Tiket dana (nedelja, 24.12.2023)

Tiket dana

Danas je ponuda drastično slabija nego ranijih dana, a da ne upoređujemo sa prethodnim nedeljama. Obratićemo više pažnje na lige koje smo manje pratili. Kvote su bile ovakve u momentu sastavljanja tiketa.

Al Vehda – Al Rijad – 1,2+ @ 1.90 u Mozzartbet

Posle dolaska ogromnog broja kvalitetnih i, slobodno možemo reći, slavnih fudbalera u ligu Saudijske Arabije, drastično je poraslo i interesovanje za ovu ligu. Već je primetno da su timovi iz ove zemlje dominantni u azijskim takmičenjaima, pa i u Ligi šampiona ovog kontinenta. Što se domaćeg prvenstva tiče, posle prve polovine šampionata ubedljivo je prvi Al Hilal koga predvode Aleksanadr Mitrović i Sergej Milinković- Savić, i za koji je igrao, do teže povrede, i Brazilac Nejmar. Prvi pratilac je Ronaldom Al Nasr, ali on već ima dvocefren zaostatak. Ekipa Al Vehde je u sredini tabele, nalaze se na 9. mestu sa 22 osvojena boda. Vezali su dve pobede na svom terenu i stigli u sigurnu zonu. Treba reći da u ovom timu igraju nekadašnji premijerligaški strelac Igalo, tu su i Brazilac Anselmo, Kostarikanac Duarte i dvojica marokanskih reprezentativaca. Njihov sadašnji rival je Al Rijad, ekipa koja je u donjem delu tabele sa 16 bodova iz 17 utakmica. Al Rijad je pobedio samo jednom u poslednjih 7 kola, a doživeo je čak 4 poraza. U timu iz prestonice takođe ima mnogo stranih fudbalera, što iz Južne Amerike što iz Evrope. Domaćinje favorit u ovom duelu, a uz jedinicu dodajemo i dva gola Al Vehde. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Berkane – Raja Kazablanka – 1x,0-2 @ 1.93 u Mozzartbet

Evo jednog meča iz marokanske Botola lige. Sastaju se drugo i trećeplasirani tim i jedine ekipe koje su još bez poraza. Berkane i Raja Kazablanka su odigrali po 11 utakmica, gost ima 6 poeba i 5 remija, dok su domaćini ostvarili obrnut učinak sa 5 trijumfa i 6 nerešenih rezultata. Tim iz Berkanea, grada sa severoistoka Maroka, igra dobro i u Kupu konfederacija, pošto su ubedljivo prvi u svojoj grupi. Raja Kazablanka se takmiči samo u prvenstvu i trenutno su drugi sa tri boda manje od vodećeg FAR-a iz Rabata. Ambicije ovog poznatog kluba su šampionske, pogotovo nakon nešto slabije prošle sezone u kojoj su osvojili tek 5. mesto. Već duže vreme u Maroku vladaju Vidad i FAR Rabat, a moramo reći da je ovo liga čija je reprezentacija igrala u polufinalu prethodnog Mundijala, što dosta govori i o kvalitetu igrača koji potiču iz ove zemlje, ali i popularnosti fudbala. Berkane je primio samo 4 gola na 11 utakmica i ne treba očekivati mnogo golova ni u derbiju sa Rajom. Domaći teren je solidna prednost u ovoj ligi, pa predlažemo i duplu šansu na domaćina. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota je 1.93 u kladionici Mozzartbet.

Umranijespor – Giresunspor – 1,0-3 @ 2.15 u Mozzartbet

Prošle sezone ova dva tima su međusobne duele igrali u Super ligi Turske ali su osvojili poslednja dva mesta, ne računajući Hatajspor i Gaciantep koji su takmičenje napustili posle katasrofalnog zemljotresa koji je pogodio ovu zemlju. U novom prvenstvu, u nižem rangu, nisu se dobro snašli. Umranije još i nekako, ali Giresun nikako. Domaćin je trenutno na 11. mestu, daleko od borbe za povratak u elitu, dok je gost pretposlednji sa samo 9 osvojenih bodova. Girsunspor je vezao pet uzastopnih poraza i taj učinak ga je i doveo u zonu ispadanja. Prošle sezone su ove dve ekipe oigrale dva zanimljiva meča u Super ligi a oba su dobili timovi koji su gostovali i to sa identičnih 1:0. Mnogo golova neće biti ni sada, i pored činjenice da Giresun ije više ozbiljan tim, a pobeda domaćina ne bi smela da izostane. Zato je naš predlog kombinacija jedinice i malog broja pogodaka. Za 1,0-3 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.