Tiket dana (petak, 08.12.2023)

Tiket dana

Pred nama je još jedan bogat vikend ali će ih u narednom periodu bili malo, sve tamo do početka prolećnog dela sezone u većini liga. Kvote su važile u vreme pisanja predloga za tiket.

Hofenhajm – Bohum – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Hof i dalje nastavlja sa lošim igrama u svom Sinshajmu ali su sada počeli da gube i na strani. Podestimo da je ovaj tim imao svih pet pobeda na prvh pet gostovanja, a da je u naredna dva uzeo bod u Augzburgu i izgubio u Menhengladbahu u subotu. Tim porazom došli su do niza od četiri meča bez pobede, a čak pet uzastopnih ako računamo i poraz u DFB kupu. Utakmica sa Bohumom sada je dodatno dobila na važnosti pošto je Hofenhajm počeo da gubi korak sa timovima iz samog vrha, mada su i dalje na zadovoljavajućem šestom mestu. Bohum igra znatno bolje nego na počeku sezone i iz njihovog ugla je šteta što se prvi deo prvenstva bliži kraju. Ova ekipa nije izgubila u pet prethodnih kola, a takav niz nisu imali od kada su se vratili u Bundesligu. Sa tri remija i dve pobede u tom periodu stigli su do 12. mesta na tabeli. Bohum je ekipa koja je najčešće igrala nerešeno, na dostadašnjih 13 utakmica čak 7 je okončala remijem. Na dve prošlosezonske utakmice između ova dva tima palo je ukupno 12 golova, pa i sada očekujemo efikasan meč. Za GG3+ kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Tvente – Ekscelzior – 1,GG @ 2.30 u Mozzartbet

Ekipa iz Enšedea igra odlično ove sezone i trenutno deli treće mesto sa AZ Alkmarom. Vodeći dvojac, a posebno lider PSV, je nedostižan, pa Tventeu ostaje borba za treće mesto sa ekipom iz Alkmara koja ima jedan meč manje odigran. Do skoro su fudbaleri Tventea bili maksimalni na svom terenu, pet utakmica i isto toliko pobeda su upisali, a rivali su bili i Ajaks i aktuelni šampion Fejnord. Onda je usledio neočekivani remi sa NEC-om iz Nijmegena, pa ubedljiv poraz od neprikosnovenih Filipsovaca koji su u Enšedeu slavili sa 3:0. U Enšede sada dolazi Ekscelzior, ekipa koja je u konstantnoj senci gradskog rivala Fejnorda. Tim iz Roterdama je na zadovoljavajućem 10. mestu, što je, znajući da je njima samo opstanak važan, sigurno dobro. Prošle sezone je Ekscelzior završio na 15. mestu, tik iznad zone ispadanja i sada će želeti da izbegnu takav scenario u kom o opstanku odlučuju u poslednjim kolima. Pobedu nemaju više od dva meseca, sedam poslednjih kola nisu slavili, ali imaju čak četiri remija. Ne znamo da li mogu uraditi nešto u Enšedeu, ali verujemo da mogu zatresti mrežu domaćina. Za kombinaciju 1,GG kvota je 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Galatasaraj – Adana – 1x,4+ @ 1.90 u Mozzartbet

Odavno je jasno da ćemo ove sezone u Turskoj gledati mrtvu trku dva najveća kluba iz ove zemlje, Fenerbahčea i Galatasaraja. Trenutno dele prvo mesto sa po 37 bodova dok im je najbliži pratilac Bešiktaš sa čak 11 manje. Teško je očekivati da se još neko uključi u trku za titulu, pa ćemo iz sedmice u sedmicu pratiti mečeve ova dva tima i pokušaj da ostanu rame uz rame. Pored domaćeg prvenstva ostali su i u Evropi, Galata u Ligi šampiona u kojoj će u poslednjem kolu pokušati da obezbedi plasman u osminu finala na gostovanju u Kopenhagenu. Sva je prilika da će im na Parkenu trebati pobeda, a nije lako slaviti na mesti gde je bodove ostavio i jedan Mančester Junajted. Taj meč igra se već u utorak, pa je moguće da trener Okan Buruk protiv Adane izvede neki malo kombinovani tim. Gosti uopšte nisu naivan rival, nalaze se na visokom 5. mestu a letos su igrali i kvalifikacije za Ligu konferencija. Uspeli su da eliminišu dva teška rivala, rumunski Kluž i hrvatski Osijek, pre nego što su ispali od belgijskog Genka. Problem za Demirspor su mečevi na strani, oni ove sezone nisu pobedili nikog u gostima, ni u jednom takmičenju. Teško je očekivati da slave protiv Galate, ali bi moglo da se dogodi neko iznenađenje. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz dosta golova. Za 1x,4+ kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Žilina – Trnava – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Evo i jedne utakmice iz slovačke lige koju ne analiziramo često. Sastaju se drugoplasirana Žilina i trećeplasirani Spartak iz Trnave. Gosti su, uz šampiona i trenutnog lidera, Slovan iz Bratislave jedini slovački predstavnik u grupnoj fazi evropskih kupova, ali su bez šansi da i na proleće igraju evropske utakmice. Posle 5 kola u svojoj grupi imaju samo jedan bod i završiće na poslednjem mestu iza Nordsjelanda, Ludogoreca i Fenerbahčea. Za Žilinom zaostaju dva boda i eventualnom pobedom preuzeli bi drugo mesto od njih pred poslednje jesenje kolo. U četvrtak Spartak gostuje u Istanbulu kod Fenera ali im taj meč trenutno nije u fokusu. Žilina se polako vraća u sam vrh slovačkog fudbala, Slovan je i dalje najbolji ali sada ima samo 4 boda više od Žiline posle 16 odigranih kola. U prvom delu šampionata Žilina je pobedila Spartak u Trnavi sa 2:0, a sada nismo ubeđeni u njihov trijumf i predlažemo golove. Za GG3+ kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 14.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.