Tiket dana (sreda, 10.01.2024)

Tiket dana

Možda ponuda danas nije obimna ali je svakako inspirativna. Igra s nekoliko pravih derbija, uglavnom u kupovima, ali to sigurno ne umanjuje draž. Kvote su bile važeće u vreme pisanja predloga.

Liverpul – Fulam – 1x,0-3 @ 1.77 u Mozzartbet

Ovo bi potencijalno mogla da bude istorijska sezona za ekipu Liverpula. Klopov tim je i dalje u igri za četiri trofeja, a nekako mu je najbliži ovaj u Liga kupu. Stigli su do polufinala i sledi im dvomeč sa ekipom Fulama. Pored ovog kupa Redsi su prošli dalje i u FA kupu u nedelju, i to tako što su eliminisali Arsenal na njegovom Emirejtsu. Uskoro ih očekuje i nastavak takmičenja u Ligi Evrope, a u Premijer ligi su trenutni lideri šampionata. U odnosu na prethodnu sezonu sve je idealno, ali će naredni dani biti teški za tim sa Enfilda pošto će igrati bez Mohameda Salaha i još nekih prvotimaca. Salah je otišao na Prvenstvo Afrike, a sudeći po kvalitetu selekcije Egipta mogao bi duže da se zadrži. Fulam je ostvario veliki uspeh plasmanom u polufinale ovog kupa i sigurno je da će sve učiniti da odu u veliko finale i igraju za trofej. U polufinalu se igraju dve utakmice i verujemo da ništa neće biti odlučeno u prvoj. Kolibari su u dobroj formi, pobedili su Arsenal u prvenstvu i Roteram u FA kupu pa je naš predlog za ovaj meč 1x,0-3. Za ovaj predlog koeficijent je 1.77 u kladionici Mozzartbet.

Milan – Atalanta – GG3+ @ 2.05 u Mozzartbet

Bez većih problema MIlan je u subotu prošao kroz Empoli i slavio sa 3:0. Na taj način ostali su u trci za Skudeto mada je sve moglo da izgleda bolje da Inter i Juventus nisu do pobeda došli u sudijskoj nadoknadi. Ipak, dugo je prvenstvo i biće prilike da se ”rosoneri” približe vodećem dvojcu. Ovo je utakmica četvrtfinala Kupa Italije i, rekli bismo, najjači par ove runde uz rimski derbi. Atalanta je u nedelju gostovala na Olimpiku gde je podelila plen sa Romom. Cilj ”Boginje” je da se vrati u Ligu šampiona, ali će to biti jako težak zadatak za tim Gasperinijev tim. Nedavno su se ove dve ekipe sastale u Seriji A, tada je domaćin bila Atalanta, koja je slavila sa 3:2. Bio je to odličan meč a nešto slično očekujemo i na San Siru. Plasman u polufinale značio bi i jednima i drugima, tada bi osvajanje pehara bilo baš blizu, a veliko je pitanje da li ove dve ekipe mogu do trofeja u nekom drugom takmičenju. Atalanta je izbacila Sasuolo u prošlom kolu, dok je Milan bio uspešniji od Kaljarija. Odigrajte na golove, s obzirom da je pobednik krajnje neizvestan. Za GG3+ kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Panatinaikos – Olimpijakos – 0-2 @ 1.69 u Mozzartbet

Grčki kup je stigao do osmine finala a u njemu će se igrati najveći fudbalski derbi ove zemlje. Šteta što je još uvek na sazi odluka Saveza da se fudbalski mečevi u Grčkoj igraju bez navijača, i tako će biti sve do februara. Zato okršaj Panatinaikosa i Olimpijakosa ima manju draž i teško nam je i da zamislimo kako će tribine izgledati jezivo kada su prazne. Pored toga ovo je prvi meč a revanš je na programu na Karaiskakiju naredne srede. U domaćem prvenstvu Panatinaikos bolje stoji, Zeleni su lideri sa 40 bodova dok su Pirejci tek 4. sa osam bodova manje. Njihov prvi ovosezonski okršaj dobio je Pao i to kao gost sa čak 3:0. Kao da se stari u Grčkoj polako menjanu, dominacija Olimpijakosa je završena, prvi su je prekinuli fudbaleri PAOK-a, a onda i AEK-a i Panatinaikosa. Imali su i Zeleni svojih problema pa je pred Novu godinu smenjen srpski stručnjak Ivan Jovanović, pre svega zbog slabih rezultata u Evropi. Odmah je imenovan novi trener a to je iskusni Turčin Fatih Terim. Za duel sa Olimpijakosom očekujemo da će se sve rešiti u revanšu pa za prvi meč predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 1.69 u kladionici Mozzartbet.

Makabi Tel Aviv – Makabi Haifa – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Dve najbolje izraelske ekipe igraće u zasotaloj utakmici 7. kola šampionata ove zemlje. Ovaj meč trebalo je da se igra još u vreme evropskih kvalifikacija, a na red je stigao tek sada sve zbog poznatih dešavanja u Pojasu Gaze i prekida fudbalskog prvenstva u ovoj zemlji. Trenutno je lider tim iz Tel Aviva koji je u nedelju neprijatno iznenadio svoje navijače remijem sa Hapoelom iz Hadere na svom terenu. Sada Makabi iz Tel Aviva ima 12 pobeda i dva remija, a od drugoplasiranog imenjaka i aktuelnog šampiona iz Haife imaju 8 bodova više. Međutim, mnogo toga bi moglo da se promeni u slučaju pobede tima iz Haife u Tel Avivu. Pet bodova ne bi bili velika prednost, a u ovom prvenstvu tek predstoji plej-of u kome će igrati 6 najboljigh timova, pa nam sledi još tri meča između ovih timova u prvenstvu. Uskoro ih čeka i međusobni kup duel, igraće se 23. januara, a već početkom februara i sledeći prvenstveni u Haifi. Mada bi za šampionat bilo bolje da pobede gosti, nama se čini da je lider iz Tel Aviva bliži uspehu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 12.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.