Tiket dana (utorak, 12.12.2023)

Tiket dana

U naredna dva dana završiće se grupna faza Lige šampiona, a sa najboljim timovima Evrope u ovom takmičenju družimo se tek pred proleće naredne godine. Kvote su bile važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Union Berlin – Real Madrid – GG3+ @ 1.90 u Meridianbet

Problemi, da ne kažemo kataklizma Uniona, krenuli su posle meča u Madridu koji su izgubili golom u sudijskoj nadokndi. Jesu imali dva poraza i pre tog, ali su onda vezali 12 uzastopnih neuspeha i na kraju se rastali i sa svojom trenerskom legendom Ursom Firerom. Promena trenera donela je boljitak i Berlinci su u subotu pobedili Menhengladbah, a to im je bio prvi trijumf, računajući sva takmičenja, još od 26. avgusta. Mora se priznati da je Nenad Bjelica stabilizovao tim, Union je izgubio samo jednom u poslednjih šest utakmica, a u Ligi šampiona je osvojio po bod na gostovanjima u Napulju i Bragi. U slučaju pobede nad Realom mogli bi i do 3. mesta, ako Braga izgubili u Napulju, ali je u ovom momentu mnogo važnije izaći iz opasne zone u Bundesligi. Real je sigurno prvi u grupi, možda će Anćeloti kombinovati tim i sačuvati neke igrače za meč sa Viljarealmo za vikend, pogotovo posle remija sa Betisom u subotu. Golovi su nekako izvesni, i mi ih očekujemo makar tri, i to da se tresu obe mreže. Za GG3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.90.

Salcburg – Benfika – x2,0-3 @ 2.17 u Meridianbet

Nekako se pogodilo da je Salcburg najbolji meč ove jeseni, ne samo u Ligi šampiona, odigrao baš u Lisabonu u prvom kolu. Dobili su Benfiku tada sa 2:0, i to im je jedini trijumf u ovih pet kola, a uzeli su u preostale četiri utakmice još jedan bod i dali još samo jedan gol. I takav učinak j u ovom momentu dovoljan za treće mesto. Inter i Sosijedad se bore za prvu poziciju a Bikovi i Orlovi za treće mesto i nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Domaćin je u prednosti utoliko što mu odgovara i remi, ali i minimalan poraz, s obzirom da Benfika ima samo jedan bod na svom kontu. Portugalci su igrali stvarno slabo u elitnom takmičenju, a šansu su dobili remijem sa Interom u prošlom kolu kada nisu uspeli da sačuvaju ni tri gola prednosti na svom La Lužu. Na utakmicama Salcburga pada malo golova, ukupno ih je bilo 8 na pet mečeva, što ranije nije bio slučaj, ali je ovaj klub prodao sijaset neverovatnih napadača u samo par prethodnih godina. I ovde će domaćin pokušati čvrstom defanzivom da odbrani svoj teren, a i ako ne uspe, onda da izgubi sa manje od dva gola razlike. Benfika je kvalitetniji tim i to bi najzad morala da pokaže. Naš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-3 kvota je 2.17 u kladionici Meridianbet.

Sanderlend – Lids – 2,2+ @ 2.42 u Meridianbet

Jorkširci su možda dostigli radnu temperaturu malo kasnije, ali još nije sve izgubljeno kada je osvajanje jednog od prva dva mesta u Čempionšipu i povratak u Premijer ligu u pitanju. U prethodnih 11 kola Lids je izgubio samo jednom i jednom remizirao, a sve ostale utakmice je dobio. To ga je dovelo na 3. mesto na tabel, ali sa još uvek solidnim zaostatkom od 7 bodova za Ipsvičem i 8 za vodećim Lesterom. Međutim, pokazali su da mogu da se nose sa svima, pa su uspeli da odnesu sva tri boda i sa King Pauera, pre nešto više od mesec dana. U subotu je Lids doneo bodove sa još jednog teškog gostovanja, slavili su u belkburnu protiv Roversa sa 2:0. Ništa lakši posao ih ne očekuje ni u Sanderlendu kod Crnih mačaka koje su u subotu srušile odlični Vest Brom i tako učinile uslugu, ne samo sebi, već i ostalim timovima iz vrha tabele. Sanderlend je na visokom 6. mestu i do kraja sezone trudiće se da ostane makar na toj poziciji i tako igra u plej-of, pošto sumnjamo da su kadri da se umešaju u bitku za dve prve pozicije. Lids mora da nastavi da pobeđuje i drži priključak za vodećim dvojcem. Uz dvojku savetujemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.42.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 9.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.