Tiket dana (petak, 12.01.2024)

Tiket dana

Već ovog vikenda vraća nam se većina liga, a takmičenje se nastavlja u onih pet najjačih. Frnacuzi i Nemci su se odmorili i pridužuju se Italijanima, Špancima i Englezima. Kvote su važile u trenutku sastavljanja predloga.

Barnli – Luton – GG3+ @ 2.32 u Meridianbet

U duelu dve ekipe koje se grčevito bore za opstanak obično računamo na tvrd meč sa malo golova. Međutim, i Barnli i Luton su u tako teškoj situaciji da im neki ishod, poput 0:0, u međusobnom okršaju ne bi značio mnogo. Šeširdžije su u mnogo boljoj formi, imali su nekoliko odličnih utakmica u prvenstvu pa čak i onih koje su izgubili, poput duela sa Arsenalom ili Sitijem. Imali su i vrednih pobeda, slavili su protiv Njukasla na svom terenu i Šefildom na strani, pa su ih tih 6 bodova pomerili na 18 mesto sa samo bodom manje od prvog tima iznad crte ali i jednom zaostalom utakmicom. U meč sa Klaretsima ulaze posle poraza od Čelsija na svom stadionu i remija sa trećeligašem Boltonom u FA kupu, pa će morati na popravni kod Vonderersa. Barnli je ispao iz FA kupa ali je pokazao zube Totenehemu i pao tek u finišu meča na Vajt Hart Lejnu. U prvenstvu imaju dva vezana poraza ali uz solidnu igru, od LIverpual na Turf Muru i Aston Vile u Birmingemu. U prvom delu sezone Barnli je pobedio Luton kao gost sa 2:1, a i sada je naš predlog igra GG3+ sa koeficijentom 2.32 u kladionici Meridianbet.

Marsej – Strazbur – 1,2+ @ 1.87 u Meridianbet

Strazbur je na praznični odmor otišao posle tri vezane pobede u Ligi 1 čime je znatno poboljšao svoj plasman na tabeli. Sa 23 boda nalaze se na 9. mestu i mogli u drugom delu sezone, ako nastave sa ovakvim partijama, da se uključe u borbu za plasman u evropske kupove. Ne verujemo da je to primarni cilj ekipe Strazbura, mada je ova ekipa već bila deo Evrope, ali je nakon toga i ispada u Ligu 2. Sva tri trijumfa pre pauze, protiv Avra i Lia na svom terenu, te Lorijana na strani, ostavrili su rezultatom 2:1. Na Velodromu ih čeka težak zadatak, Olimpik je uspeo u nameri da ostane u Evropi i na proleće i polovinom februara očekuje ih dvomeč sa ukrajinskim Šahtjorom koji je bio treći u svojoj grupi Lige šampiona. Marsej je u poslednjem kolu pred pauzu odigrao 1:1 u Monpeljeu i nastavak prvenstva čeka 6. poziciji sa velikim zaostatkom za liderom iz pariza ali dostižnim za trećeplasiranim Monakom, što je poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona. U prvom delu sezone međusobni duel ova dva tima u Strazburu je okončan remijem 1:1, a od tog meča nisu prošla ni dva meseca. Ovde je predlog pobeda domaćina uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 1.87 u kladionici Meridianbet.

Katar – Liban – 1,3+ @ 2.23 u Meridianbet

Posle održanog Mundijala pre nešto više od godinu dana, Katar će biti domaćin i Azijskog kupa. Šteta bi bilo da infrastruktura ne bude iskorišćena makar i za ovaj kontinentalni šampionat. Favoriti su uglavnom isti kao i na prethodnim takmičenjima, to su Iran, Australija, Japan, Saudijska Arabija, ali i aktuelni prvak Azije Katar. Inače, prvobitno je ovaj Azijski kup trebalo da se održi u Kini, ali je ona izgubil adomaćinstvo zbog strogih mera zaštiti povodom korana virusa. Takmičenje otvara domaćin Katar u meču sa Libanom. U ovoj grupi su još Kina i Tadžikistan i ne bi bilo iznaneđenje da i Katar i Liban prođu u narednu fazu. Za Katarce se to svakako očekuje, oni su u kampanji za pripreme za nastup na svom prvom Mundijalu igrali fakultativno u jednoj evropskoj grupi kvalifikacija, imali teške okršaje sa Portugalijom, Srbijom, Republikom Irskom i to im je bilo veliko iskustvo. Liban nema značajnijih rezultata, ali ume da iznenadi. U ovom momentu sve je na strani Katara i očekujemo njihovu sigurnu pobedu na otvaranju šampionata, a verujemo i u dosta golova. Za 1,3+ kvota je 2.23 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 9.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.