Tiket dana (subota, 09.12.2023)

Tiket dana

Čeka nas odlična ponuda i nadamo se da će biti malo odloženih mečeva zbog lošeg vremena. Predložene kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Brajton – Barnli – 1,2+ @ 1.73 u Meridianbet

Galebovi su imali naporan meč sa Brentfordom ali su pobedili i prekinuli niz od tri remija na svom Ameksu u Premijer ligi. Zahvaljujući nizu od šest mečeva bez poraza Brajton je ponovo uhvatio priključak sa timovima koji hoće u Evropu. Kad smo već kod Evrope, u četvrtak Galebovi dočekuju Marsej i pobeda im obezbeđuje prvo mesto u grupi i direktan plasman u osminu finala Lige Evrope. Barnli nema takvih ”muka”, mada smo sigurni da bi voleli da ih imaju. Klaretsi su i dalje daleko od ”zelene grane”, nikako da da izađu iz zone ispadanja, a samo se više i više zaglibljuju. U vanrednom kolu su poraženi u Vulverhemptonu, minimalno doduše, ali je to mala uteha. Samo je Šefild junajted slabiji od Barnlija i timu Vensana Kompanija i jedan bod na jugu bio bi kao kuća. Ne verujemo u takav scenario i predlažemo pobedu domaćina uz bar dva gola. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.73.

Betis – Real Madrid – 2,0-3 @ 2.70 u Meridianbet

Ono što je odlikovalo mečeve između Betisa i Real Madrida u prethodne tri godine bilo je odsustvo golova. Na poslednjih pet mečeva između ova dva tima palo su ukupno četiri gola, od toga tri na jednom meču, dok je čak tri puta rezultat glasio 0:0. U ovom momentu su Madriđani u seriji pobeda, imaju ih pet ukupno, tri u La Ligi i dve u Ligi šampiona, a poslednji poraz, ujedno i jedini u sezoni, doživeli su u gradskom derbiju protiv Atletika krajem septembra. Na Benito Viljamarinu neće biti lako iako Betis ni približno ne igra kao prethodnih sezona. Istina Andalužani su na visokom 7. mestu, ali smo od njih navikli i na bolje. Ipak, podatak da ”zeleno-beli” ne znaju za poraz punih 10 kola u La Ligi svakako je za poštovanje, mada je čak 6 utakmica završeno nerešenim rezultatom u tom periodu. Real se mučio i sa Granadom, a u Sevilji ga čeka pakao. Ipak, Anćeloti zna kako se dobijaju ovakvi mečevi, pa se odlučujemo za dvojku uz mali broj golova. Za 2.0-3 kvota je 2.70 u kladionici Meridianbet.

Hajdenhajm – Darmštat – 1,2+ @ 2.50 u Meridianbet

Iz Bundeslige izdvojili smo meč u kome se ove dve ekipe po prvi put sastaju u eliti. Hajdenhajm je debitant u Bundesligi, dok je Darmštat već proveo dve sezone u društvu najboljih ranije. Posle prve trećine prvenstva nešto je uspešniji Hajdenhajm koji ima 11 bodova iz 13 utakmica, dok Ljiljani iz Darmšatat imaju dva manje. Domaćin nema pobedu već tri kola, u tom periodu su osvojili samo jedan bod, ali ekipa iz pokrajine Hesen za trijumf ne zna već šest rundi i poslednji put je slavila još početkom oktobra. Sve nam to govori da je ulog veliki i da se očekuje prava bitka. prošle sezone u Cvajti Hajdenhajm je bio uspešniji, dobio je meč na svom terenu i uzeo bod u Darmštatu. Nama se čini da će i ovog puta domaći teren biti prevaga i da će Hajdenhajm prvi prekinuti loš niz i doći do tri boda. Očekujemo i golove, pa je naš predlog za ovaj meč jedinica uz dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 11.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.