Tiket dana (četvrtak, 11.01.2024)

Tiket dana

Za razliku od juče danas je ponuda dosta siromašnija. Za utehu već od sutra će biti potpuno drugačije. Predložene kvote i granice su važile u trenutku sastavljanja predloga.

Juventus – Frozinone – 1,3+ @ 2.05 u MaxBet

Potpuno smo ubeđeni u to da bi u Juventusu ovog trenutka prepustili takmičenje u Kupu Italije ako bi im neko garantovao osvajanje Skudeta. Naravno, to niko ne može da im obezbedi, osim njih samih, pa će Stara dama nastaviti da se bori na dva fronta, s obzirom da ionako ne igraju u Evropi pa nemaju neke posebno velike napore. U domaćem kupu su stigli do četvrtfinala u kome ih čeka duel sa novajlijom u Seriji A ekipom Frozinonea. Prošle sedmice Juve je izbacio Salernitanu, pobedivši ih sa čak 6:1, a protiv istog tima su samo par dana kasnije jedva stigli do trijumfa u prvenstvu, kada je u Salernu Vlahović postigao gol za 2:1 u sudijskoj nadoknadi. Frozinone je napravio ogromno iznenađenje u prošlom kolu kupa kada su ubedljivo pobedili Napoli i to na stadionu Dijego Maradona u Napulju. Bilo je čak 4:0 protiv aktuelnog šampiona Italije, ali je nevolja u tom što je to jedina pobeda Frozineonea u poslednjih sedam utakmica. Dakle, već šest koal Frozinine ne zna za pobedu a čak je u tom intervalu osvojio samo jedan bod. Od tima koji je bio veoma prijatno iznenađenje povratnik u elitu je došao do 15. pozicije i sledi im teška borba za opstanak. I njima je važnije da ostanu u ligi nego da odu u polufinale kupa, ali ako im se ukaže šansa, sumnjamo da bi je propustili. Očekujemo pobedu Juventusa, Staroj dami nedostaju trofeji, a golova bi moglo biti dosta jer Frozinone ne ume da se brani. Za 1,3+ kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Sivaspor – Galatasaraj – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Izvesno je da u turskoj Super ligi imamo trku udvoje i to će tako, sva je prilika, biti do kraja sezone. Za titulu će se, ponovo, boriti istanbulski velikani Fenerbahče i Galatasaraj. pred poslednje kolo prvog dela šampionata ova dva tima imaju identičan skor, osvojili su po 47 bodova, a koliko su izjednačeni pokazao je i njihov nedavni međusobni dule koji je završen bez golova. U zaostalom 16. kolu, onom koje je bilo odloženo zbog nasilja na fudbalskim borilištima, Galata ima teško gostovanje kod ekipe Sivaspora. Domaći tim je u poslednja četiri kola upisao tri pobede i samo jedan poraz. Izgubili su samo od Bašakšehira u gostima, a pobedili Istanbulspor na svom terenu ali i Konju i Kajzeri na strani. Posebno je odjeknuo njihov trijumf u Kajzeriju, kod tima koji je u samom vrhu tabele i bori se za izlazak na evropsku scenu. Siva je tako pobedila sa 3:1, ali je dva gola postigla duboko u sudijskoj nadoknadi iskoristivši terensku inicijativu domaćina. Galatasaraj nije primio gol na poslednje tri utakmiceu prvenstvu, ali smatramo da je vreme da im se zatrese mreža. Na drugoj strani ne sumnjamo u njihove strelce i zato je naš predlog igra GG3+ sa koeficijentom 2.05 u kladionici MaxBet.

Santa Klara – Nacional – 1,2+ @ 2.50 u MaxBet

U osmini finala portugalskog kupa sastaju se dve ekipe iz Segunde, ali timovi koji su pre samo tri sezone megdan delile u eliti. Prvo je ispao Nacional, pa onda i Santa Klara prošlog proleća. Cilj i jednih i drugih je povratak u Primeiru, a za sada stoje sasvim dobro. Na deobi su drugog i trećeg mesta sa po 33 boda, samo jednim manje od vodećeg AVS-a. Sigurno bi Santa Klara bila na vrhu da nije u dva poslednja kola osvojila samo jedan bod. Prvo su remizirali sa Belenensesom a onda i izgubili od Mafre na svom terenu. Za tih 180 minuta nisu dali ni gol. I Nacional je podbacio u prethondom kolu, oni su kao domaćini igrali samo 1:1 protiv Tondele. Ove dve ekipe sastale su se početkom novembra na stadionu Nacionala kada je rezultat bio 1:1. Sada se igra na dalekim Azorskim Ostrvima, a tamo nije nikome prijatno ni da putuje, a kamoli da igra. Upravo nas je to opredelilo da predložimo pobediu domaćina u duelu dve, po svemu, podjednake ekipe. Vreme je i da se probude strelci Santa Klare, tima koji je do pre par sezona igrao i u Evropi. Za 1,2+ kvota je 2.50 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 10.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.