Tiket dana Evroliga (petak, 08.12.2023)

Večeras je na programu preostalih 6 utakmica u okviru 13. kola Evrolige. Od svih mečeva najviše se ističe onaj između Barselone i Fenerbahčea, dok će biti zanimljivo ispratiti kako će Baskonija koju sa klupe predvodi Duško Ivanović odigrati protiv Crvene zvezde. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Žalgiris – Monako – 1 @ 2.80 u SuperBet

Ekipa Žalgirisa je nakon dobro starta upala u seriju loših rezultata i nikako da uhvate odgovarajući ritam, pogotovo na domaćem terenu na kom su poraženi od Valensije i Asvela. Trenutno su na bilansu od 5 pobjeda i 7 poraza, što je dovoljno za poziciju broj 14. na tabeli. U poslednje vrijeme igraju veoma promljenjivo, pa tako nakon svakog trijumfa u narednom kolu kao po običaju upišu poraz. U poslednjem kolu su poraženi u Berlinu od ekipe Albe rezultatom 64:62. Monako je sa druge strane oformio veoma respektabilan tim, moglo bi se reći da su jači nego prethodne sezone, a seriju dobrih rezultata je u prethodnom kolu prekinut porazom od ekipe Partizana u Beogradu. Nakon tog gostovanja pred ekipom Saše Obradovića je još jedno teško gostovanje i sigurno je da će dvorana u Kaunasu biti isupnjena do poslednjeg mjesta. Žalgiris je prethodne sezone savladao Monako na domaćem terenu i za očekivati je da i večeras uz sve napore i podršku publike, pojure pobjedu i tako uhvate priključak za vodećim timovima. Prema tome naš prijedlog za ovaj meč je pobjeda domaćina po kvoti 2.80 u SuperBet kladionici.

Barselona – Fenerbahče – H2 (granica 8.5) @ 1.60 u SuperBet

Ekipa Barselone će u svojoj Balugrani večeras dočekati uzdrmanog velikana iz Istanbula ekipu Fenerbahčea. Popularna Barsa je u prethodnom kolu poražena na gostovanju u Bolonji kod ekipe Virtusa rezultatom 80:75, pa su trenutno na skoru od 9 pobjeda i 3 poraza, te bi u slučaju večerašnjeg poraza bili u zaostatku za Realom od čak 3 pobjede. Do sada su na domaćem parketu odigrali 6 utakmica i u svih 6 su trijumofali, ali primjetno je da u poslednje vrijeme igraju dosta slabije i da sve protivnike lome tek na kraju susreta. Fenerbahče je oslabljen povredama prošao kroz veoma turbulentan period, u poslednjih 5 mečeva su poraženi čak 4 puta, poslednji poraz je bio potpis ekipe Baskonije u Vitoriji prije samo 2 dana. Tada je Hauvard na nevjerovatan način donio pobjedu svojoj ekipi i poništio zaista dobru partiju Fenera. Ekipa Dimitrisa Itudisa će sigurno u ovaj meč ući maksimalno fokusirano u želji da ukradu pobjedu Barsi. Večeras bi svi važniji igrači u rosteru trebali biti spremni i trebli bi da gledamo pravi derbi. Mišljenja smo da Barsa neće slaviti sa razlikom većom od 8 poena, te vam predlažemo igru H2 (granica 8.5) po kvoti 1.60 u SuperBet kladionici.

ASVEL – Valensija – 1&UP – (granica 160.5) @ 3.40 u SuperBet

Dolaskom Poceka na klupu Asvela, ovaj tim je počeo da pruža znatno bolje partije ali rezultati i dalje nisu ništa bolji nego u vrijeme Parkera. Na poslednja 4 meča su upisali 4 poraza i trenutno su zajedno sa Albom na samom dnu tabele sa skorom od dvije pobjede i čak 10 poraza. Sve mečeve koje gube u poslednje vrijeme, gube u neizvjesnoj završinic i pitanje je momenta kada će u jednom meču sreća otići na njihovu stranu. Zanimljivo je da su jedini tim koji još uvijek nema pobjedu na domaćem parketa pa će to večeras biti dodatni motiv za ekipu Asvela. De Kolo se vratio iz povrede i za očekivati je da večeras povuče ekipu do prve pobjede na domaćem terenu. Valensija je takođe u veoma lošoj seriji rezultata, koju su prekinuli u prethodnom kolu pobjedom na domaćem terenu nad Crvenom zvezdom. Poznato je da je Valensija domaćinska ekipa i da u gostima ne briljiraju, a o tome govori i podatak da su samo jednom slavili u gostima ove sezone. Mišljenja smo da će Asvel večeras trijumfovati i da će na meču biti viđen manji broj poena, te vam predlažemo igru 1&UP – (granica 160.5) po kvoti 3.40 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u SuperBet kladionici iznosi 15.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.