Tiket dana (utorak, 28.11.2023)

Tiket dana

Evropski kupivi, tačnije grupna faza, bliže se kraju. Ostala su još dva kola i u naredna tri dana mnogo toga će biti jasnije. Večeras se igraju i utakmice nižih liga u Engleskoj. Kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Lacio – Seltik – 1,0-3 @ 2.40 u Meridianbet

Škoti imaju samo teoretske šanse da budu makar treći u ovoj grupi i nastave takmičenje u Ligi Evrope. Sumnjamo da će se tako nešto dogoditi jer je neophodno da pobede u dva poslednja kola Lacio u gostima i Fejnord na svom terenu, ali i da Italijani ostanu bez osvojenog boda i da Holanđani ne uzmu više od jednog. Za Lacio je meč od presudnog značaja kada je plasman u nokaut fazu u pitanju, u slučaju trijumfa nad Seltikom i izostanka pobede Fejnorda nad Atletikom, već posle ovog kola bi bil jasno da će u osminu finala Lige šampiona Madriđani i Lacijali. Ne igra rimski tim u nekoj posebno dobroj formi ove sezone. U italijnskkoj Seriji A uzeli su samo jedan bod u prethodna tri kola i dali su samo jedan gol za tih 270 minuta. Ujedno na poslednjih šest utakmica nisu dali više od jednog gola na meču. Seltik dominira u svom prvenstvu, ali je LIga šampiona neki drugi nivo. Očekujemo pobedu Lacija i još jednom mali broj golova na Olimpiku. Za 1,0-3 kvota je 2.40 u kladionici Meridianbet.

Šahtjor – Antverp – 1 @ 2.00 u Meridianbet

Belgijski prvak će skoro siguro završiti na poslednjem mestu u grupi ali bi sigurno želeli da izbegnu scenario u kom takmičenje završavaju bez osvojenog boda. Za sada su na ”nuli”, iz četiri meča imaju isto toliko poraza a najbližni osvajanju nekog boda imali su u duelu sa Šahtjorom na svom terenu. Tada su vodili sa 2:0 posle prvog poluvremena, ali su u nastavku primili tri gola. I pored toga su mogli do boda, ali su promašili penal u 97. minutu. Zato su Ukrajincima ti bodovi mnogo značili, tim iz Donjecka sada ima 6 bodova i ako pobedi Antverp i drugi put, u poslednjem kolu će u direktnom okršaju sa Portom rešavati pitanje prolaska u nokaut fazu. Hendikep Šahtjora je to što kao domaćin igra u nemačkom Hamburgu, ali je na Volksparku igrao i protiv Barse i uspeo je da pobedi. Verujemo da će uspeti da pobede i Belgijance a za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.00.

Sidtirol – Breša – 1x,0-2 @ 2.01 u Meridianbet

U odloženoj utakmici 3. kola italijanske Serije B sastaju se dva tima sa severa ove zemlje. Breša je slabije plasirana ali je trenutno u nešto boljoj formi. Dok je Sidtirol vezao tri poraza u prvenstvu, ekipa iz Lombardije je prekinula niz od pet neuspha osvojivši bod na gostovanju kod Pize. Upravo je Pira slavila protiv Sidtirola u Bolzanu, a to je poslednji meč koji je tim iz Južnog Tirola igrao pred svojim navijačima. Što se tabele tiče razlika nije velika između ova dva tima, Sidtirol ima 16 bodova, dva više od Breše, a i jedni i drugi su van zone ispadanja, pa čak i baraža. Prošle sezone je Breša jedva ostala u ligi, to su uradili tek u baražu, dok je Sidtirol, kome je to bila premijerna sezona u drugoj ligi, na kraju izborio doigravanje. U međusobnim okršajima prošle sezone obe ekipe su slavile na svom terenu, Breša sa 2:0 a Sidtirol da 1:0. I sada očekujemo nešto slično, mali broj golova a prednost dajemo domaćem timu. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota je 2.01 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 9.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.