Tiket dana Evroliga (četvrtak, 30.11.2023)

Počinje 11. kolo Evrolige, a u prvih deset neporažen je samo aktuelni prvak Evrope Real iz Madrida. Večeras se igra šest utakmica, a predložene kvote i granice važilie se u trenutku sastavljanja predloga.

Fenerbahče – Real Madrid – 2 @ 1.65 u MaxBet

Madriđani igraju neverovatno kvalitetno u prvom delu sezone i do sada su, računajući sva takmičenja, poraženi samo jednom. Bilo je to u okviru Endesa lige kada ih je savladala Unikaha. U utorak su odigrali zaostali meč protiv Makabija u Beogradu i slavili više nego ubedljivo, ubacivši Izraelcima čak 99 poena. Mateo Ćus ima širok roster i kada iz tima ispadne poneki košarkaš, kao što je to sada slučaj sa Jabuseleom, to se ne oseća. Kampaco diriguje igrom i Argentinac je trenutno na 8,4 asistencije po meču. Protiv Albe ih je imao rekordnih 13, ali je bio zapažen i protiv Makabija sa 9 uspešnih dodavanja. Fener se muči, izostanci Dešona Pjera, Nika Kalatesa i Marka Gudurića u nekm mečevima nisu uspeli da nadomeste i vezali su četiri poraza u Evroligi. Ipak, sva četiri puta su gostovali, od toga su tri puta igrali u Beogradu, sa Partizanom, Zvezdom i Makabijem, dok je poslednji neuspeh doživeljen u Bolonji. Naš predlog je pobeda Reala uz kvotu 1.65 u kladionici MaxBet.

Monako – Olimpijakos – 1 @ 1.68 u MaxBet

Teškom mukom je Monako slavio u Vitoriji ali je to jedna od njihovih vrednijih pobeda u aktuelnoj sezoni. Kneževi su već uspevali da pobede na strani, slavili su u Beogradu protiv Crvene zvezde i Milanu, ali su i dva puta položili oružje pred rivalima na svom parketu. Bodove iz Monaka odneli su Virtus i Anadolu Efes, pa se čini da su to pobede koje nedostaju Monaku da bi sve bilo idealno u ovom momentu. Ovako dvostruki uzastopni učesnik Fajnal fora ima skor od 6 pobeda i 4 poraza, i to mu je dovoljno za deobu 4. do 6. mesta sa dva atinska tima. Olimpijakos ima isti skor, Pirejci su imali ogromne probleme sa povredama i jedan period su igrali samo sa Mustafom Falom pod koševima. Ovaj Francuz je provodio više od 35 minuta na parketu u vreme kada je Milutinov bio povređen i to je njemu predstavljalo ogroman napor. Sada je stigao i Filip Petrušev i Barckas će imati mnogo manje glavobolja kada iz tima ispadbe neko od visokih igrača. Povredu je imao i Vilijams-Gos i velika je verovatnoća da njega neće biti na ovom meču. Naš predlog je jedinica sa koeficijentom 1.68 u kladionici MaxBet.

Bajern – Virtus – UP+ (granica 161,5) @ 1.85 u MaxBet

Bavarci polako kompletiraju redove i može se reći da se vraćaju na pobednički kolosek. Posle četiri uzastopna poraza uspeli su da dobiju dva od tri poslednja meča, a bili su blizu da slave i u Kaunasu protiv Žalgirisa. U prošlom kolu Bajern je gostovao u Vilerbanu i taj duel je možda i najbolji meč u ovoj sezoni. Igrala su se dva produžetka a posle 10 dodatnih minuta nemački tim je slavio sa 101:100. Treba reći da su bavarci bili u izgubljenoj situaciji u dva navrata i prosto je neverovatno kako je Asvel uspeo da izgubi ovaj meč. Nakon dva gostovanja vraćaju se u Audi dom i čekaju ekipu Virtusa. Bolonjezi su izgubili ubedljivo od Panatinaikosa i Reala na dva poslednja gostovanja, ali su na dva prva slavili protiv Monaka i Asvela. Očigledno im Francuska prija, a kako će biti u Nemačkoj ostaje da vidimo. Naš predlog za ovaj meč je igra na više poena ukupno. Granica za ukupan broj je 161,5 a kvota za (+) je 1.85 u kladionici MaxBet.

Olimpija Milano – Žalgiris – 1,UP+ @ 2.45 u MaxBet

Loš period definitivno je iza Olimpije. Tim iz Milana je očajno startovao, imao je samo jednu pobedu u prvih šest kola, a uspeo je da izgubi čak i od Albe u Berlinu. Sada su vezali dva važna trijumfa, prvo u duelu sa Efesom na svom parketu, a onda i protiv Crvene zvezde u prepunoj Areni. Na tom meču fantastičnu partiju pružio je plejmejker Maodo Lo, letošnja akvizicija iz Albe, ali i sjajni šuter Šejvon Šilds. I ostale novajlije bile su dobre, jedino je malo podbacio Nikola Mirotić. Što se Žalgirisa tiče Litvanci imaju jednu pobedu u posledniih šest utakmica u Evroligi, a i do nje su stigli jako teško. Očigledno je da su u krizi, posebno kada igraju u Kaunasu, mada su i na prethodna tri gostovanja poraženi, prvo u Istanbulu a onda i dva puta u Atini. Ne verujemo da ”zelena šuma” ima neke velike šanse na severu Italije, pa je naš predlog pobeda domaćina uz više poena od ponuđene granice. Ona je na 154,5 koševa ukupno, a za 1,UP+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 12.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.