Tiket dana (ponedeljak, 18.12.2023)

Tiket dana

Nekoliko veoma zanimljivih utakmica ček nas i ovog ponedeljka, ali ne brinite već od sutra ponuda će biti i bolja. Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Đirona – Alaves – 1,2+ @ 1.90 u MaxBet

Čas fudbala održala je Đirona Barseloni prošle nedelje na Monžuiku. Na kraju su gosti slavili sa 4:2, a pobeda Đirone mogla je biti i ubedljivija. To je bila samo još jedna potvrda, za mnoge poslednja, da ovaj tim misli ozbiljno da napadne i titulu šampiona. Posle 16 odigranih rundi u La Ligi Đironi u leđa gledali su i Real i Barselona i Atletko, ali i svi ostali klubovi španske elite. Zanimljivo je da je katalonski klub uspešniji na strani nego na svom terenu. Na osam utakmica u gostima pobedili su čak sedam puta, jedini su u San Sebastijanu, u prvom kolu, odigrali nerešeno. Imaju samo jedan poraz, pobedio ih je Real u Đironi, i samo još jedan remi, na svom terenu protiv Bilbaoa. U Đironu dolazi Alaves u poslednjoj utakmici 17. kola. Baskijci su solidno odradili ovaj deo sezone, nalazili su se pred ovo kolo na 12. mestu ali još nisu uspeli nikog da pobede van svoje Vitorije. Neće ni u Đironi, a uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Viljareal B – Valjadolid – 2 @ 2.30 u MaxBet

Misija povratka Valjadolida u La Ligu teče po planu, mada bi mnogi bili skloni tvrdnji da je ovaj klub izgubio previše bodova u prvom delu sezone. Valjadolid je na 19 utakmica u Segundi slavio 11 puta, ali je čak šest puta teren napuštao pognute glave i bez osvojenog boda. I sa takvim učinkom pred 20. rundu bili su drugi na tabeli. Ispred njih je bio samo Leganes sa dva boda više, ali je gužva u vrhu tabele takva, da je devetoplasirani Elče imao samo 6 bodova manje od Valjadolida. Očekuje nas neizvesno prvenstvo i teško je u ovom momentu procentiti ko je najbliži direktnom plasmanu u elitu, a ko će morati u plej-of. Gostovanje u Viljarealu na stadio ”Keramika”, prilika je da Valajdolid dođe do petog trijumfa na strani. Žuta podmornica, tačn ije njen B tim ima samo jedan cilj, a to je opstanak u Segundi, s obzirom da ionako ne mogu u La Ligu. Radi se o timu koji igra odlično pred svojim navijačima i nedovno je srušio i Eibar, a ranije i jedan Espanjol. Ipak, Valjadolid nema izbora, ako želi da ostane u samom vrhu mora da slavi. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.30.

Birmingem – Lester – 2,2+ @ 1.95 u MaxBet

Jedna utakmica engleskog Čempionšipa ostavljena je za ponedeljak. U njoj će Lester na gostovanje u Birmingem gde ga čeka istoimeni tim. Ne znamo u ovom momentu da li su Lisice i dalje prve, to zavisi od toga šta je uradio Ipsvič, ali će svakako ponovo na vrh u slučaju pobede u drugom po veličini gradu Engleske. Uglavnom Lester i Ipsvič su već napravili dvocifrenu prednost u odnosu na konkurente i ako nastave ovako gledaćemo ih zajedno u Premijer ligi naredne sezone. Za Lester je sve osim ekspresnog povrataka u elitu veliki neuspeh, jer se ipak radi o šampionu ove zemlje iz 2016. godine. Birmingem je već godinama u senci gradskih rivala Aston Vile i Vest Bromvič Albiona. Vila je sada u vrhu Premijer lige, VBA u vrhu Čempionšipa, dok se Plavi nalaze tek na 16. mestu u drugoj ligi i mnogo su bliži borbi za opstanak nego za plej-of. U vanrednom kolu Ipsvič je ostavrio veliku pobedu u Kardifu minimalnim rezultatom, dok je Lester, posle preokreta u drugom poluvremenu, pobedio Milvol sa 3:2. U poslednjih pet kola Lisice su osvojile 13 bodova i seriju će nastaviti u Birmingemu. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju, pa za 2,2+ imamo kvotu koja iznosi 1.95 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 8.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.