Tiket dana (subota, 02.12.2023)

Tiket dana

Odlična ponuda očekuje nas i ove subote. Evo šta smo mi izdvojili. Predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Lacio – Kaljari – 1,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Lacijali su odradili ono što su trebali u Ligi šampiona u utorak, pobedili su Seltik na svom Olimpiku, a zahvaljujući porazu Fejnorda u Roterdamu od Atletika, već sada su sigurni učesnici osmine finala elitnog takmičenja. U poslednjem kolu, u direktnom duelu sa Atletikom, odlučiće o prvom mestu u grupi, ali to i nije toliko bitno, važnija je sreća na žrebu. Sada se moraju okrenuti domaćem šampionatu u kome već dosta zaostaju za vodećim timovima. Rimljani su tek 11. sa 17 osvojenih bodova i ako hoće u Evropu i naredne sezone moraju da pobeđuju u kontinuitetu. U prethondom kolu su neprijatno iznenadili porazom u Salernu pa im je u meču sa Kalajrijem pobeda imperativ. Povratnik u Seriju A, ekipa Kaljarija, nije se najbolje snašla na početku, ali su znatno popravili formu u poslednje vreme, posebno kada igraju na Sardiniji. Ipak, Kaljari je u gostima još uvek bez pobede, a samo je protiv torina sačuvao mrežu. Na svim ostalim utakmicama van svog stadiona primao je makar dva gola. Očekujemo da i na Olimpiku primi barem dva, a pobeda domaćina se podrazumeva. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.00.

Štutgart – Verder – 1x,4+ @ 2.55 u Mozzartbet

Dva vezana poraza Štutgarta krajem oktobra i početkom novembra, od Hofenhajma na domaćem terenu i na strani protiv Hajdenhajma, mnogima su izgledali kao kraj ”zlatnog doba” za Švabe u aktuenoj sezoni. Ipak, tim trenera Sebastijana Henesa se brzo podigao, pobedio Dortmund u Štutgartu te Ajntrhat u Frankfurtu i ponovo zaseo na treću poziciju na tabeli, gledajući uu leđa samo Bajernu i Bajeru. U dve poslednje pobede blistao je Denis Undav koji je Borusiji dao jedan a Ajntrahtu dva gola. Oba meča Švabse su dobile rezultatom 2:1. U strelce se protiv Milionera upisao i Gvinejac Girasi, koji je tako stigao do svog 15. gola u 12 utakmica. Ispred njega je samo Hari Kejn sa 18 pogodaka do sada. U Štutgart stiže Verder iz Bremena koji je u prošlom kolu izgubio na svom Vezeru od lidera iz Leverkuzena. Verder još nema pobedu na strani u aktuelnom prvenstvu, ali je odigrao 2:2 u Volfsburgu na svom polsednjem gostovanju. zato je naš predlog za ovaj meč dupla šansa na domaćina uz veliki broj pogodaka. Za 1x,4+ koeficijent u kaldionici Mozzartbet iznosi 2.55.

Famalikao – Porto – 2,0-3 @ 2.25 u Mozzartbet

Famalikao viš enije iznenađenje u portugalskoj Primeiri. Ova ekipa je dve prethodne sezone okončala na odličnom 8. mestu a ove bi mogla i da popravi taj plasman. Trenutno su na deobi 7. mesta sa Farenseom, a za razliku od prethondih godina sada ih odlikuje čvrsta odbrana i primili su samo 10 golova na 11 utakmica. Nisu nešto posebno efikasni i dali su u proseku samo gol po meču. Na svom terenu, u gradu Vila Nova de Famalikao, odigrali su 5 utakmica, tri su dobili, jednom remizirali i izgubili samo od Vitorije Gimaraeš. Najteži rival biće im Porto, aktuelni vicešampion, koji stiže posle poraza u Barseloni u Ligi šampiona. Porto zaostaje po tri boda za Benfikom i Spoertingom i ne bi smeo sevbi da dozvoli neki novi kiks posle koga bi se lisabinski dvojac dodatno odlepio na tabeli. Poraz od Estorila u Portu je skupo koštao Zmajeve i sada oni nemaju pravo na grešku. Neće im biti lako na ovom gostovanju, biće tvrd meč ali verujemo u slavni portugalski tim. Za kombinaciju 2.0-3 kvota je 2.25 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.