Tiket dana (četvrtak, 30.11.2023)

Tiket dana

Za polsednji dan novembra ponuda je odlična, a sve to zahvaljujući utakmicama 5. kola Lige Evrope i Lige konferencija. Kvote iz predloga važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Šturm – Rakov – 1 @ 1.85 u SuperBet

Austrijanci se i dalje nadaju da mogu ostati i na proleće u Ligi Evrope. Pobeda nad Rakovom garantuje im treće mesto i makar prekazak u Ligu konferencija ali je prva meta druga pozicija na kojoj se trenutno nalazi Spoerting iz Lisabona. U slučaju da Portugalci ne pobede u Bergamu protiv Atalante, odluka o drugom mestu pala bi u poslednjem kolu kada Šturm bude gostovao u Lisabonu. Dakle, da bi samo odlučivali o svojoj sudbini fudbaleri tima iz Graca moraju da pobede poljskog šampiona, koji bi mogao na treće mesto jedino ako slavi u ovom duelu. Šturm je pobedio u Poljskoj, pa očekujemo da slavi i pred svojim navijačima. za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.85.

Makabi Haifa – Ren – 2 @ 1.75 u SuperBet

Kada je izbila kriza u Izraelu i kada je prekinut fudbalski šampiona, splasle su i ambicije klubova iz ove zemlje u Evropi. Znalo se da neće moći da igraju pred svojim navijačima, a to dodatno otežava ionako tešku situaciju u klubovima. Makabi iz Haife je prošle sezone igrao u Ligi šampiona, sada nije stigao do elite ali je izborio nastup u Ligi Evrope. Sve je prilika da će takmičenje završiti u grupnoj fazi s obzirom da su posle 3 utakmice osvojili samo 1 bod. Imaju zaostali meč sa Viljarealom, pa bi mogli da naprave prodor i ka prolasku u nokaut fazu, ali nam se čini da od toga neće biti ništa. Elipu rena dočekaće na Puškaš Areni u Budimpešti, tu su već dočekali Žutu podmornicu i izgubili sa 2:1. Jedini meč koji su odigrali u Haifi bio je onaj protiv Panatinaikosa koji je okončan bez goova. Ren je sakupio 9 bodova iz 4 utakmice i pobeda na ovom meču osigurala bi mu barem drugu poziciju. Njihova želja je prvo mesto i direktan plasman u osminu finala Lige Evrope. zato predlažemo dvojku sa kvotom 1.73 u kladionici SuperBet.

Olimpija – Lil – 2 @ 1.70 u SuperBet

Ispalo je da je ova grupa Lige konferenija mnogo zanimljivija nego što se to moglo pretpostaviti posle žreba. Lil je bio apsolutni favorit u konkurenciji Slovana, Olimpije i Klaksvika, ali tim sa severa Francuske još uvek nije rešio pitanje plasmana i posle 4 odigrana kola. Istina, najbliži su tom cilju, imaju po dve pobede i dva remija, a utakmica u Ljubljani mogla bi da reši i preostale dileme. Zmajčeki su za sada razočarali, posebno se to odnosi na meč na Farskim Ostrvima koji su ubedljivo izgubili, ali se ni Lil nije proslavio kod Klaksvika gde je igrao bez golova. U Stožicama je Olimpija pobedila Klaksvik i to su joj jedini bodovi do sada. U prvom meču u Lilu domaći Buldozi su slavili protiv Olimpije sa 2:0 a verujemo da će pobediti i u revanšu u glavnom gradu Slovenije. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.70.

AZ Alkmar – Zrinjski – 1,3+ @ 1.72 u SuperBet

Najveća senzacija ovogodišnjeg izdanja Lige konferencija bila je pobeda Zrinjskog u Mostaru protiv Holanđana. Možda trijumf sam po sebi ne bi bio toliko senzacionalan, ali se dogodio nakon vođstva AZ od 3:0 posle prvog poluvremena. U drugih 45 minuta Mostarci su dali četiri gola slavnom holandskom klubu i stigli do svoje prve pobede u grupnoj fazi nekog od evropskih kupova. U naredne tri utakmice Zrinjski je poražen, dva puta protiv Legije i jednom u Birmingemu protiv Aston Vile. Isti učinak ima i AZ, oni su pobedili samo Poljake na svom terenu, a gubili su u Varšavi i od Aston Vile u Alkmaru. Oba tima su dalkeo od nastavka takmičenja u Evropi na proleće, ali bi AZ u slučaju pobede imao priliku da trijumfom nad Legijom u Varšavi ipak bude ispred poljskog tima. Naravno, pre toga bi Aston Vila morala da pobedi Legiju u Engleskoj. Mnogo je kombinacija, a svakako će AZ želeti da se osveti Plemićima za poraz u Mostaru. Naš predlog je jedinica uz dosta golova. Za 1,3+ kvota je 1.72 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici SuperBet iznosi 9.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.