Tiket dana: Poeni NBA igrača

Okončano je prvo izdanje NBA kupa, i to trijumfom ekipe L.A. Lejkersa. Ovo takmičenje jeste položilo ispit, ali je dosta uticalo na raspored takmičenja u ligi ali i formu mnogih ekipa koje nisu navikle na ovolike pauze u ovo doba godine. Šta je tu je, kreće sada ono najbitnije, bitka za ”prsten”. Kvote i granice važile su u vreme sastavljanja predloga.

Džoel Embid (Filadelfija) – Poeni + (granica 34,5) @ 1.90 u MaxBet

Kamerunski centar bio je MVP regularnog dela sezone u prethodnom izdanju NBA lige, a ove ima još bolje brojke na počeku. Trenutno Embid ima 33,3 poena po meču, 11,5 skokova i 6,4 asistencije. U svim kategorijama je to bolje nego prošle sezone. Posle propuštene dve utakmice, protiv Nju Orleansa i Bostona, koji je Filadelfija, naravno, izgubila, vratio se u meču sa Vašingtonom u kome je ubacio rivalu 50 koševa, dok je u pobedi nad Atlantom učestvovao sa 38 poena i 14 skokova. Siksersi su veliki favoriti protiv Vizardsa koje su već dva puta pobeđivali ove sezone, a Embid bi mogao da ima još jedno odlično veće i bude dominantan u duelu sa prvim centrom Vašingtona Danijelom Gafordom. Granica je na 34,5 poena, to izgleda mnogo, ali Embid hoće da uzme još jednu MVP nagradu i trudiće se da postigne što više koševa. Za (+) poene na Embida kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Bogdan Bogdanović (Atlanta) – Poeni + (granica 15,5) @ 1.88 u MaxBet

Hoksi u meč sa šampionom NBA lige ulaze posle tri vezana poraza i pet neuspeha u poslednjih 6 mečeva. Slavili su samo protiv San Antonija, i to na strani, pre 12 dana. Poslednju pobedu na svom parketu ostvarili su posle produđetka u duelu sa Bruklinom, u meču koji je završen sa ukupno 292 poena. Jedan od igrača koji je u usponu forme je srpski bek Bogdan Bogdanović. Reprezentativac Srbije je u poslednja dva meča ubacio po 20 poena, a protiv Filadelfije je igrao skoro 40 minuta. Pod upitnikom za meč sa Denverom je najbolji strelac Atlante Tre Jang, koji je bolestan, pa eto šanse da Bogdanović ponovo igra mnogo minuta i prebaci granicu od 15,5 poena, koliko mu je zadato u kladionici MaxBet sa kvotom 1.90.

Nikola Jokić (Denver) – Poeni – (granica 30,5) @ 1.90 u MaxBet

Jedan od košarkaša kome održavanje NBA kupa nije prijalo je Nikola Jokić. Pre samo sedam dana sjajni centar je bio prvi po broju poena, skokova i asistencija u NBA ligi, a onda je odigrao dva slabija meča, za njegove standarde, i spustio svoje brojke u proseku. Učinak u broju poena nije bio najbolji, protiv Klipersa 22 a Hjustona samo jedan više, ali je ponovo ostvario jedan tripl-dabl, u duelu sa timom iz Los Anđelesa. Najveći problem je procenat šuta pošto je Jokić promašio neočkievano mnogo šuteva u ova dva meča. Još veći problem je to što je Denver izgubio tri meča u nizu. Pored dve pominjane utakmice poraženi su i od Sakramenta, mada je tu Srbin bio odličan sa 36 koševa, 13 skokova i 14 asistencija. Denver igra slabo na strani, u poslednjih 11 utakmica ima samo tri pobede i to brine pred odlazak u Džordžiju. Jokića će čuvati Klint Kapela, jedan od boljih defanzivaca, pa se odlučujemo na minus poene na Jokića. Granica je na 30,5 a za (-) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Luka Dončić (Dalas) – Poeni – (granica 34,5) @ 1.90 u MaxBet

Jasno je da Dončić svakom može da natrpa više od ove granice koja mu je zadata za ovaj meč. Teksaški derbi igraju protiv Memfisa u gostima, a svakako je Dalas mnogo jači od rivala, koji ima samo 6 pobeda do sada uz 15 poraza. Luka Dončić ubacuje 32 poena po meču, a ovosezonski rekord mu je 49 koševa protiv Bruklina. U poslednjoj utakmici, u pobedi nad Portlandom, stao je na 32 poena, ali je pre toga ubacio 40 protiv Jute, u najubedljivijoj pobedi Dalasa od čak 50 poena razlike. Protiv Portlanda je nešto maje igrao Kajri Irving, samo 13 minuta, pa je to iskoristio Dante Eguzum koji je za 33 minuta na parketu stigao do 23 poena 6 skokova i 7 asistencija, što je najbolji meč za bivšeg igrača Barse i Partizana u NBA karijeri. Nekako nam se ččini da će Dalas slaviti u Memfisu beuz mnogo problema i da će možda i Dončić dobiti malu poštedu od Džejsona Kida, a da će sada Irving i Egzum popuniti minute. Možda i ne bude tako, ako meč bude neizvestan, ali je naš predlog manje poena na Luku Dončića, a granica je na 34,5. Za (-) poene na slovenačkog reprezentativca kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između ponedeljka i utorka u kladionici MaxBet iznosi 12.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.