivši košarkaš Majamija od ove sezone brani boje Klivlenda. Za sada mu dobro ide i stigao je do proseka od preko 14 poena po meču, što je dosta više nego u prošloj sezoni kada je sa Hitom igrao veliko finale. Ipak, treba reći i da provodi mnogo više vremena na parketu, sada igra preko 35 minuta, a i konkurencija u timu je slabija. Posle pobede nad Torontom Kavalirsi su stigli do pozitivnog skora, sada imaju 9 poeba i 8 poraza, a Štrus je u tom meču ubacio 20 poena uz čak 11 skokova. Za sada mu je najbolji učinak u novom klubu 27 koševa protiv Bruklina, a još tri puta je išao preko 20 poena. Sada će Klivlend igrati protiv Atlante na svom terenu i Štrusa čekaju dueli sa Dežonte Marejom i Bogdanom Bogdanovićem na spoljnim pozicijama, a tu je i fantastični plejmejker Hoksa Tre Jang. Biće ovo efikasan meč i smatramo da bi Maks Štrus morao da prebaci granicu od 12,5 poena koliko mu je zadato u kladionici MaxBet sa kvotom 1.87 za (+) koševe.

Ukupna kvota na tiketu za noć između utorka i srede u kladionici MaxBet iznosi 11.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.