Tiket dana: Poeni igrača

Danas je na programu čak 6 utakmica 14. kola Evrolige, a na teren će i košarkaši Partizana i Crvene zvezde. Kao što ste i navikli, za vas smo analizirali igrače sa ovih utakmica. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MeridianBet

Posle povratka iz povrede Panter ponovo blista starim sjajem i upravo njegov doprinos je bio ključan u poslednja 3 meča u Evroligi. Sigurno je da će večeras imati pune ruke posla, a izostanak Avramovića, te rovitost Jaramaza, Ledeja i Nanelija će mu ići debelo u korist. Pobjeda u ovom meču bi mnogo značila Partizanu i sigurno je svijestan toga i Obradović koji će vjerujemo svom kapitenu dati odriješene ruke. Ukoliko Partizan zaustavi Žalgirisov šut za tri poena i iskoristi prednost pod košem preko Kabokla i Smailagića, imaće velike šanse za trijumf. Panter će tu igrati sigurno ključnu ulogu, kako u asistencijama tako i u poenima, pa vam prema tome predlažemo igru poeni + (granica 15.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Luka Mitrović (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MeridianBet

Mitrović je ubjedljivo najkorisniji i najkonstantniji igrač Zvezde uz Miloša Teodosića ove sezone. U poslednjem kolu protiv Baskonije je pokupio čak 11 skokova ali ni to nije bilo dovoljno da Zvezda trijumfuje. Alba je veoma slaba na niskom postu i svi igrači sem Timana ne izgledaju kao da mogu da zaustave igrače Zvezde danas. Imaće i Bolomboj tu dosta prostora ali jednostavno prednost dajemo Mitroviću koji je iskusniji i bi danas trebalo da provede preko 20 minuta na parketu. Ovo je potencijalno meč na veliki broj poena i prema tome predlažemo igru poeni + (granica 10.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Johanes Timan (ALBA Berlin) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u MeridianBet

Timan zaista igra u odličnoj formi u poslednje vrijeme i itekako odskače od ostatka tima Albe. Ima sjajne brojke ove sezone i nakon nekih odlazaka igrača iz Albe, on je postao pravi lider na terenu. Puni redom sve kolone, a puni i protivničke koševe timova koji mnogo bolje čuvaju njegovu poziciju od današnjeg protivnika Zvezde. Zaista crveno-bijeli slabo brane njegovu poziciju i igrači koji su bili dosta slabiji od njega su uspijevali da se naigraju. Zvezda nije slavila u Beogradu protiv Albe još od 2015. godine pa nije isključeno da i danas gledamo neizvjestan meč u kom bi Timan trebao biti ključni igrač. Prema tome naš prijedlog su poeni + (granica 14.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Tajrik Džouns (Anadolu Efes) – Skokovi + (granica 6.5) @ 1.85 u MeridianBet

Efes i danas oslabljen povredama i sigurno je da će Larkin i Džouns biti ponovo udarne igle. I pored povreda uspijevaju da trijumfuju, a za vikend su slavili u derbiju protiv Fenerbahčea iako su u taj meč ušli kao autsajder. Džouns prosiječno bilježi 4.1 skokova po utakmici, a njegova snalažljivost pod košem doprinosi timu kako u ofanzivi tako i u defanzivi. Njegova sposobnost da zadrži protivničke timove na donjoj granici skokova i tako omogući svom timu dodatne šanse i u napadu i u odbrani. S obzirom na njegovu dosadašnju statistiku tokom izostanka ključnih igrača, ona debelo premašuje granicu od 6.5 skokova po meču. Uloga njegovog skoka je ključna u igri Efesa i prema tome vam predlažemo igru skokovi + (granica 6.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.