Tiket za veče (utorak, 28.11.2023)

tiket dana

Posle tri nedelje pauze ponovo nam se vratila Liga šampiona, a večeras su pred nama i utakmice u Čempionšipu. Pred nama su veoma zanimljivije utakmice koje počinju u večernjem terminu. Napominjemo da su kvote bile aktulne u momentu pisanja tiketa.

Barselona – Porto – 1&2+ @ 1.65 u MozzartBet

Barselona će u okviru 5. kola grupe H ugostiti Porto, a ovaj meč je direktna borba za prvo poziciju na tabeli. Obje ekipe su na istom bilansu, za sada su ostvarile po 3 pobjede i jedan poraz, te sa 9 osvojenih bodova trenutno zauzimaju vodeće pozicije. Barselona je mimo svih očekivanja nakon 3 uzastopne pobjede, poražena u prethodnom kolu na gostovanju kod ekipe Šahtjora rezultatom 1:0. Dok je Porto jedini poraz doživio upravo od Barselone i to na njihovom terenu, tada je na semaforu pisalo 0:1. Barselona je za vikend imala veoma težak meč u kom nije uspijela da slavi, pošto su na gostovanju kod Rajo Valjekana odigrali neriješeno (1:1). Porto je imao obaveze u kupu gdje je lako izašao na kraj sa niželigašem Montalegreom (4:0). Mišljenja smo da će kvalitet Barselone presuditi te da će Ćavija ekipa smoći snage da večeras trijumfuje u veoma bitnom meču, naš prijedlog za ovaj meč je 1&2+ po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Fejnord – Atletiko Madrid – GG @ 1.61 u MozzartBet

Šampion Holandije će večeras na domaćem terenu imati priliku da jednom nogom već zakorači u nokaut fazu Lige šampiona. Jasno je da neće imati nimalo lak posao pošto im u goste dolazi Atletiko Madrid koji ove sezone igra u veoma dobroj formi. Tim Dijega Simeonea je sa 8 osvojenih bodova lider grupe E, dok je Fejnord na trećoj poziciji sa 6 osvojenih bodova, bodom manje od drugoplasiranog Lacija. U prethodnom kolu Fejnord je u gostima poražen od Lacija sa 1:0, dok je Atletiko na domaćem terenu apsolutno nadigrao Seltik sa 6:0. U prvom njihovom duelu viđeno je čak 5 golova a na kraju je slavio tim iz Madrida rezultatom 3:2. Zanimljivo je istaći da je Fejnord sve svoje bodove do sada sakupio kod kuće, dok Atletiko još uvijek ne zna za pobjedu u gostima. Fejnord je do sada uvijek davao gol kod kuće, dok je Atletiko sa druge strane uvijek davao ali i primao gol u gostima. Mišljenja smo da je narealniji tip za ovaj meč igra GG po kvoti 1.61 u MozzartBet kladionici.

PSŽ – Njukasl – GG3+ @ 1.95 u MozzartBet

Večeras bi mogli da vidimo rasplet jedne od najzanimljivijih grupa ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona.
Naime sve četiri ekipe u grupi F su u 3 boda i svaki meč i bod je jedno malo finale. Prvak Francuske je trenutno na 6 osvojenih bodova i nalazi se na 2. mjestu na tabeli, dok je predstavnik Engleske u ovoj grupi na 4 osvojena boda što ih pozicionira na poslednje 4. mjesto. Daleko od toga da je bilo šta riješeno u ovoj grupi, a jasno je da će gosti iz Njukasla večeras morati odigrati malo ofanzivniji meč, kako bi došli do bodova. U prethodnom meču je Njukasl slavio na domaćem terenu sa 4:1, a za očekivati je da večeras gledamo sličan meč sa velikim brojem golova. Oba tima su u prethodnom kolu poražena, pa će u ovoj utakmici tražiti popravni. Prema tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.95 u MozzartBet kladionici.

Kvins Park Rendžers – Stouk – X2&2+ @ 1.90 u MozzartBet

U okviru 18. kola Čempionšipa ekipa Kvins Park Rendžersa, koja je u zasita očajnoj formi, će ugostiti Stouk. Domaći tim ne zna za pobjedu na čak poslednjih 12 utakmica, što je zaista nevjerovatno. Jedini su tim u Čempionšipu koji još uvijek ne zna za trijumf na domaćem terenu, te su sa 10 osvojenih bodova trenutno na pretposlednjem mjestu na tabeli. Stouk je sa druge strane za vikend prekinuo odličan niz rezultata u kom nisu znali za poraz, a u poslednjem kolu je koban bio susret sa Blekburnom koji ih je porazio na njihovom terenu sa čak 0:3. Na poslednjih 5 utakmica u gostima ekipa Stouka je samo jednom poražena, a čak 4 puta je dolazila igra 2+. Mišljenja smo da će tako biti i večeras te vam prema tome predlažemo igru X2&2+ po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u MozzartBet kladionici iznosi 9.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.