Tiket dana (četvrtak, 21.12.2023)

Tiket dana

Bliže se praznici a samim tim i ponuda će biti znatno slabija. To neće biti slučaj u naredna tri dana, ali posle toga sledi mlao zatišje, srećom vrlo kratko. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Alaves – Real Madrid – 2,0-3 @ 2.36 u Meridianbet

Za Real je najbitnije da se polako odvaja od Atletika i Barselone, a to što u leđa gledaju Đironi nije toliko zabrinjavajuće. Svi misle da će se čudo iz Katalonije, pre ili kasnije, umoriti i pasti u formi, a Madriđanima je najbitnije da održavaju korak. Dva boda i nisu neka razlika, a do rokade na vrhu moglo bi da dođe koliko posle ovog kola. Đirona ide na gostovanje kod Betisa, a Real u Vitoriju. Sigurno je da Katalonce čeka težak posao, ali neće se ni Realu prošetati Baskijom. Alaves ove sezone igra sasvim solidno, daleko su od zone ispadanja, ali nemaju pravo na opuštanje, pogotovo nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu. Veliki kiks im je bio pozar od Las Palmasa na domaćem terenu, dok se neuspeh u Đironi nije tragično shvatio. Problem je, kao i ranijih sezona, uglavnom efikasnost, pa je Alaves bez postignutog gola na tri prethodna meča, s obzirom da su pre ova dva poraza igrali bez golova na Balearskim Ostrvima protiv Majorke. Real je samo sa Betisom igrao nerešeno, a na sedam utakmica su pobedili, računajući i Ligu šampiona. Pobeda Reala ipak je realna, ali ne očekujemo neku goleadu u Vitoriji. Za 2,0-3 kvota je 2.36 u kladionici Meridianbet.

Voždovac – Vojvodina – GG3+ @ 2.16 u Meridianbet

Verovali ili ne, Zmajevi su bez poraza kao domaćini u ovoj sezoni. Izgleda da nikom od rivala ne prija igranje na krovu tržnog centra i na veštačkoj travi, pa je Voždovac na 9 utakmica na svom terenu zabeležio 5 pobeda i četiri puta igrao nerešeno. Uspeli su da pobede i Crvenu zvezdu, kojoj su dali tri gola, dok su na poslednje tri utakmice, protiv Železničara i IMT-a u Super ligi, te ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice u Kupu Srbije, dali ukupno 15 golova. Tabela kaže da je Voždovac na deobi sedmog mesta i sa samo tri boda manje od četvrtoplasiranog Novog Pazara, a to mesto vodi u evropske kupove. Uz sve dobro što su uradili u prvenstvu Zmajevi su prošli i u četvrtfinale kupa, pa se jesen može oceniti kao vrlo uspešna. Ukoliko bi još pobedili u Vojvodinu u poslednjoj utakmici u 2023. godini, sve bi bilo skoro pa idealno. Novosađani su se probudili u drugom delu jeseni, u poslednjih 11 utakmica, računajući i kup, izgubili su samo od Zvezde i Partizana, pa su se na tabeli popeli do 5. mesta. Ponovo je plasman u Evropu zacrtanicilj, ali i napad na trofej Kupa Srbije, pošto su i Lale u četvrtfinalu. Očekujemo golove na ”krovu”, a za GG3+ kvota je 2.16 u kladionici Meridianbet.

Atromitos – Olimpijakos – GG @ 2.09 u Meridianbet

Prva polovina regularnog dela sezone u elitnom rangu grčkog fudbala je prošla, a sve ukazuje da nas čeka vrlo zanimljiva bitka za titulu. Čak četiri ekipe nalaze se u samo jednom bodu, vodeći PAOK ima 32, a prate ga tri atinska kluba, aktuelni šampion AEK, te slavni Panatinaikos i Olimpijakos. Pirejci žele povratak pehara pošto to donosi i lakši put do grupne faze nekog od evropskih kupova. Ove jeseni Olimpijakos je igrao u grupnoj fazi Lige Evrope ali je osvoji tek treće mesto i moraće u baraž za Ligu konferencija. Rival će mu sredinom febrauara biti mađarski Ferencvaroš, a do tada imaju na programu mnogo utakmica u domaćin takmičenjima. U vanrednom kolu čeka ih teško gostovanje kod Atromitosa u atinskom predgrađu Peristeri. Na ovom meču neće biti publike zbog kazne za domaći tim, a recimo da je trener Atromitosa nekadašnja legenda Partizana Saša Ilić. On je tim preuzeo u trenutku kada je bio pretposlednji sa samo 3 boda iz četiri utakmice, a sada su na 9. mestu sa samo dva boda manje od tima koji je šesti, a to je poslednja pozicija koja vodi u plej-of. Atromitos je bez poraza u poslednjih 8 utakmica, 6 u ligi i dve u kupu, a pobedili su i Panatinaikos prošlog vikenda sa 3:2. Neće biti lako ni Pirejcima, a naš predlog je igra GG sa kvotom 2.09 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 10.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.