Tiket dana: Poeni igrača

Dva kola u Evoligi igraće se ove sedmice i pred nama je 18 sjajnih utakmica. Evo predloga za učinak košarkaša za prvi od četiri naredna dana. Kvote i granice su važile u trenutku pisanja teksta.

Rokas Gedraitis (C. zvezda) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.92 u MaxBet

Litvanac je u poslednjih par mečeva pronašao formu sa početka sezone i ponovo je udarna igra, kada je šut u pitanju, u timu iz Beograda. Gedraitis je bio fantastičan protiv Baskonije, ubacio je 24 poena, ali je promašio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi. Ništa slabiji nije bio ni u trijumfu nad Albom u kome je učestvovao sa 19 poena. Sada ubacuje 10 koševa po meču, a podsetimo da je na devet uzastopnih utakmica u Evroligi imao jednocifren učinak. Pre Baskonije poslendji put je ubacio dvocifren broj poena u duelu sa Monakom. Utakmica sa Realom biće vrlo efikasna, gosti će igrati rasterećeno jer imaju samo jedan poraz do sada, a i Zvezda će imati mnogo šuteva na meču. Granica za Gedraitisa je na 10,5 poena, a za (+) koeficijent iznosi 1.92 u kladionici MaxBet.

Mario Hezonja (Real Madrid) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.80 u MaxBet

Hrvatski košarkaaš uvej je izuzetno motivisan protiv Zvezde, a tako je bio dok je nosio i dres Panatinaikosa i Uniksa. Mada je šampion Evrope ove sezone jači za Fakunda Kampaca, Hezonja ubacuje u preseku poen više u Evroligi nego u prethodnoj. Sada je na proseku od 11,6 koševa uz skoro 4 skoka po meču. Najbolji učinak mu je bio protiv Albe, kojoj je ubacio 26 poena, a bio je odličan i na dva gostovanja u Atini, kada je u pobedema nad Olimpijakosom i Panatinaikosaom postigao 19 odnosno 18 koševa. Inspiriše ga igra pred punim tribinama, a ne treba zaboraviti da je on javno rekao da navija za Partizan. Doček mu neće biti prijateljski, ali baš to može Hezonju da pogura do dobrog učinka. U timu neće biti Jabuselea i Deka, pa treba očekivati dobru minutažu za Hrvata. Granica je na 12,5 poena, a koeficijent za (+) u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Kris Džons (Valensija) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u MaxBet

Valensija je uradila veliku stvar pobedom u Pireju i sada sa skorom 8-6 zauzima mesto u gornjem delu tabele. Plasman u plej-of bio bi veliki uspeh za ovaj tim koji igra Evroligu samo zbog odustajanja Gran Kanarije, pobednika Evrokupa. U meču sa Partizanom neće biti letošnjeg najvećeg pojačanja ovog tima Semija Odželeja, a izostaće i Džared Harper. Pod znakom pitanja je i Lopez-Arestegi. Međutim, njih nije bilo ni protiv Olimpijakosa pa su Španci ipak pobedili. Opet se najviše očekuje od Krisa Džonsa, omaleni plejmejker nema učinak kao prošle sezone, ali kada je potrebno pojavljuje se u svom najboljem izdanju. Prosečno ubacije 11,7 poena na 16 mečeva Evrolige, što je skoro dva poena manje nego prošle sezone, a pritom igra više. I pored svega biće najveća opasnost po koš crno-belih, i očekujemo da prebaci ovosezonski prosek. Granica je na 12,5 koševa na Džonsa, a za (+) kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Bruno Kaboklo (Partizan) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.98 u MaxBet

Brutalno pojačanje pod koševima dobio je Partizan u Brunu Kaboklu. Brazilac se još nije u potpunosti adaptirao, radi se o igraču koji prvi put igra Evroligu, ali je već sada jedan od najboljih centara u takmičenju. U svakom meču u dresu Partizana imao je sjajan učinak osim u prvom protiv Igokee, kada je samo osetio ”barut”. Njegov učinak u Evroligi je na 12,6 poena u proseku, a to je još uvek dosta manje od skora u Evrokupu u dresu Ulma prošle sezone. U pobedi nad Žalgirisom u Kaunasu učestvovao je sa 12 koševa i 7 skokova i biće bvelika uzdanica Željka Obradovića i u Valensiji. U prethodnih nekoliko mečeva nije igrao Frenk Kaminski, pa je Kabolko igrao nešto duže nego što je planirano. Američki centar je otputovao na Iberijsko poluostrvo, ali je pitanje koliko će igrati, ako bude ulazio uopšte. Kaboklo ima sve više samopouzdanja, odlično šutira i za tri i verovatno će to koristiti dosta u duelu sa Brendonom Dejvisom, jednim od najboljih igrača domaćina. Granica za poene je na 12,5 na Kabokla, a za (+) kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 12.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.