Tiket za veče (petak, 29.12.2023)

tiket dana

Iako nismo navikli, pred nama je jedan veoma fudbalski zanimljiv petak. Dosta utakmica počinje u večernjem terminu pa smo za vas pripremili tiket od utakmica koje počinju upravo u tim terminima. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Porto – Čaves – H1 @ 1.49 u MaxBet

Nakon 3 uzastopna trijumfa i kratkoročnog preuzimanja liderske pozicije, Porto je u prethodnom kolu poražen od Sportinga, te su tako upisali treći poraz u sezoni a drugi u poslednjih pet mečeva. Izvjesno je da će do kraja voditi ogromnu bitku za šampionski tron sa Benfikom i Sportingom, a večeras bi trebali imati lak zadatak sa poslednjepasiranim Čavesom. Poprilično loša sezona za Čaves koji u poslednjih 5 mečeva ima skor od 4 poraza i jednog trijumfa. Ove sezone su osvojili samo 10 bodova, a na 7 gostovanja ove sezone su upisali čak 6 poraza i samo jedan trijumf. Na poslednjih 5 međusobnih duela Porto je slavio svaki put i to svaki put sa minimalno 2 gola razlike, a mišljenja smo da će tako biti i večeras. Prema tome predlažemo igru H1, odnosno pobedu domaćina sa bar dva gola razlike, po kvoti 1.49 u MaxBet kladionici.

Lacio – Frozinone – 1&2+ @ 2.05 u MaxBet

Lacio dočekuje Frozinone bez osovine tima. Alesio Romanjoli se nije oporavio od povrede, a Luis Alberto i Ćiro Imobile će tek u poslednjoj dekadi januara biti na raspolaganju Mauriciju Sariju. Njima bi trebalo dodati i Manuela Lacarija koji će zbog kartona gledati meč sa tribina. Protiv Frozinonena u Laciju očekuju da nova pojačanja pokažu da su bila dobre investicije. Tu se prije svega misli na Kasteljanosa. Drugim riječima, ako Kasteljanos ne uhvati priliku koja mu se ukazala, trener Lacija će preći na alterntivno riješenje, a to je Isasksen – F. Anderson – Zakanji. Nebeskoplavi su jedini tim kome Frozinone još uvijek nije dao gol u Seriji A. Na prethodna četiri meča su ostvarili tri pobjede i jedan remi. I domaćin i gost na večerašnjem sastanku na Olimpiku se nalaze u rezultatskoj krizi. Lacio je zabeilježio samo dvije pobjede u poslednjih sedam mečeva a tim iz Čočarije uknjižio samo jedan bod u decembru na četiri meča. Takođe, Frozinone je posle početna dva remija na gostovanjima nanizao čak šest poraza, primivši uvijek dva ili više golova. Prema tome predlažemo igru 1&2+ po kvoti 2.05 u MaxBet kladionici.

VBA – Lids – GG @ 1.73 u MaxBet

Meč koji počinje u jednom neobičnom terminu kada je riječ o Čempionšipu (21 čas i 15 minuta). Biće ovo sudar dvije ekipe koje se nalaze u samom vrhu tabele, Lids je sa 45 osvojenih bodova na 4. mjestu na tabeli, dok je Vest Bromič sa 39 osvojenih bodova na 5. mjestu. Domaći tim je u prethodnom kolu slavio protiv Noriča rezultatom 1:0, dok je Lids poražen na gostovanju kod Prestona rezultatom 2:1 što im je bio drugi uzastopni poraz van svog stadiona. Na poslednjih 6 mečeva ekipa Vest Bromiča je na svom stadionu svim protivnicima postigl makar jedan gol. Lids je ove sezone 13 puta igrao utakmice van svog stadiona a samo 4 puta je sačuvao svoju mrežu, pa smo mišljenja da će obje ekipe večeras postići makar po gol. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.73 u MaxBet kladionici.

Đenova – Inter – GG @ 2.10 u MaxBet

Ekipa Simonea Inzagija je ubjedljivo najviše pokazala u dosadašnjem toku Serije A, a seriju od četiri uzastopna trijumfa pokušaće da nastave na teškom gostovanju kod ekipe Đenove. Gilardinov tim je prethodne sezone protutnjao kroz Seriju B, a dosta dobre partije pružaju i u elitnom rangu. Sa 19 osvojenih bodova Đenova je na 13. mjestu na tabeli, te su 6 bodova daleko od opasne zone. U poslednjem kolu su savladali Sasuolo rezultatom 1:2, dok je Inter savladao Leće na domaćem terenu rezultatom 2:0. Na poslednja 4 meča Inter nije primio pogodak ali smo mišljenja da će Đenova ipak pronaći put do njihove mreže, pošto su svima sem ekipi Milana uspijeli da zatresu mrežu bar jedan put. Efikasnost Intera ne bi smjela da se dovede u pitanje, pa prema tome predlažemo igru GG po kvoti 2.10 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u MaxBet kladionici iznosi 11.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.