Tiket dana (subota, 13.01.2024)

Tiket dana

Evo nama najzad odlične ponude, najbolje do sada u 2024. godini. Igra se u svim najjačim ligama, a predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja predloga.

Augzburg – Leverkuzen – 2,3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Farmaceuti su odigrali sjajno jesenji deo sezone u Bundelsigi i završili ga na prvom mestu sa 4 boda više od drugoplasiranog Bajerna. Istina Bavarci imaju jedan zaostali meč, pa će ta razlika najverovatnije biti samo bod. Gostovanje u Augzburgu je utakmica poslednjeg kola prvog dela prvenstva. Da bi osvojili nezvaničnu jesenju titulu fudbalerima Bajera je potrebna pobeda na ovom nezgodnom gostovanju. Pre praznične pauze, koja je u Nemačkoj trajala dvadesetak dana, Leverkuzen je slavio dve ubedljive pobede na svojoj Baj areni. Prvo su dobili Ajntraht sa 3:0 a onda Bohum, još ubedljivije, sa 4:0. Perfektni su bili i u Ligi Evrope i DFK kupu i videćemo da li je Ćabi Alonso uspeo da sačuva jesenju formu. Augzburg je uzeo samo jedan bod u poslednje tri utakmice u 2023. godini. Izgubili su na strani od Verdera i Štutgarta, i to bez postignutog gola, dok su na svom terenu otikunili dva boda Borusiji iz Dortmunda. Domaći teren je veliki adut Augzburga, imaju samo poraz od Darmštata ove sezone, ali Bajer je opasan gost i već ima pet trijumfa na strani. Uz dvojku predlažemo i golove a njih bi trebalo da bude barem tri. Za 2,3+ kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Bilbao – Sosijedad – 0-2 @ 1.70 u Mozzartbet

Veliki baskijski derbi je pred nama a oba tima ga dočekuju u odličnoj formi i sa serijom dobrih rezultata. Atletik je domaćin, i u njega ulazi sa nizom od 12 utakmica bez poraza, računajući i Kup Kralja i La Ligu. Poslednji put su poraženi od Barselone još u oktobru. Sada imaju četiri vezane pobede, tri u prvenstvu i jednu u kupu. Identičnu seriju od 12 mečeva bez poraza ima i Real Sosijedad, samo je tim iz San Sebastijana nju stvorio u tri takmičenja. Pored domaćeg kupa i prvenstva igrali su odlično i u Ligi šampiona. Zbog svega toga, ali i plasmana ova dva tima na tabeli, Atletik je 4. a Sosijedad šesti, meč ima ogroman značaj. U prvom delu sezone Sosijedad je ubedljivo pobedio najvećeg rivala sa čak 3:0, ali su se stvari od tada dosta izmenile. Treba reći da je na poslednjih 9 utakmica Real Sosijedada palo ukupno 9 golova, a da su oni primili samo dva, i to u remijima sa Osasunom i Alavesom. Inače taj nerešen ishod sa drugim baskijskim timom, Alavesom iz Vitorije, veliki je kiks Sosijedada jer se dogodio na njihovoj Anoeti. Čak nas velika borba i tvrd meč sa malo golova. Za 0-2 gola kvota je 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Atromitos – OFI – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Od kako je Saša Ilić došao na klupu grčkog Atromitosa ovaj tim je prosto procvetao. Od njega se ne očekuje plasman u Evropu, ali bi i ulazak u plej-of bio veliki uspeh. U ovom momentu, posle 17 odigranih kola, Atromitos je na 7. poziciji, sa samo bodom manje od Asterasa, koji će biti njihova naredna meta. Ostalo je još devet kola do podele lige na plej-of i plej-aut i to je sasvim dovoljno vremena da se Atromitos prebaci u gornji dom. Ekipa iz atinskog predgrađa Peristeri je bez poraza od 22. oktobra, ali tada Ilić nije bio trener ovog kluba. Od tog neuspeha protiv PAOK-a odigrali su 11 utakmica, 9 prvenstvenih i dve u kupu, i nisu izgubili. Prošlog vikenda Atromitos je osvojio ceo plen na gostovanju kod Volosa. Sada im u goste dolazi OFI sa Krita, a domaći teren ne predstavlja veliku prednost zbog odluke Saveza da se mečevi igraju bez navijača sve do febrauara. OFI je uzeo samo bod u poslednjih pet prvenstvenih utakmica, a prethodni trijumf zabeležio je još 2. oktobra i to protiv šampiona AEK-a. U prvom delu sezone na Kritu je bilo 1:1, a sada očekujemo pobedu Atromitosa. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.10.

Grenobl – Denkerk – 1 @ 1.65 u Mozzartbet

Odmarali su i francuski drugoligaši, prethodno kolo Lige 2 igrano je još 19. decembra, a posle prve polusezone u vođstvu je tim Anžea ispred Oksera i Grenobla. Razlike nisu velike, i za dva mesta koja direktno vode u elitu boriće se još sigurno još nekoliko timova. Liga je dosta izjednačena, pa su tako bivši velikani francuskog i evropskog fudbala Bordo i Sent Etjen, daleko od vrha. Grenobl može biti zadovoljan učinkom, u 19 utakmica ostvarili su učinak od 34 boda koliko ima i Laval na 4. mestu. Ispred njih je Okser sa četiri više, te lider Anže sa 6 bodova prednosti. Na puazu su otišli sa dve vezane pobede, protiv Anesija i Konkernua, a morali bi na isti način da završe meč i sa timom Denkerka, iz poznate luke na La Manšu. U prvom delu prvenstva duel ove dve ekipe okončan je bez golova, a Dankerk nije zatresao mrežu Grenobla ni u dve prethodne međusobne utakmice, koje je izgubio. Denkerk se vratio u Ligu 2 prošlog proleća i samo želi da opstane u ovom rangu. Za sada su na zadovoljavajućem 14. mestu ali imaju samo tri boda više od prvog tima ispod crte. Teško da mogu računati na bodove u Grenoblu, naš predlog je zato jedinica sa kvotom 1.65 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.