Tiket dana (četvrtak, 28.12.2023)

Tiket dana

Jedan dan sa slabijom ponudom je pred nama, ali su takvi dani kao poručeni za kladioce jer uz manji izbor manje je mogućnosti za grešku. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Brajton – Totenhem – GG4+ @ 2.40 u Mozzartbet

Šta god se desilo u duelu Galebova i Pevaca zabava je zagarantovana. Radi se o timovima koji uvek igraju na gol više ali je prenost Brajtona u tome da oni nemaju imperativ osvajanja bodova kao što ih ma Totenhem čiji navijači žele pšonovo svoje ljubimce u Ligi šampiona. Verovatno se i pristalicama Brajtona svidelo da gledaju svoj tim u Evropi, oni su se, da podsetimo, plasirali u osminu finala LIge Evrope, pa bi novi izlazak na evropsku scenu bio po meri. Brajton je trenutno na 9. mestu, dosta daleko od te zone, ali bodovne ne toliko. Totenhem je pred ovo kolo bio 4. i to je pozicija koju pikiraju i za kraj sezone, mada Postekoglu ne bi odustao ni od borbe za titulu, ako se neka šansa ukaže. U prošlom kolu Brajton je uzeo bod na gostovanju kod Kristal Palasa na Selhurst parku, dok je Totenehm teškom mukom došao do bodova protiv Evertona i tako vezao treći uzastopni trijumf u prvenstvu, posle pobeda nad Njukaslom i Notingem Forestom. Rekosmo da se radi o efikasnim timovima i očekujemo otvoren meč na gol više. Naš predlog je igra GG4+ sa koeficijentom 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Raja Kazablanka – Tanger – 1,0-2 @ 2.60 u Mozzartbet

Posle 12 odigranih kola u marokanskoj Botola ligi Raja Kazablanka je prvi pratilac vodećeg FAR Rabata sa dva boda zaostatka za timom iz prestonice. U prošlom kolu su fudbaleri Raja Kazablanke igrali derbi protiv Berkanea koji je završen bez pobednika rezultatom 1:1. To je bio već šesti nerešen rezultat tima iz najvećeg marokanskog grada u 12 utakmica, a imaju i isto toliko pobeda. Remijem je bila zadovolj a i ekipa Berkanea jer su i oni ostali neporaženi u dosadašnjem delu sezone. Sada u Kazablanku dolazi tim Tangera koji nije pobedio na poslednjih osam utakmica u prvenstvu. Ovo je tim koji igra dosta tvrdo, pa su bez poraza pet utakmica, tač nije imaju pet uzastopnih remija u Botola ligi. Raja Kazablanka je najnezgodniji rival tima iz Tangera, na poslednjih šest utakmica nisu uspeli da im daju ni gol, a posle pet uzastopnih poraza od ekipe iz Kazablanke, Tanger je krajem maja uspeo da osvoji bod i odigra bez golova sa velikim rivalom. Taj bod je na kraju možda i spasao Tanger ispadanja u prošloj sezoni. Ne sumnjamo u pobedu raja Kazablanke, a ne verujemo da će Tanger postići gol protiv njih, kad već nisu skoro 600 minuta u međusobnim duelima. Naš predlog je kombinacija jedinice i malog broja golova. Za 1,0-2 kvota je 2.60 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.