Tiket dana (nedelja, 31.12.2023)

Tiket dana

Poslednjeg dana u 2023. godini čeka nas, što je i logično, slaba ponuda, ali ima dovoljno materijala za sastavljanje tiketa. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Totenhem – Bornmut – GG4+ @ 2.12 u MaxBet

Božić se nije posrećio Pevcima a videćemo u kakvom će raspoloženju ući u Novu godinu. Na Vajt Hart Lejn dolazi odlični Bornmut, tim koji je opovrgao sve prognoze i serijom pobeda u dva poslednja meseca u godini svoje šanse da i naredne godine igra u Premjer ligi učinio skoro izvesnim. Tređnjice su u poslednjih sedam kola pobedile 6 puta, i uz jedan remi, trenutno su najuspešniji tim lige. Poslednji neuspeh doživeli su od šampiona Sitija početkom novembra, i kao da je taj ubedljivi poraz pokrenuo neki inat u timu koji vodi Španac Iraola. Totenhem je u krizi, mada je pre poraza od Brajtona imao tri vezane pobede. Od sjajnog starta trenera Postekoglua u Premijer ligi na kraju nije ostalo ništa, i Pevci poslednje kolo u 2023. godini čekaju van zone plasmana u Ligu šampiona. Zato je pobeda nad Bornmuto imperativ, ali se nešto pitaju i sjajne Trešnjice. Glovi su izvesni i sigurni smo da će ih biti dosta. Za GG4+ kvota je 2.12 u kladionici MaxBet.

Hapoel Tel Aviv – Makabi Haifa – 2,2+ @ 1.98 u MaxBet

Izraelski šampionat nastavlja se po ubrzanom ritmu pošto je imao neplaniranu pauzu od dva meseca zbog poznatih i tragičnih dešavanja u tom delu sveta. Aktuelni šampion Makabi iz Haife polako gubi korak sa vodećim timom, imenjakom iz Tel Aviva. Ipak, u poslednja četiri kola ovaj tim je zabeležio isto toliko poraza i sada strpljivo čeka neki kiks lidera. Trenutno je Makabi iz Haife na 2. mestu sa 6 bodova manje od ekipe iz Tel Aviva. Što se Evrope tiče igrali su u grupnoj fazi Lige Evrope i na kraju osvojili treće mesto iza Viljareala i Rena a ispred Panatinaikosa, pa će na proleće svoj evropski put nastaviti u Ligi konferencija. U ovom kolu Makabi iz Haife gostiju u Te Avivu ali kod ekipe Hapoela. Domaćin je pred ovo kolo bio na odličnom trećem mestu i potvrdio svoje ambicije da narednog leta pokuša da igra evropske kvalifikacije. Posle niza od tri pobede ova ekipa je u prošlom kolu doživela poraz na gostovanju kod imenjaka u Jerusalimu sa 2:1. Možda je to nagoveštaj krize koju bi mogao da produbi šampiona. Naš predlog je pobeda gostiju uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Konahs Ki – TNS – GG3+ @ 1.88 u MaxBet

Poslednjeg dana u 2023. godini sastaju se, prethodnih sezona, najbolji timovi koji nastupaju u ovom prvenstvu. Ne kažemo namerno najbolji velški timovi, jer su to i Kardif, Svonsi i mnogi drugi koji nastupaju u engleskim šampionatima. Uglavnom, TNS je već godinama na vrhu, a samo je Konahs Ki uspevao da, doduše na kratko, prekine njihovu dominaciju. Trenutno je TNS prvi sa 53 boda, a Konahs Ki ga prati sa 9 manje, ali i utakmicom više. Nekako sve gocvori da će poredak i na kraju biti identičan i da će ova dva tima biti na prve dve pozicije, a da će TNS odbraniti naslov. TNS ima neverovatan niz od 20 uzastopnih pobeda u raznoraznim takmičenjima, ali je i Konahs u seriji od pet uzastopnih trijumfa. U ovoj sezoni su se sastali dva puta početkom avgusta, i oba puta je pobedio TNS. rvo u Kupu Velsa sa 2:1, a onda i u prvenstvu sa čak 6:2. Ako neko mođže da pobedi TNS to je jedino Konahs, ali je veliko pitanje hoće li uspeti u tome. Golovi su zato prva opcija i očekujemo ih naobe strane. Za GG3+ kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 7.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.