Tiket dana (ponedeljak, 25.12.2023)

Tiket dana

Jasno je da će danas biti najslabija ponuda možda i u toku cele godine koja je na izmaku. Ipak, igra se u nekim ligama i uspeli smo da sastavimo predlog tiketa. Kvote su važile u vreme pisanja taksta.

Pendikspor – Ankaraguču – 1x,2+ @ 2.00 u Meridianbet

Domaći tim se prošlog proleća plasirao u tursku Super ligu i, ako je suditi po dosadašjim izdanjima, mogao vrlo brzo da se vrati nazad, koliko po završetku sezone. Pendikspor je na pretposlednjem mestu na tabeli, jedini dobar period u eliti imali su na kraju oktobra i početkom novembra kada suu u četiri vezana kola ostavrili tri pobede. To su im ujedno i jedine pobede u 16 odigranih kola, uz 4 remija i čak 9 poraza. Sada su u seriji od četiri neuspeha, a jedino opravdanje im je to da su tri puta gostovali a jedini meč na svom terenu igrali protiv Galatasaraja. Međutim, mreža im se u te četiri utakmice zatresla čak 13 puta. Protiv Abkaragučua će imati imperativ osvajanja bodova, mada su gosti u odličnoj seriji rezultata i izgubili su samo jednom u poslednjih 7 kola. Ipak, zbog llošeg starta sezone Ankaraguču je u donjoj polovini tabele, pa su i njima bodovi u Istanbulu neophodni. Samo jednu pobedu ima Pendik na svom stadionu, uz tri poraza. Dva su doživeli od Galate i Fenera a samo ih je iznenadila Sivaspor. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz bar dva gola na meču. Za 1x,2+ kvota je 2.00 u kladionici Meridianbet.

Baladijat El Mahala – Nacional Bank Egipat – x2,2+ @ 2.03 u Meridianbet

Evo jednog meča iz egipatske elitne divizije. Domaći tim je solidno počeo sezonu, osvojio je 10 bodova iz osam utakmica, a boljeg plasmana koštao ih je veliki broj nerešenih mečeva, čak četiri. Neočekivano na vrhu je ekipa Piramids koja je i prošle sezone igrala odlično, ali treba reći da Al Ahli zaostaje dve utakmice zbog igranja na Svetskom prvenstvu za klubove koje je okončano trijumfom Mančester Sitija. Neprijatno iznenađenje je ekipa Zamaleka koja je trenutno u donjoj polovini tabele. Što se tiće gosta u ovom meču, tima Nacionalna Banka Egipta, oni su ”fenjeraši”, i sakupili su samo tri boda iz 9 utakmica. Imaju jednu pobedu i čak osam poraza, ali i dovoljno vremena da preokrenu sezonu. U prethodna tri kola imaju isto toliko poraza, ali su svaki put izgubili samo sa golom razlike. Na drugoj strani imamo Baladijat El Mahalu, tim koji je iz druge lige ušao u elitu i kome svi predviđaju borbu za opstanak. Mada je domaćin bolje krenuo, smatramo da bi gosti mogli da iznenade u ovom meču te predlažemo duplu šansu na Nacionalnu Banku Egipta uz bar dva gola na meču. Za x2,2+ kvota je 2.03 u kladionici Meridianbet.

Makabi Jafa – Bnei Jehuda – 2,2+ @ 2.95 u Meridianbet

Ponovo se igra fudbal u Izraelu, a danas su na programu utakmice druge lige u ovoj zemlji. Vodeća Beni Jehuda gostuje u Jafi, gradu koji je pripojen Tel Avivu i sada je bukvalno njegovo predgrađe. Liga se igra po ubrzanom ritmu, s obzim da je pauza trajala skoro dva meseca zbog poznatih događanja u Gazi, a Bnei Jehuda igra u odličnoj formi i iz 13 utakmica ima 29 bodova. Isti broj poena ima i Ironi Tiberijas, alisa jednom utakmicom više odigranom. Da bi se ponovo osamili na vrhu fudbaleri Bnei Jehude ne bi smeli da izgube na ovom gostovanju, mada je i Makabi Jafa u dobroj formi i bez poraza su u poslednjih šest kola. U tom intervalu tim iz Jafe ima 4 nerešena rezultata i dve pobede i na tabeli zauzima 5. mesto sa 20 bodova Bnei Jefuda u poslednjih šest utakmica ima 5 pobeda i remi, pa se ovaj duel može nazvati i derbijem kola. Probajte dvojku sa bar dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 2.95 u kladionici Meridinabet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 11.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.