Tiket dana (sreda, 20.12.2023)

Tiket dana

Fantastična ponuda je danas, mnogo bolja od onih sreda u kjima se igra i Liga šampiona. Vanredna kola, poslednja u ovoj godini, igraju Nemci, Španci i Francuzi. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku sastavljanja predloga.

Štutgart – Augzburg – GG3+ @ 1.94 u Primobet

Bliži se kraju jedna od najboljih polusezona za Štutgart još od one kada su postali šampioni pre punih 16 godina. Jedno vreme su bili i lideri, kasnije su se spustili na tabeli, ali i dalje mogu biti u potpunosti zadovoljni svojim plasmanom u Bundesligi, ali i činjenicom da su prošli u četvrtfinale DFB kupa, kao jedan od samo tri bundesligaša. Možda je najmasovnije takmičenje šansa da se okite i trofejom, pogotovo jer su već ispali Bajern, Lajpcig i Dortmund, koga su, uzgred, Švabe i izbacile. U nedelju je Štutgart ubedljivo izgubio u Minhenu od Bajerna, ali se tu bodovi nisu ni očekivali. Protiv Augzburga već imaju imperativ pobede, posebno je gosti nisu nešto uspešni na strani. Augzburg je pobedio samo jednom u gostima i to u Hajdenhajmu, ali je i Štutgart samo jednom izgubio na svojoj Mercedes Benz areni, od Hofenhajma. Očekujemo vatromet golova na oproštaju od navijača za ovu godinu, a za GG3+ koeficijent u kladionici Primobet iznosi 1.94.

Tuluz – Monako – 2 @ 1.81 u Primobet

I Francuzi polako svode račune za ovu godinu, na programu je poslednje kolo prvog dela prvenstva, a jesenje počasti idu Pari Sen Žermenu. Kneževi iz Monaka su treći pred ovu rundu, imaju dva boda manje od drugoplasirane Nice i 5 od lidera iz Pariza. Međutim, njima su za petama Lili i Brest sa samo dva boda zaostatka. Cilj Monaka je plasman u Ligu šampiona, po mogućstvu direktno, jer im kvalifikacije već nekoliko puta nisu bile uspešne. U poslednjem kolu jesenjeg dela putuju u Tuluz kod ekipe koja je izborila ostanak u Evropi i na proleće. Oni će u baražu za osminu finala Lige Evrope, sredinom febrauara, igrati dvomeč sa portugalskom Benfikom. Na početku 2024. godine čeka ih i meč Super kupa sa šampionom Pari Sen Žermenom, s obzirom da su oni aktuelni osvajači Kupa Francuske. Monako je slavio na dva prethodna gostovanja u Tuluzu i verujemo da mogu i na trećem. Za dvojku se u kladionici Primobet dobija koeficijent 1.81.

Inter – Bolonja – 3+ @ 1.75 u Primobet

Ovo je meč osmine finala italijanskog kupa, a Inter je prvoplasirani tim Serije A, dok su Bolonjezi najprijatnije iznenađenje i posle 16. kola zauzimaju 4. mesto. Ova dva tima su se već sastala na Đuzepe Meaci ove jeseni, bilo je to u okviru 8. kolo, početkom oktobra, a duel je završen rezultatom 2:2. Vodili su tada ”nero-azuri” sa 2:0, ali im to nije bilo dovoljno za trijumf. S druge strane Bolonja je sjajna kada igra na svom Renato Dalarri, pobedila je 6 puta u osam mečeva, a na strani su samo jednom pobedili, ali i jednom izgubili. Čak šest utakmica okončali su nerešenim rezultatom. Bolonja već sada sanja evropske snove, a možda mogu nešto više i u kupu, pogotovo ako izbace trenutno najbolji italijanski tim. Oba tima su prošlog vikenda pobedila rimske prvoligaše, Inter je na Olimpiku pobedio Lacio sa 2:0, a identičnim rezultatom Bolonja je slavila protiv Rome na svom terenu. U prvom meču pala su četiri gola, a sada je naš predlog 3+ sa kvotom 1.75 u kladionici Primobet.

Krakovija – Legija – 2 @ 2.08 u Primobet

Poljaci su uglavno završili s fudbalom za 2023. godinu, a u Ekstraklasi je ostao da se odigra još zaostali meč u Krakovu. Krakvija i Legija su trebali da igraju još u 2. kolu, u rano leto, ali je tada tim iz Varšave imao evropske kvalifikacije i utakmica je pomerena za kraj polusezone. Legija je ostala u Evropi i na proleće će igrati dvomeč u Ligi konferencija protiv norveškog Moldea u plej-ofu za plasman u osminu finala, ali do tog meča ima puna dva meseca. Jako je važno za Legiju da još jednom pobedi Krakoviju, s obzirom da su se ova dva tima sastala pre samo tri dana u Varšavi u okviru 19. kola, drugog u drugom delu sezone. Legija je pobedila sa 2:0, i to je Krakoviji bio deveti meč u nizu na kome nisu slavili u prvenstvu. Međutim, Legija je izgubila u dve prethodne sezone na ovom terenu, a nije dala ni gol. Sada bi morala da pobedi i tako smanji zaostatak za vodećim Šljonskom na pristojnih 6 bodova. Za dvojku se u kladionici Primobet dobija kvota 2.08.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Primobet iznosi 12.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.