Tiket dana (ponedeljak, 11.12.2023)

Tiket dana

Nešto je slabija ponuda ovog ponedeljka, pre svega jer su Skandinavci završili svoja prvenstva. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Empoli – Leće – GG3+ @ 2.45 u Mozzartbet

Domaćin je iznad crte ali samo zahvaljujući gol razlici. Ipak, čini se da Empoli igra bolje nego što je to činio u prvom delu sezone, ali još uvek te bolje igre ne uspeva da naplati pobedama. U poslednja tri kola bilo je jako zanimljiov na njihovim utakmicama. Prvo su pobedili prošlogodišnjeg prvaka Napoli i to na njegovom ”Dijegu Maradoni”. Na tom meču su trijumfovali zahvaljujući jednom golu, pošto su uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Već u nrednom kolu su dali tri gola na svom stadionu a nisu uzeli ni bod s obzirom da su primili četiri od Sasuola. Na kraju, prošlog vikenda su podelili bodove u Đenovi sa istoimenom ekipom, igrajući 1:1. Na utakmicama Leća pada dosta golova, tim sa juga Italije nije slavio na devet polsednjih rundi, ali je zahvaljujući dobrom startu sezone i dalje u sigurnoj zoni. Tri prethodne utakmice tim iz Apulije je okončao remijem, sa Milanom i Veronom po 2:2 i Bolonjom 1:1. Obe ekipe igraće na pobedu pa očekujemo golove na obe strane. Za GG3+ kvota je 2.45 u kladionici Mozzartbet.

Vojvodina – Napredak – 1x,2-3 @ 2.30 u Mozzartbet

Novosađani su bili blizu iznenađanja i osvajanja boda u Humskoj protiv Partizana. Srušio ih je gol Zahida u 88. minutu, a dokrajčio Saldanja sa penala u poslednjjim sekundama. Tako je Vojvodina, posle Zvezde, poražena i od Partizana, a s obzirom da su pre ta dva poraza pobedili TSC u Bačkoj Topoli, skor i nije tako loš kada igrate sa tri najbolja srpska tima. U narednom periodu Lale će imati lakši raspored i priliku da se ponovo primaknu vrhu i ekipama koje se bore za izlazak u Evropu. Prvi od tih mečeva je duel sa Kruševljanima sa kojima su letos igrali bez golova pod Bagdalom. Napredak igra bolje pod vođstvom trenera Vladimira Gaćinovića ali je i dalje daleko od osmog mesta i plasmana u plej-of, što je primarni cilj Čarapana. I napredak ima loš niz iza sebe, poraze od Zvezde i Železničara u prvenstvu i neuspeh u Kupu Srbije protiv drugoligaša Vršca. Vojvodina je favorit ali bi Napredak mogao da iznenadi jer igra odlično na strani jer ima već tri pobede u oovom prvenstvu. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz umeren broj golova. Za 1x,2-3 kvota je 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Termalica – Arka – 2 @ 2.60 u Mozzartbet

Tim iz Gdinje je izgleda ozbiljno namerio da se vrati u poljsku Ekstraklasu. Arka je vodeća ekipa u Diviziji 1, trenutno ima bod više i utakmicu manje od Lehije, ali opasno prete i timovi Odre i Visle. Da već sada mogu biti konkurentni sa timovima iz elite fudbaleri Arke su pokazali i u kupu. U osmini finala su dočekali odlični Leh iz Poznanja i izgubili minimalnim rezultatom, ali nisu bili u podređenom položaju protiv jedne od najbolji poljskih ekipa. U prošlom kolu prvenstva remizirali su u Katovicama a pre toga su imali sedam pobeda u nizu, što ih je i dovelo na vrh tabele. Sada gostuju Termalici, domaćin je tim iz sredine tabele a posle dva vezana poraza slavio je u prošlom kolu protiv Visle kao domaćin. To je upozorenje i za Arku, ali mi verujemo u nekadašnjeg osvajača Super kupa Poljske i predlažemo dvojku sa kvotom 2.60 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzarbet iznosi 14.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.