EKSKLUZIVAN BONUS I PRILIKA ZA NAGRADE: Preuzmi 6.000 DINARA i osvoji dres ili loptu!

Registrujte se i osvojite 6.000 dinara!

Vreme je prazničnog darivanja, a ovog puta sportska kladionica Meridian svim čitaocima Kladjenje.rs donosi fantastičan bonus od čak 6.000 DINARA!

Znamo da ste navikli da vas u Meridianu uvek dočekaju fantastični bonusi i najbolji uslovi za online klađenje, a ovog decembra su pokloni još veći!

Svi koji se registruju na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, uz promo kod BULLSEYE dobijaju POTPUNO BESPLATNO 6.000 dinara za klađenje, i to 3.000 za sportske tikete i 3.000 za slot igre, kojih ima zaista pregršt!

Istražite ponudu na meridianbet.rs, ali posebno obratite pažnju na BOXING DAY promociju, koja vam donosi priliku da osvojite vredne nagrade u vidu dodatnih bonusa, dresova i lopti.

Ovo takmičenje traje od 21. decembra do 02. januara 2024. godine, a u njemu učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji. Da biste ušli u konkurenciju, potrebno je da uplatite i potrošite depozit u iznosu od 2.000 dinara, a svi događaji na tiketu moraju biti isključivo sportski događaji, tačnije utakmice engleske Premijer lige.

Detalje promocije pronađite OVDE, a pre toga ne zaboravite da se registrujete jer vas čeka sjajan BONUS DOBRODOŠLICE Od 6.000 DINARA!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.