Najava i analiza: Serija A, 20. kolo: Inter i Juve nastavljaju borbu za Skudeto, derbi na San Siru, Viola čuva četvrto mesto!

Od subote su na programu mečevi 20. kola italijanske Serije A, a najzanimljiviji susret ovog kola se igra na San Siru gde će Milan ugostiti Romu.
Lider na tabeli Inter ide na teško gostovanje kod Monce, dok neće biti lako ni Juventusu na svom stadionu protiv tradicionalno neugodnog Sasuola.
Četvrtoplasirana Fiorentina će na svom terenu ugostiti Udineze, dok petoplasirana Bolonja putuje na gostovanje kod Kaljarija.
Od ostalih mečeva izdvajamo duele između Napolija i Salernitane, kao i Lacija i Lećea.

Đenova – Torino – GG @ 2.30 u Maxbet

Đenova igra na veoma visokom nivou u svojoj povratničkoj sezoni u Seriji A, a na poslednja četiri meča popularni Grifoni su bez poraza, uz konstataciju da je ova ekipa nedavno uspela da odoli Interu i Juventusu, a upravo to su dve ekipe koje su do sada najviše pokazale.
U prošlom kolu je Đenova remizirala i na gostovanju kod ove sezone sjajne Bolonje, kada je bilo 1:1, uz napomenu da je domaća ekipa postigla izjednačujući pogodak u sudijskoj nadoknadi.
Torino je u prošlom kolu odigrao svoj verovatno i najbolji meč u sezoni, pošto su Bikovi bez većih problema savladali Napoli sa 3:0, nakon čega se izabranici trenera Ivana Jurića nalaze na desetoj poziciji na tabeli.
Ipak, Torino godinama unazad igra dosta lošije na strani, a pre toga vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG uz sjajnu kvotu 2.30 u Maxbetu.

Napoli – Salernitana – 3+ @ 1.57 u Meridianbet

Napoli je kada se sve sabere i oduzme vrlo verovatno i najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja Serije A, a trenutno se aktuelni šampion Italije nalazi na katastrofalnom devetom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje sva je prilika da Napolitance naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Valtera Macarija doživeli težak poraz na gostovanju kod Torina, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Salernitana se i pored toga što se nalazi na poslednjem mestu na tabeli neće tako lako predati, a to je ova ekipa najbolje pokazala u prošlom kolu kada je tesno poražena od Juventusa i to nakon primljenog pogotka u poslednjim trenucima susreta.
Napoli naravno više nema pravo na kiks i očekuje sigurno pobedu domaćina uz pravu goleadu, pa preporučujemo igru 3+ uz kvotu 1.57 u Meridianu.

Verona – Empoli – 1 @ 2.20 u Mozzartbet

Verona je prošle sezone nekako uspela da obezbedi opstanak u društvu najboljih, ali je veliko pitanje da li će to tim iz grada ljubavi uspeti da uradi i ovog puta.
U ovom trenutku se tim sa Bentegodija nalazi na osamnaestoj poziciji na tabeli, a u prošlom kolu je Verona poražena na gostovanju kod Intera, rezultatom 2:1, uz konstataciju da su fudbaleri gostujuće ekipe propustili da realizuju jedanaesterac u poslednjim trenucima susreta.
Empoli je trenutno stacioniran na devetnaestoj poziciji i svakako da će ovo biti pravi derbi začelja, a u prošlom kolu je klub iz Toskane poražen na svom terenu od Milana, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
I jedni i drugi će pokušati da zabeleže trijumf ovde, ali prednost ipak dajemo Veroni i hrabro vam preporučujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 2.20 u Mozzartu.

Monca – Inter – 3+ @ 1.83 u Meridianbet

Jedan od najzanimljivijih mečeva ovog kola se igra u Monci, gde će istoimena ekipa ugostiti trenutnog lidera na tabeli, ekipu Intera.
Monca se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala sjajan meč na gostovanju kod Frosinonea, na kom smo videli čak pet pogodaka, a na kraju je bilo 2:3, nakon čega se tim koji je u vlasništvu legendarnog Adrijana Galijanija nalazi na jedanaestom mestu na tabeli i svakako da se opstanak ni ovog puta neće dovesti u pitanje.
Sa druge strane Inter je u prošlom kolu uz dosta muke slavio na svom stadionu protiv Verone, uz napomenu da su Neroazuri imali i dosta sreće na tom duelu pošto su gosti promašili jedanaesterac u dubokoj sudijskoj nadoknadi.
Monca retko gubi na svom stadionu i uglavnom su to mečevi sa velikim brojem pogodaka pa je idelano da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.83 u Meridianu.

Lacio – Leće – 1 @ 1.65 u Superbet

Lacio je jako loše startovao u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, međutim kako vreme prolazi tim iz prestonice Italije igra sve bolje o čemu nam najbolje govore i tri vezana trijumfa, od kojih se poslednji u nizu desio u prošlom kolu na veoma teškom gostovanju kod Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
U međuvremenu je Lacio uspeo da eliminiše i najljućeg rivala Romu u italijanskom Kupu, pa svakako da četa Maurisija Sarija u veoma lepom raspoloženju čeka meč protiv Lećea.
Što se ove ekipe tiče, tim sa juga Italije se trenutno nalazi na trinaestoj poziciji na tabeli, a u prošlom kolu je Leće remizirao na svom stadionu protiv Kaljarija, kada je bilo 1:1.
U ovoj situaciji, sve osim pobede Lacija bi bilo ogromno iznenađenje pa preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.65 u Superbetu.

Kaljari – Bolonja – GG @ 2.12 u Maxbet

Kaljari je sasvim sigurno uz Salernitanu, Empoli i Veronu jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang, a trenutno se klub iz Sardinije nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli, što ruku na srce i jeste poslednja pozicija koja na kraju prvenstva donosi opstanak u Seriji A.
U prošlom kolu su popularni Sardi remizirali na nimalo prijatnom gostovanju kod Lećea, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Bolonja nije uspela da nastavi sa fenomenalnim partijama, pošto je ovaj klub jedva uspeo da dođe do remija na svom stadionu protiv Đenove, ali i bez toga je opšti utisak fenomenalan, pošto se izabranici Tijaga Mote za koga se otima čitava Evropa trenutno nalaze na sjajnom petom mestu na tabeli.
Gosti su blagi favoriti, ali deluje da je igra GG baš po meri svih ljubitelja sportskog klađenja, a sve to kladionica Maxbet ceni sa kvotom 2.12.

Fiorentina – Udineze – 1 @ 1.68 u Primobet

Fiorentina ove sezone igra na veoma visokom nivou i kada bi se prvenstvo Italije završilo u ovom trenutku, Violu bi od septembra gledali u Ligi šampiona.
Naime, Ljubičasti se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji, uz samo bod viška u odnosu na Bolonju, a upravo ova dva tima su sredinom nedelje odmerila snage u četvrtfinalu italijanskog Kupa i izabranici Vinčenca Italijana su drugi put zaredom izborili plasman u polufinale.
U goste Fiorentini stiže Udineze koji ima dosta problema ove sezone, a trenutno se popularne Zebre iz Udina nalaze na jako lošem šesnaestom mestu na tabeli uz konstataciju da je ovaj tim u prošlom kolu poražen na svom terenu od Lacija, kada je bilo 1:2.
Deluje da bi ovaj susret u Firenci mogao da bude poprilično efikasan, ali je sigurnije da se opredelite za jedinicu na Fiorentinu koju kladionica Primobet plaća sa kvotom 1.68.

Milan – Roma – 1 @ 2.15 u Mozzartbet

Derbi kola se igra na San Siru gde će Milan ugostiti Romu. Rosoneri se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli i nakon jedne serije baš loših rezultata, utisak je da su izabranici Stefana Piolija ušli u pobednički ritam i pored eliminacije u italijanskom Kupu od Atalante (1:2).
U prošlom kolu Serije A, Milan je ostvario veoma važan trijumf na nimalo prijatnom gostovanju kod Empolija a taj susret je završen rezultatom 0:3, nakon čega su se Rosoneri učvrstili na trećem mestu na tabeli.
Roma igra katastrofalno u poslednje vreme, mada mora se priznati da su Rimljani imali i izuzetno težak raspored u prvenstvu. U prošlom kolu su izabranici Žozea Murinja remizirali na svom stadionu protiv Atalante, a taj duel je završen rezultatom 1:1. Nažalost, Vučica je u međuvremenu eliminisana iz italijanskog Kupa od Lacija, pa deluje da je u Rimu upaljen crveni alarm.
Dosta težak meč za prognoziranje, ali ipak deluje da će Milan iskoristiti sve slabosti Rome i slaviti na ovom duelu pa preporučujemo da se fokusirate na pobedu domaćina, a sve to uz kvotu 2.15 u Mozzartu.

Atalanta – Frosinone – 3+ @ 1.65 u Meridianbet

Atalanta će dati sve od sebe da ove sezone ponovo izbori plasman u Ligu šampiona, međutim i više nego jasno je da će sve to biti pakleno težak zadatak. U ovom trenutku se tim iz Bergama nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Fiorentinu, a dobro poznato je da je to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je popularna Boginja remizirala na teškom gostovanju kod Rome, a taj susret na Olimpiku je završen rezultatom 1:1.
Frosinone je u trenutno stacioniran na petnaestom mestu na tabeli, a nakon sjajnog starta prvenstva kako vreme odmiče ova simpatična ekipa u poslednje vreme igra sve slabije, uz konstataciju da su najbolji pokazatelj za to i četiri vezana poraza.
Očekuje nas po svemu sudeći lak trijumf Atalante, a vrlo lako bi ovaj duel u Bergamu mogao da bude i efikasan, pa savetujemo igru 3+ uz kvotu 1.65 u Meridianu.

Juventus – Sasuolo – 1 @ 1.45 u Superbet

Poslednji duel ovog kola se igra u Torinu gde će Juventus ugostiti Sasuolo. Stara dama i pored silnih problema igra zaista sjajno ove sezone, a trenutno se izabranici Masimilijana Alegrija nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Inter.
U prošlom kolu je Juve dosta teže nego što se to očekivalo slavio na gostovanju kod Salernitane, a junak tog susreta je bio Dušan Vlahović koji je pogodio u završnici duela.
Sasuolo je poslednjih nekoliko godina dosta puta bio koban za Juventus, a zanimljivo je da su Neroverdi i ove sezone uspeli da savladaju tim iz Torina na svom stadionu.
Inače, trenutno se tim iz Ređo Emilije nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, i veliko je pitanje može li ova ekipa više od toga ove sezone.
Jedinica na Juventus ne bi smela da se dovede u pitanje, a sve to Superbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.