Tiket dana (sreda, 03.01.2024)

Tiket dana

Mada praznici još uvek traju, današnja ponuda je vrlo zanimljiva i inspirativna. Igra se u raznim ligama i dovoljno je utakmica za sastavljanje tiketa. Predložene kvote važile su u vreme pisanja predloga.

Real Madrid – Majorka – 1,0-3 @ 1.95 u SuperBet

Kraljevski klub će prvi meč u 2024. godini odigrati protiv Majorke. Tim sa Balearskih Ostrva je bio u dobroj formi u smiraj 2023. godine, bez poraza je u pet prethodnih kola, a s obzirom da je slavio i u Kupu Kralja, taj niz nepobedivosti iznosi šest mečeva. Na tabelu La Lige se to baš nije previše odrazilo, Majorka je tek na 14. mestu a isključivi razlog za to je mali broj pobeda. Samo tri trijumfa u 18 utakmica imaju Ostrvljani, dok su čak 9 puta remizirali. U prethodnom kolu fudbaleri Majorke su se raspucali i sa 3:2 pobedili Osasunu. Real je bio na silnim mukama u Vitoriji gde je slavio protiv Alavesa golom Lukasa u 92. minutu. Minimalan trijumf bio je dovoljan da Novu godinu Real dočeka na vrhu tabele zahvaljuući boljoj gol razlici u odnosu na Đironu. Jedini poraz u polusezoni tim sa Bernabea je doživeo od Atletika u gradskom derbiju i to još krajem septembra. Majorka na poslednja četiri gostovanja nije dala gol, ali je i primila samo četiri pogotka. Zato očekujemo pobedu Reala ali ne i goleadu. Naš predlog je kombinacija 1,0-3 sa kvotom 1.95 u kladionici SuperBet.

Roma – Kremoneze – 1,0-3 @ 2.05 u SuperBet

Vreme između dva prvenstvena kola na Apeninima će popuniti utakmice osmine finala Kupa Italije. Jedini drugoligaš koji se probio do ove faze je tim Kremonezea. Ekipa iz Kremone igraće protiv Rome na Olimpiku i trebaće im mnogo sreće, ali i umešnosti, da bi se našli među osam najboljih u najmasovnijem takmičenju u Italiji. Prva polovina utakmica osmine finala već je odigrana i svoje mesto u četvrtfinalu već su našli Frozinone, Lacio, Bolonja i Fiorentina. Za Romu je meč sa Kremonezeom još važniji zbog činjenice da pobedik ide na Lacio u četvrtfinalu, a okršaj dve rimske ekipe bio bi pravi spektakl, posebno jer ni jedni ni drugi ne blistaju u prvenstvu. Vučica je za vikend poražena u Torinu od Juventusa, na način na koji Stara dama obično i pobeđuje, rezultatom 1:0. Kremoneze je već morao da izbaci dva rivala u kupu, prvo Krotone a onda i Ćitadelu, dok se Roma uključuje u takmičenje tek od osmine finala. U Seriji B Kremoneze je izgubio na gostovanju kod Palerma, tim sa Sicilije je pre desetak dana slavio sa 3:2. Neće se gosti predati bez borbe, ali Murnju već visi Damoklov mač nad glavom i novi neuspeh ozbiljno bi doveo u pitanje njegov dalji boravak u ”večnom gradu”. Uz pobedu Rome dodajemo i mali broj golova. Za 1,0-3 kvota je 2.05 u kladionici SuperBet.

PAOK – OFI – 1,3+ @ 1.75 u SuperBet

Tim iz Soluna je u odličnoj formi i preuzeo je lidersku poziciju u grčkoj Super ligi. Ipak, na vrhu je velika gužva pa je Panatinaikos samo na jedan bod zaostatka a AEK i Olimpijakos na tri. PAOK je vezao šest prvenstvenih pobeda i ta serija je zaslužna za preuzimanje vrha tabele. Ujedno su Solunci bili odlični i u Ligi Evrope i osvojili su prvo mesto u grupi sa Ajntrahtom, Aberdinom i Helsinkijem, uz 5 pobeda i samo jedan remi. Navijači su željni evropskih uspeha, pa makar oni bili i u Ligi Evrope. Na Tumbu u ovom kolu dolazi OFI sa Krita. Tim sa poznatog ostrva je pred praznike bio u lošoj seriji rezultata, imali su tri vezana poraza u prvenstvu, a bez pobede su još od 2. oktobra kada su na Kritu pobedili šampiona AEK. Van svog stadiona OFI nije pobedio nijednom, ali je tri puta ostajao neporažen. Sumnjamo da tako nešto, da ostene neporažen, može da se dogodi na ”vreloj” Tumbi, pa je naš predlog pobeda PAOK-a uz bar tri gola na meču. Crno-beli su vrlo efikasni ove sezone, ali ume i OFI da postigne neki pogodak. Za kombinaciju 1,3+ kvota je 1.75 u kladionici SuperBet.

Ašdod – Makabi Tel Aviv – 2,3+ @ 1.72 u SuperBet

Izraelski šampionat nam se često nalazi u tiketu u poslednje vreme, a razlog je činjenica da se igra po ubrzanom ritmu zbog neplanirane pauze od dva meseca u jeku sezone, zbog već dovoljno poznatih dešavanja u to delu sveta. Makabi iz Tel Aviva grabi ka tituli i prekidu dominacije imenjaka iz Haife. Posle prvog dela regularne sezone ekipa iz Tel Aviva ima 8 bodova više od najvećeg rivala, ali ne treba smetnuti s uma to da se posle 26 rundi igra i plej-of. Međutim, kako sada igra Makabi teško je poverovati da neko može da ga ugzori. Iz 12 utakmica uzeli su 34 boda, a jedini remi, uz 11 pobeda, dogodio se još polovinom septembra. Ujedno je Makabi bio uspešan i u Evropi, prošli su u nokaut fazu Lige konferencija, ostavivši iza sebe Gent, Zorju i Breidablik. Sada idu na gostovanje u Ašdod, kod istoimene ekipe koja je u seriji od četiri poraza. Ašdod je na tabeli tek na 13. mestu sa 9 bodova, a nisu poslednji samo zbog bolje gol razlike u odnosu na Hapoel Petah Tikvu. U prvom delu sezone Makabi je lako pobedio Ašdod na svom terenu sa 4:1, a nešto slično očekujemo i u ovom duelu. Uz dvojku dodajemo barem tri pogotka, a za 2,3+ kvota je 1.72 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 12.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.