Tiket dana (petak, 15.12.2023)

Tiket dana

Jedan od poslednjih vikenda sa odličnom ponudom pre Nove godine je pred nama. Evropski kupovi su gotovi, bar do proleća, a sada se klubovi okreću domaćim takmičenjima. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Đenova – Juventus – 2 @ 1.85 u Mozzartbet

Moramo da priznamo da Juve igra iznad očekivanja, a ako i ne igra, onda sigurno ostvaruje bolje rezultate nego što se bilo ko nadao. Trenutno su drugi na tabeli u Seriji A, zaostaju samo dva boda za vodećim Interom, i čini se da su maksimalno iskoristili činjenicu da ne igraju u Evropi, pa su se maksimalno posvetili domaćim obavezama. Stara dama nije izgubila od 23. septembra i gostovanja kod Sasuola, a taj poraz u Ređo Emiliji im je i jedini do sada u sezoni. Od te utakmice odigrano je deset kola, Juve ima 8 pobeda i samo dva remija, a ugavnom su to bile tesne pobede sa golom razlike. U prošlom kolu srušili su prošlogodišnjeg šampiona Napoli u Torinu, a gol odluke delo je defanzivca Gatija, koji je i protiv Monce postigao odlučujući pogodak. Đenova je povratnik u elitu, posle 15. kola su van zone ispadanja ali samo tri boda iznad nje. Grifoni su osvojili samo jedan bod u poslednja tri kola, a u međuvremenu su ispali i iz Kupa Italije. Veliku većinu bodova Đenova je osvojila kao domaćin, a po tri boda iz poznate luke odneli su samo Milan i Fiorentina. Smatramo da će Juventus biti treći koji će slaviti u Đenovi, a za dvojku se dobija koeficijent 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Menhengladbah – Verder – T12+ @ 1.75 u Mozzartbet

Ako ništa drugo Ždrepci su stabilizovali formu na svom Borusija parku gde su dobili poslednjih pet utakmice, tri u Bundesligi i dve u DFB kupu. Plasman u četvrtfinale kupa mogao bi da bude šansa i za trijumf u tom takmičenju, s obzirom da je samo tri bundesligaša ostalo u konkurenciji. Što se prvenstva tiče Menhengladbah u sredini tabele, trenutno na 10. mestu sa solidnim zaostatkom za timovima u zoni plasmana u evropkse kupove. Ovo je podmlađeni tim Borusije i niko nije očekivao spektakularne rezultate. Ono po čemu se ističu, to je svakako efikasnost, pošto daju dva gola u proseku po meču, a nalaze se daleko od vrha. U prvom meču 15. kola u Menhengladbah dolazi Verder. Zeleni iz Bremena su u prošloj rundi prekinuli niz od četiri meča bez pobede trijumfom nad Volfsburgom na svom Vezeru, pa mnogo rasterećeniji idu na ovo gostovanje. Verder je dva mesta ispod Menhengladbaha i ima dva boda mnaje. U slučaju eventualne pobede pretekli bi svog domaćina, ali se nama čini da je Borusija bliža uspehu, a još nam je izglednije da će postići dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.75.

Monako – Lion – 1,2+ @ 1.85 u Mozzarbet

Lion je pobedio u prošlom kolu ekipu Tuluza sa čak 3:0 i to mu je tek drugi trijumf u aktuelnoj sezoni Lige 1. Nije to Lavovima pomoglo da se pomere sa polsednjeg mesta na tabeli i navijačima već prolaze žmarci od strepnje da će se slavni klub boriti za opstanak u ovoj sezoni. Mi verujemo da će se Lion izvući iz ove situacije, ako ne odmah, ono na proleće sigurno. Naznake boljih izdanja su i dve pobede u poslednjih pet kola, ali i nova tri poraza, i to vezana. Monako je u vrhu, teško će se boriti za titulu, ali je cilj, još jednom, plasman u Ligu šampiona. To nisu ispeli da ostvare u prethonde dve sezone, pa se pred trenera Adija Hitera, bivšeg stratega Ajntrahta, to postavilo kao obaveza. Kneževi su trenutno na željenom trećem mestu, ali će se borba za dve pozicije, koje pored prvog mesta rezervisanog za PSŽ, vodi u elitno takmičenje voditi sa Nicom i Lilom, a tu su i Brest, Marsej, Lans i Rems. Monako je dobio prethodne četiri utakmice na svom stadion u Luj II, i na svakoj je dao barem dva gola. I sada verujemo u njihov trijumf uz bar dva postignuta pogotka. Za 1,2+ kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Vesterlo – Eupen – T12+ @ 1.67 u Mozzartbet

Domaći tim je daleko od forme koja ga je krasila prošle sezone i kada su bili nadomak plasmana u plej-of, dakle među četiri najbolja tima u belgijskoj Župiler ligi. U ovoj sezoni Vesterlo je mnogo lošiji, start je bio katastrofalan i ređali su poraz za porazom. Nešto su bolji u poslednje vreme, u prethodnih pet kola imaju dve pobede, remi i dva neuspeha, pa su se na tabeli pomerili sa začelja, ali ne i iz zone ispadanja. Trenutno je Vesterlo na 14. mestu sa 14 bodova i prvi cilj je da se pomere ka sredini tabele. Već 12. mesto donosi igranje u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija, dok će od ove sezone ponovo, prvih šest timova u doigravanje za titulu. U prošlom kolu Vesterlo je slavio na gostovanju u Kortrajku i tako toj ekipi prepustio ”fenjer”. Ovo je 18. kolo prvenstva, dakle startuje drugi deo regularnog dela sezone, što znači da su se rivali iz ovog kola sastali na startu, odnosno u 1. kolu. Tada je Eupen dočekao Vesterlo i meč je završen rezultatom 2:2. Eupen u poslednje vreme ne igra dobro, pet kola nemaju pobedu a ispali su i iz kupa. Pali su u zonu ispadanja, tačnije među četiri poslednjeplasirana tima i imaju samo bod više od Vestereloa. Bolja forma je adut domaćina, ali i njihova solidna efikasnost. Za T12+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.67.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.