Tiket dana (utorak, 05.12.2023)

Tiket dana

Ove sedmice nema evropskih kupova, ali će ponuda biti sasvim dobra zahvaljujući vanerednom kolu engleske Premijer lige i mečevima kupova širom Evrope. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku njegovog sastavljanja.

Vulverhempton – Barnli – 1,2+ @ 2.20 u SuperBet

Vukovi jesu izgubili dve prethodne utakmice ali su bili konkurenti i protiv Fulama i Arsenala. Dva gostovanja u Londonu nisu se završila dobro, Fulam je slavio sa 3:2, a Tobdžije sa 2:1, pa ispada da je Vulverhempton pobedio samo Totenhem u poslednjih pet utakmica a dao je čak 8 golova. U duelu sa Barnlijem imaju imperativ pobede da im se ne bi dogodilo da odu u opasnu zonu. Još uvek su dosta daleko od nje i pored svega 15 osvojenih bodova u 14 utakmica. Klaretsi su imali utakmicu sa Šefild junajtedom koju su morali da dobiju ili su već mogli da pakuju kofere za povratak u Čempionšip. Uspeli su u toj namreri i čak su slavili ubedljiv trijumf od 4:0. Na ruku im je išlo i to što su Jorkširci veći deo meča odigrali sa igračem menaje. To je bila prva pobeda Barnlija na Turf Muru posle 7 uzastopnih poraza, ali su i dalje uspešniji na strani pošto su sa gostovanja doneli 4 boda. Opstanak je i dalje daleko, pa bi i jedan bod sa Molinjua bio puna kapa. Ne verujemo u tu mogućnost i predlažemo pobedu domaćina uz dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 2.20 u kladionici SuperBet.

Menhengladbah – Volfsburg – GG4+ @ 2.60 u SuperBet

Ovo je utakmica osmine finala nemačkog DFB kupa, takmičenja koje je u ovoj zemlji izuzetno cenjeno. Poslednje dve godine trofej je osvajao Lajpcig, ali su Bikovi već ispali, a izbacio ih je baš Volfsburg u prethondoj rundi. Sigurno je da je svim ekipama koje su preostale drago što je i Bajern završio takmičenje u šesnaestini finala i to porazom od trećeligaša Sarbrikena. To samo potvrđuje činjenicu da su iznenađenja u DFB kupu česta i da pravih favorita nema. Nećemo favorita naći ni u okršaju Borusije i Volfsburga u Menhengladbahu. Sigurno je da oba tima žele u narednu fazu ali i da gledaju ka samoj završnici najmasovnijeg takmičenja. Jedan će morati da se pozdravi sa tim nadanjem posle ovog meča, a mesta među osam najboljih ima samo za jedan tim. U subotu je Menhengladbah pobedio na svom Hofenhajm, dok je Volfsburg izgubio u Bohumu. Ove dve ekipe su igrale na Borusija parku pre manje od mesec dana u Bundesligi i pobedio je Menhengladbah sa 4:0. Goleadu očekujemo i sada, ali verujemo da Vukovi ovog puta neće biti tupih zuba. Naš predlog je GG4+ sa kvotom 2.60 u kladionici SuperBet.

Jagjelonija – Varta – 1,2+ @ 2.20 u SuperBet

Posle samo četiri dana ponovo se sastaju Jagjelonija i Varta, samo ovoga puta ne u Poznanju nego u Bijalstoku. Razlika je i u takmičenju. U petak su se sastali u Ekstraklasi, a ovo je meč Kupa Poljske i to osmine finala. U tom prvom meču Jagjelonija je slavila sa 2:1 kao gost i ostala na odličnom drugom mestu na tabeli. Varta je s druge strane tek na 13. mestu, na samo dva boda udaljenosti od prvog tima ispod crte i u narednom periodu moraće da povede računa kada je opstanak u pitanju. Možda gostima kup i nije u prvom planu kada im je ugrožen prvoligaški status i to bi Jagjelonija morala da iskoristi i ode u četvrtfinale. Domaćin se bori i za titulu ali sigurno neće odustati ni od pehara kupa, pogotovo jer za njegovo osvajanje trebaju da pobede samo još na četiri puta. Naš predlog je jedinica uz dva gola Jagjelonije. Za 1,2+ kvota je 2.20 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 12.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.