Tiket za veče (četvrtak, 30.11.2023)

tiket dana

Pred nama su preostale utakmice u okviru grupne faze Lige Evrope i Lige konferencija koje počinju od 21 čas. Napominjemo vas da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa i da su podložne promjenama.

Servet – Roma – 2 @ 1.85 u MaxBet

Vučica je u prethodnom kolu prije 3 nedelje ispustila prvo mjesto, poraženi su od Slavije u Pragu sa 2:0 i tako sa lošijom gol razlikom i identičnim brojem bodova kao Slavija (9) zauzimaju drugo mjesto u grupi G. Prije tog poraza upisali su sve 3 pobjede, a večerašnjeg protivnika su na Olimpiku savladali veoma ubjedljivo rezultatom 4:0. Za očekivati je da Murinjo na teren pošalje najjači sastav kako bi došli do neophodna 3 boda. Nekoliko puta je trener Rome isticao koliko bi im značilo prvo mjesto u grupi i direktan plasman u osminu finala, tada bi imali dodatnih 14 dana pauze u ovom takmičenju, a za to se svakako vrijedi boriti. Servet je sa 4 boda na 3. mjestu na tabeli a tu bi trebalo i da ostane s obzirom da im prvoplasirana Slavija i drugoplasirana Roma bježe 5 bodova. Mišljenja smo da će kvalitetniji sastav slaviti večeras, te predlažemo dvojku na Romu po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Heken – Bajern Leverkuzen – 4+ @ 2.00 u MaxBet

Prvak Švedske ekipa Hekena je već sada izgubila sve šanse da se nađe makar na trećem mjestu ove grupe i tako obezbijedi bar Ligu konferencija. Nakon 4 odigrana kola imaju sva 4 poraza i gol razliku 2:13. U prvom meču koji se igrao u Njemačkoj Leverkuzen je slavio sa 4:0, pa je za očekivati da i večeras gledamo goleadu na ovom meču. Četa Ćabi Alonsa je maltene već obezbijedila prvo mjesto u grupi, a bod na večerašnjem meču im je dovoljan da to i potvrde. Iza sebe imaju četiri trijumfa na četiri odigrane utakmice, trenutno su u nevjerovatnom nizu od 13 uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima i izgleda da ne namjeravaju da se zaustave. Heken igrao veoma efikasne mečeve, a od poslednjih 7 njihovih utakmica na čak 5 je dolazila igra 4+. Prema tome naš prijedlog je igra 4+ po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Nordsjiland – Fenerbahče – GG @ 1.59 u MaxBet

Potencijalno jedan veoma zanimljiv meč koji se igra u okviru grupe H u kojoj još uvijek ništa nije riješeno. Nordsijeland će dočekati uzdrmani Fenerbahče koji u poslednje vrijeme ne pruža toliko kvalitetne partije kao na početku sezone. Domaćini su na 7 osvojenih bodova u trenutno su na 2. mjestu na tabeli, a posle uvodnog poraza upravo od Fenerbahčea od 3:1, upisali su 3 meča bez poraza. Tim iz Istanbula je nakon uvodne 3 pobjede, u poslednjem kolu doživio prvi poraz u ovoj grupi i to od šampiona Bugarske Ludogoreca rezultatom 2:0. Biće ovo duel za prvu poziciju na tabeli i za očekivati je da obje ekipe pruže svoj maksimum. Nordsijeland igra veoma brz fudbal i kod kuće skoro svima mogu da postignu gol, dok sa druge strane ne treba govori o kvalitetu napadača Fenera (Džeko, Tadić, Kahveci). Prema tome naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.59 u MaxBet kladionici.

Frankfurt – PAOK – GG @ 1.70 u MaxBet

U najavi jedan veoma neizvjestan meč, a to govori i stanje na tabeli grupe G u kojoj je PAOK prvoplasirani sa 10 osvojenih bodova, dok je tim iz Frankfurta na drugom mjestu sa bodom manje. Ajntrah je jedini poraz u grupnoj fazi upisao u drugom kolu na vrućem gostovanju u Grčkoj rezultatom
2:1. PAOK je u prethodnom kolu odigrao neriješeno na domaćem terenu sa ekipom Aberdina (2:2) i to dozvolio ekipi Ajntrahta da se pobjednom nad HJK Helsinkijem priđe samo na bod. Biće ovo meč u kom će se odlučivati ko sa prve pozicije ide u osminu finala a ko će morati u doigravanje i šesnaestinu finala. Ajntraht od starta mora napasti pa je za očekivati da gledamo jedan efikasan meč, naš prijedlog je prema tome igra GG po kvoti 1.70 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MaxBet kladionici iznosi okruglo 10.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.