Tiket dana (utorak, 19.12.2023)

Tiket dana

Pred nama su tri uzbudljiva dana, poslednju rundu u 2023. godini igraju Nemci, Španci, Francuzi, pa će ponuda, i bez evropskih kupova, biti odlična. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Dortmund – Majnc – 1,3+ @ 2.45 u SuperBet

Navijačima Borusije još su vrlo sveža sećanja na poslednji duel sa Majncom na Signal Iduna parku. Kako i ne bi, on je odigran u poslednjem kolu prošlog prvensta i mogao je Milionerima da donese titulu. Trebao im je trijumf protiv nezainteresovanog Majnca, ali do njega nisu stigli. Pitanje je kada će ponovo Dortmund imati priliku da se bori, a kamoli osvoji Salataru. Tim Edina Terzića nije pobedio u poslednjih pet utakmica. Pored ispadanja iz DFB kupa i remija sa PSŽ-om u Ligi šampiona, u Bundesligi su remizirali sa Leverkuzenom i Augzburgom u gostima, dok su poraženi od Lajpciga na svom terenu. Ne samo da pred duel sa slabim Majncom ove sezone imaju imperativ pobede, već žele i osvetu za taj prošlećni košmarni meč. Gosti su teškoj situaciji, nisu pobedili takođe pet utakmica, sve u domaćem prvenstvu, a uz to nisu dali gol na poslednja tri meča. Domaćin je veliki fiavorit a uz jedinicu dodajemo i tri gola ukupno. Za 1,3+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.45.

Napoli – Frozinone – 1 @ 1.42 u SuperBet

Još uvek aktuelni šampion Italije polako gubi korak u trci za odbranu Skudeta i nekako se Kup Italije nameće kao šansa da se okite nekim trofejom ove sezone. Stigao je Napoli di osmine finala i čeka ga duel sa Frozinoneom. Novajlija u italijanskoj eliti igra solidno u seriji A, nalaze se na 13. mestu posle 16 kola, i to je sasvim zadovoljavajući plasman s obzirom da njih interesuje samo opstanak. Napoli ne može da bude zadovoljan trenutnim 5. mesto, a pogotovo brojem osvojenih bodova. Sa 27 bodova već su na 14 poena zaostatka za vodećim Interom i to je razlika koja se u italijanskoj ligi jako teško stiže. Napoli je dobio dva meča u predhodnoj sedmici, prvo su savladali Bragu u Ligi šampiona, a onda i Kaljari u Seriji A. Frozinone je bez pobede u prethodna tri kola, a ove sezone igraju mnogo slabo u gostima i nemaju nijednu pobedu, osim one nad Torinom u Kupu Italije posle produžetaka. U prvenstvu Frozinone ima šest vezanih gostujućih poraza. Napoli je veliki favorit i očekujemo prolaz tima iz Napulja u četvrtfinale. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.42.

Port Vejl – MIdlzboro – 2 1.90 u SuperBet

Engleski Liga kup stigao je do četvrtfinala i imaćemo jednu ekipu koja nije premijerligaš u polufinalu, to je sigirno. Port Vejl, član Lige 1 dočekuje londonski Midlzboro ekipu iz Čempionšipa. Svih šest preostalih ekipa u završnici ovog takmičenja dolazi iz elitnog ranga, pa možemo reći da su i Port Vejl i M'Boro zadovoljni žrebom i činjenicom da igraju jedni protiv drugih. U prethodnim kolima gosti su izbacili Hadersfild, Bolton, Bredford Siti i Iksiter, dakle nisu igrali ni protiv jednog premijerligaša. Port Vejl je eliminisao Mensfild, Saton, Kru Aleksandru i Flitvud u prvom kolu, te je imao još lakši put. Tim iz Stouka na trentu je u Ligi 1 trenutno tek na 15. mestu, a u subotu je sa 3:2 pobedio Vigan Atletik. Midlzboro je u subotu slavio u Velsu protiv Svonsija, i to mu je bio prvi trijumf nakon tri uzastopna poraza u Čempionšipu. Na tabeli je tim sa Riversajda 13. ali sa samo 6 bodova manje od poslednjeg tima u zoni plej-ofa. U ovom duelu su gosti favoriti za odlazak u polufinale, a za dvojku se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.90.

Espanjol – Burgos – T12+ @ 1.90 u SuperBet

Između dva vikenda igra se i vanredno kolo u španskoj Segundi. Dostoranji prvoligaš Espanjol dočekuje Burgos u Barseloni. Domaćin je tri kola bez pobede, ima dva remija i jedan poraz i na tabeli je skliznuo na 5. mesto. Zaostatak za liderom Leganesom je pet bodova, a to nije nešto što se ne može sustići posle nekoliko dobrih mečeva i pobeda. Espanjol ima za cilj ekspresni povratak u elitu, a prvenstvo Segunde je dugo i naporno i biće još mnogo pobeda, ali i neuspeha. U Barselonu dolazi Burgos, nekadašnji prvoligaš, kkoji se sada u drugu ligu vratio tek pre dve sezone. U aktuelnoj Burgos je u sredini tabele, osvojili su 29 bodova na 20 utakmica, i mogu biti zadovoljni takvim skorom. Trenutno su u odličnoj formi, nisu poraženi na poslednjih sedam utakmica, šest u Sugundi i jednoj u Kupu Krallja, a u prvenstvu su zabeležili po tri poraza i remija. U subotu su kao gosti bili ubedljivi protiv Kartahene i pobedili su sa 3:0. Gosti su u naletu ali Espanjol jednostavno nema prostora za kiks. Naš predlog je domaćin daje dva gola sa koeficijentom 1.90 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 12.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.