Tiket dana (subota, 30.12.2023)

Tiket dana

Pretposlednjeg dana u godini kladioci nemaju razloga za brigu. Igra se u dve od pet najjačih liga, ali ima utakmica i u ostalim zemljama. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Vulverhempton – Everton – GG @ 1.77 u Primobet

U odličnoj formi su u poslednje vreme i Vukovi i Karamele ali su i dalje daleko od vrha tabele. Za Everton to nije ni čudo jer je ovaj klub kažen odlukom Saveza sa minus 10 bodova i jedva je uspeo da se izvuče iz zone ispadanja. Pre tri dana Everton je na Gudisonu namučio Mančester Siti, vodio posle prvih 45 minuta ali je u nastavku popustio i primio tri gola. Jedan od krivaca je i odlični golman Pikford. Za to vreme Vulverhempton je održao čas fudbala Brentfordu na Komjunitiju i slavio sa 4:1. Sa ta tri boda Vukovi su na deobi 10. mesta sa Čelsijem a u prethondih pet kola imaju tri pobede i samo jedan poraz. Everton je vezao dva neuspeha ali su gubili od Totenhema na strani i Sitija kući. Pre toga su imali četiri vezana trijumfa u prvenstvu. Ova dva tima sastala su se u trećem kolu ovog prvenstva na Gudisonu, tada je Everton bio u katastrofalnoj formi i Vukovi su, zahvaljujući golu Saše Kalajdžića u finišu meča, odneli sva tri boda. Za ovaj meč predviđamo golove i to bar po jedan na obe strane. Za GG kvota je 1.77 u kladionici Primobet.

Verona – Salernitana – 1 @ 1.97 u Primobet

Oba tima su u teškoj situaciji i boriće se za opstanak u Seriji A. U nešto boljem momnetumu je tim Verone koji je izgubio samo jednom u poslednjih pet kola, mada su samo jednom i pobedili, u prošlom kolu protiv Kaljarija na svom Bentegodiju. Tim iz grada ljubavi je umakao iz zone ispadanja ali bi lako mogao da se vrati u nju u slučaju da izgubi od poslednjeplasirane Salernitane. Ekipa iz Salerna nije bila miljenik fortune u prethodnom kolu i ispustila je pobedu nad Milanom u poslednjem minutu kada je Luka Jović poravnao na 2:2. Ipak, tim remijem su prekinuli niz od tri uzastopna poraza, a jedini trijumf ostao im je onaj nad Laciom pre mesec dana. Salernitana igra mnogo bolje na svom terenu, osvojili su 7 bodova kao domaćini a samo dva na strani. Ekipa iz Kampanje je poslednja ali ne zaostaje previše za timovima ispred sebe. Verona je trijumfovala u prošlom kolu protiv Kaljarija i to je bilo dovoljno da tim iz pokrajine Veneto izađe iznad crte koja deli timove u zoni ispadanja. Novi trijumf bi Veronu odveo na pristojnu udaljenost u odnosu baš na Salernitanu. Predlog je jedinica sa koeficijentom 1.97 u kladionici Primobet.

Harts – Ros Kaunti – 1 @ 1.69 u Primobet

Edinburška Srca vezala su tri pobede u škotskom Premijeršipu, a ta treća pobeda je ujedno i najslađa. Savladali su gadskog rivala Hibernija kao gosti pre tri dana, a pobedonosni gol dali su u trećem minutu sudijske nadoknade. Prethodno, još u ranoj fazi meča, oba tima su promašila po jedanaesterac i tako nam oborili tiket za sredu. Harts je na trećem mestu, ispred njih su samo veliki glazgovski rivali Seltik i Rendžers, koji se, uzgred, sastaju u ovom kolu. Harts ima priliku da uveća bodovni saldo pobedom nad slabim Ros Kauntijem, timom koji je tek na 10. mestu i iza sebe ima dva vezana neuspeha bez postignutog gola. Tim iz Dingvala je u sredu poražen minimalnim rezultatom na svom terenu od Dandija, pa ne verujemo da imaju neku realnu šansu u Edinburgu. U prvom duelu ova dva tima Harts je slavio u Dingvala sa 1:0, a očekujemo da bude uspešniji i na svom Tinkestl Parku. Za jedinicu se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.69.

Kasa Pia – Braga – 2 @ 1.62 u Primobet

Odlično se ekipa Kasa Pie snašla u portugalskoj Primeiri. U prošloj, svojoj prvoj, sezoni, završili su na 10. mestu, a i ove se drže sasvim dobro i nalaze se na deobi 9. mesta sa timovima Estrelje i Boavište. Ambicije nisu velike, opstanak je sasvim zadovoljavajući rezultat a teškoće im predstavlja činjenica da igraju kao domaćini na tuđem stadionu. Nadimak ovog tima je ”Guske”, ali daleko od toga da lutaju u magli kao pomenuta pernata živina. Moramo reći da su prošlu sezonu započeli na fantastičan način i da su popustili tek u finišu. Neće im biti lako sa Bragom, gosti su učesnici Lige šampiona, ali su na kraju bili treći u grupi , iza Reala i Napolija, i preseliće se u Ligu Evrope. U Primeiri Braga je na 4. mestu sa 5 bodova manje od vodećeg Sportinga. U prethodnom kolu doživeli su minimalni poraz od Benfike na svom Kamenolomu, a da su slavili sada bi na ovo gostovanje išli kao drugoplasirani tim. Šta je tu je, vremena za popravk ima, a na meču protiv Kasa Pie predažemo dvojku na Bragu. Za pobedu gostiju kvota je 1.62 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Primobet iznosi 9.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.