Tiket dana (utorak, 26.12.2023)

Tiket dana

Danas nas očekuje odlična ponuda zahvaljujući Englezima koji igraju kompletno kolo u svim ligama, ali i Belgijancima i Italijanima kod kojih se igraju mečevi Serije B. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Bornmut – Fulam – 3+ @ 1.75 u SuperBet

Trešnjice su u sjjnoj formi i od onog ubedljivog poraza od Sitija imaju 5 pobeda i jedan remi u narednih šest kola. Sa tih 16 bodova stigli su do 12. mesta sa 22 boda, a to nam govori da su u prvih 11 utakmica imali samo 6 bodova na kontu. Bornmut ima jedan odložen meč, onaj sa Lutonom koji je prekinut, pa bi uz ta eventualna tri boda bili 10. Za ovakav učinak najviše mogu da zahvale neverovatnom Dominiku Solankeu, strelcu već 12 golova, tačno polovine ukupnog broja pogodaka Bornmuta. Od njega je efikasniji samo Erling Haland sa 14 golova do sada. Solanke je postigao het-trik u Notingemu i doneo tri boda na teškom gostovanju na Siti Graundu u subotu. Fulam je nerijatno iznenadio u subotu porazom od Barnlija na svom Krejven Kotidžu. To je bio drugi uzastopni poraz u prvenstvu i to bez postignutog gola, a pre toga su dali deset glova na dve pobede na svom terenu. Očekujemo otvorenu igru sa dosta golova na Vitalitiju. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.75 u kladionici SuperBet.

Vesterlo – RWDM Molenbek – T12+ @ 1.90 u SuperBet

Posle katastrofalnog starta sezone u Župiler ligi ekipa Vesterloa se pribrala i od vikenda više nisu u zoni ispadanja. Loš početak bio je iznenađenje za sve, pogotovo jer je ova ekipa igrala odlično prošle sezone i bila kandidat za plasman u plej-ofu, u kome su igrale samo četiri prvoplasirane ekipe. U tri prethonda kola Vesterlo je uzeo 7 bodova, pobedili su Kortrajk i Eupen a onda uzeli bod na gostovanju kod šampiona u Antverpenu. Dali su dva gola prvaku, pa verujemo da će biti efikasni i protiv novajlije Molenbeka. Tim iz predgrađa Brisela je imao dobrih partija ali i ubedljivih poraza poput ovog u peta kada ih je Klub Briž pobedio sa 6:1 na njihovom stadionu. I pored takvih rezultata Molenbek je ispred Vesterloa na tabeli, ali bi već posle ovog meča moglo da dođe do rokade između ova dva tima. Naš predlog su golovi na domaćina, a za T12+ koeficijent u kladionici SuperBet je 1.90.

FeralpiSalo – Venecija – GG @ 1.90 u SuperBet

Debitant u Seriji B vezao je dve sjajne pobede i pokazao da se ne miri sa ekspresnim povratkom u Seriju C. Tim iz gradića Salo u Lombardiji igra kao domaćin u Pjaćenci i ta činjenica im dosta otežava posao u drugoligaškoj konkurenciji. U dva poslednja kola pobedili su Kremoneze kao domaćini i Sampdoriju u Đenovi pa duel sa Venecijom čekaju sa 13 bodova na kontu. I dalje su ubedljivo poslednji jer su pre ta dva kola imali samo 7 osvojenih bodova. Ipak, sada su uhvatili priključak sa timovima iz donjeg dela tabele i trudiće se da to rastojanje sve više smanjuju. Imaće težak zadatak protiv venecije, tima koji nije u dobroj formi ali se i dalje nalazi u vrhu tabele. Lidersku poziciju su prepustili Parmi koja ima 4 boda više, a to je posledica samo jednog osvojenog boda u tri prethodna kola. Posle poraza od Kremonezea i Sidtirola, Venecija nije uspela da pobedi ni slabi Leko na svom terenu u subotu. Taj meč okončan je rezultatom 2:2, ali jedan bod sigurno nikog nije zadovoljio u ovom klubu. Sedam punih sezona nisu se sastajali ovi timovi, to se poslednji put dogodilo u sezoni 2016/17 kada je Venecija igrala u Seriji C. Biće zanimljivo, a naš predlog je igra gol-gol. Za GG kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Agadir – Vidad – 2 @ 1.60 u SuperBet

U zaostaloj utakmici 11. kola marokanske Botola lige poslednjeplasirali Agadir dočekuje poznati Vidad. Tim iz Kazablanke ostao je bez titule prošle sezone za samo jedan bod koliko je Vidad imao manje od FAR Rabata i sada želi da vrati pehar u svoje vitrine. Trenutno su na 4. mestu sa četiri boda manje od Rabata, ali i sa dve utakmice manje odigrane, pa bi uz pobede na tim utakmicama preuzeli lidersku poziciju. Prvi ispit je gostovanje u Agadiru gradu na jugu Maroka, kod ekipe koja se trenutno nalazi na poslednjem mestu bez pobede u 11 utakmica, po čemu su jedini u ligi. Prošle sezone Agadir je bio mnogo bolji, završio je na 7. mestu, a sada će se, po svemu sudeći, boriti za goli život. Imaju 5 remija i 6 poraza, i teško je zamisliti da mogu do prve pobede dođu u duelu sa Vidadom, znatno kvalitetnijim timom. Fudbal je u Maroku dobio novi zamajac zbog osvojenog četvrtog mesta na prethodnom Mundijalu, pa je na tribinama uvek veliki broj navijača. To može biti prednost Agadira u odnosu na tim iz 400 kilometara udaljene Kazablanke, ali je naš predlog dvojka sa kvotom 1.60 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 10.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.