Tiket dana (subota, 16.12.2023)

Tiket dana

Ponuda za ovu subotu je sasvim dobra, nije maksimalna pošto su neke lige već na zimskom odmoru, ali svakako da je izbor dobar. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku sastavljanja predloga.

Avr – Nica – x2,0-2 @ 1.91 u Meridianbet

Tim sa Azurne obale najprijatnije je iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva u francuskoj Ligi 1. Nica je na drugom mestu posle 15 odigranih kola i ima četiri boda zaostatka za vodećim Pari Sen Žermenom, aktuelnim šampionom. Nica je poražena samo jednom do sada i to se dogodilo pre dve sedmice u Nantu kada su Kanarinci slavili sa 1:0. Ono što odlikuje Nicu u ovoj sezoni to je granitna odbrana. Primili su samo 6 pogodaka od početka prvenstva, a samo su im pariski Sveci dali dva na jednom meču. Ipak, taj duel na Parku Prinčeva pripao je Nici sa 3:2. U prošlom kolu pobeđen je Rems, dosta teško sa 2:1, uz pobedonosni gol u 82. minutu. Sada Nica ide u Normandiju gde je čeka povratnik u elitu, ekipa Avra. Dugo ih nije bilo u društvu najboljih pa fudbaleri Avra mogu biti u potpunosti zadovoljni sadašnjim stanjem na tabeli, na kojoj zauzimaju 11. mesto. Ipak, samo 4 boda imaju više od prvog tima ispod crte, a na ruku im ne ide ni to što nisu pobedili na poslednja četiri meča, uz samo jedan postignut gol. Rivali su bili teški, Monako i PSŽ, između ostalih, a i njihov bolji deo tim je onaj defanzivni. Malo golova je Avr dao do sada, pa je ovo iealna meč za mali broj pogodaka, uz činjenicu da nIca ne bi smela da izgubi u drugoj po veličini francuskoj luci. Za kombinaciju x2,0-2 kvota je 1.91 u kladionici Meridianbet.

Augzburg – Dortmund – GG4+ @ 2.26 u Meridianbet

Milioneri su na željeni način završili grupnu fazu Lige šampiona. Bod u duelu sa Pari Sen Žermenom bio im je dovoljan za osvajanje prvog mesta i oni sa nestrpljenjem čekaju žreb za osminu finala ovog takmičenja. Do tih utakmica ima dosta vremena, a do tada će Borusija pokušati da uhvati priključak sa vodećim timovima u Bundesligi. To neće biti lako jer su u prošlom kolu doživeli poraz d Lajpciga na svom terenu i sada za vodećim Leverkuzenom zaostaju čak 11 bodova. Čini se da Salatara, tačnije borba za nju, polako klizi iz ruku tima iz Dortmunda, ali obezbeđivanje plasmana u Ligu šampiona je svakako obaveza. Milionerima sledi teško gostovanje u Bavarskoj kod ekipe Augzburga. Ovaj tim igra znatno bolje pred svojim navijačima i poražen je kao domaćim jedino od ekipe Darmštata. Augzbirg je trenutno na 9. mestu sa 17 bodova, a na njegovim utakmicama uvek ima dosta golova. Čak 50 je palo na 15 mečeva u kojima je jedan od aktera bio ovaj tim. U prošlom kolu Augzburg nije dao gol, gostovali su u Bremenu i izgubili od Verdera 2:0. Prošle sezone Dortmund je dobio ova duel protiv Augzburga, na svom terenu sa 4:3 a u gostima 3:0. Očekujemo golove i sada, ali u obe mreže. Za GG4+ kvota je 2.26 u kladionici Meridianbet.

Lids – Koventri – 1,2+ @ 1.75 u Meridianbet

Jorkširfci su neprijatno iznenadili porazom od Sanderlenda u vanrednom kolu Čempionšipa. Taman su uhvatili priključak sa vodećim dvojcem koji čine Lester i Ipsvič, a ovi su ponovo pobegli za još tri boda. Nije tajna da Lids želi makar na drugo mesto i da na taj način izbori direktan povratak u Premijer ligu, ali sada imaju dvocifreni zaostatak za ekipom Ipsviča. Na svom Eland Roudu Lids je dobio prethodnih sedam mečeva, a bez poraza je cele sezone, s obzirom da ima i još tri remija. Da bi bili među dve najbolje ekipe nije dovoljno samo pobeđivati na svom stadionu već i na protivničkim. Daleko od toga da Lids ne pobeđuje u gostima, ali je sva četiri poraza doživeo na strani. Koventri igra dosta promenjivo, ova ekipa je trenutno na 14. mestu i nekako nam se čini da su im dometi sredina tabele. Imali su jednu ozbiljnu krizu u oktobru kada nisu pobedili na šest uzastopnih mečeva i izgubili četiti u nizu, ali su sada stabilizovali formu i imaju tri pobede u 5 poslednjih kola. U vanrednoj rundi osvojili su bod u duelu sa Sautemptonom na svom terenu. Lids je favorit na Eland Roudu a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.75 u kladionici Meridianbet.

Lozana Ouši – Jang Bojs – 2 @ 1.94 u Meridianbet

Švajcarski prvak je završio takmičenje u Ligi šampiona sa 4 osvojena boda i to u dva duela sa Crvenom zvezdom. To je bilo dovoljno za treće mesto u grupi i Jang Bojsi će se preseliti u Ligu Evrope na proleće. To što su imali teške utakmice u Evropi nije ih previše poremetilo u domaćoj Super ligi. ”Mladi momci” su na prvom mestu sa 4 boda više od drugoplasiranog Ciriha. S obzirom da je ovo poslednje kolo u 2023. godini jasno je da će tim iz Berna novogodišnje i božićne praznike dočekati kao lider, bez obzira na ishod meča u predgrađu Lozane. Ekipa Lozane Ouši po prvi put je u eliti, možda malo i nepalnirano. Oni su kao trećeplasirani tim Čelendž lige igrali dvomeč baraža sa Sionom u kome su izašli kao pobednici. Počeli su sasvim solidno u Super ligi ali su naglo popustili u poslednje vreme i sada su poslednjeplasirani tim sa samo 11 bodova iz 17 utakmica. Pošto se promenio sistem takmiče nja Lozana Ouši će imati priliku da preko plej-auta dođe do opstanka, mada ni to neće biti lako. U poslednjih devet mečeva u prvenstvu nisu slavili, a uzeli su samo jedan bod u poslednjih šest utakmica. Jang Bojsi su favoriti i očekujemo da slave na gosrtovanju kod debitanta. Za dvojku se dobija kvota 1.94 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 14.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.