Tiket dana (nedelja, 14.01.2024)

Tiket dana

Mnogo toga zanimljivog je danas u ponudi ali je malo onih takozvanih ”sigurica”. Opredelili smo se za utakmice iz najjačih liga, pošto smo se malo i uželeli vrhunskog fudbala. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Everton – Aston Vila – GG @ 1.60 u SuperBet

Izgleda da je kazna Saveza izuzetno motivisala Karamele i one su neposredno po njenom izricanju igrale svoj najbolji fudbal. Kad ih je prošla ljutnja zbog te odluke vratili su se u svoj stari mod i sada su u seriji od tri uzastopna poraza u prvenstvu i pet utakmica bez pobede, računajući i domaće kupove. Ponovo je Evrton u opasnoj zoni, nalaze se tik iznad nje i imaju trenutno samo bolju gol razliku od Lutona koji je još u petak osvojio bod u Barnliju. Taj remi svakako da ide na ruku fudbalerima Evertona, ova dva tima su glavni kandidati, uz Šefild Junajted, da se presele u Čempionšip, a za ekipu iz Liverpula je opstanak jedino važan u ovoj sezoni. Što se FA kupa tiče odigrali su dobar meč protiv Palasa na strani i izborili remi, pa ih očekuje uzvratni duel na Gudisonu, na koji sada dolazi odlična Aston Vila. Ekipa iz Birmingema imala je blistavu jesen, malo su je pokvarili neočekivanim remijem sa Šefildom na svom terenu, i to je bila jedina utakmica koju nisu dobili na Vila parku, a rivali su bili i Siti i Arsenal. Ove sezone već dva puta su se sastajali ovi timovi, oba puta u Birmingemu, a Vila je dobila prvenstveni, dok je Everton slavio u EFL kupu. Za meč na Gudisonu predlažemo golove, i to bar po jedan na obe strane. Za GG kvota je 1.60 u kladionici SuperBet.

Fiorentina – Udineze – 1 @ 1.67 u SuperBet

Mogla bi ovo da bude ona tako dugo čekana sezona za navijače Fiorentine, sezona posle koje će njihovi ljubimci izboriti plasman u Ligu šampiona. Za sada je sve dobro, Viola je na četvrtm mestu polse polovine sezone i ako budu nastavili sa jesenjim partijama san bi mogao biti ispunjen. Ispred njih su samo dva milanska kluba i Juventus, dok će najveći konkurenti Ljubičastima za to četvro mesto biti Bolonja, Lacio, Atalanta, Roma, pa čak i Napoli. Jeza da vas prođe od imena klubova koji su vam za petama. Fiorentina je godinu počela porazom u režo Emiliji od Sasuola i to im je bio prvi neuspeh još od novembra, a prvi primljeni gol posle 300 minuta mirne mreže. Jeste poraz bio razočaranje, ali su samo par dana kasnije pobedili Bolonju u kupu posle penala i plasirali se u polufinale. S obzirom da su ostali i u Ligi konferencija, bila je to veoma uspešna polusezona za tim iz Firence. Prvu prvenstvenu pobedu u 2024. godini pokušaće da ostvare protiv Udinezea. Crno-beli iz Udina učinili su im uslugu pobedom nad Bolonjom pa je Viola preuzela četvrto mesto od Bolonjeza. Zebre su trenutno u donjem delu tabele, imaju samo 17 bodova i svaki poen im je jako bitan. Fiorentina je pobedila u Udinama jesenas, pa verujemo da će i na ”Artemio Frankiju”. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.67.

Menhengladbah – Štutgart – GG3+ @ 1.75 u SuperBet

vabe žele da prvi deo sezone završe na način na koji su igrali njen veći deo. Štutgart je prošle sezone opstana izborio tek pobedom u dvomeču baraža protiv Hamburgera, a posle 16 kola u novom prvenstvu nalazili su se odličnoj trećoj poziciji. Pored sjajnog plasmana uspeli su da se probiju i u završnicu DFB kupa, nalaze se među osam najboljih ekipa, a pošto su među njima samo tri iz Bundeslige, eto šanse da se ”pojuri” i trofej. U 17. kolu, poslednjem u tkz jesenjem delu, Švabe gostuju u Menhengladbahu. Domaća Borusija je bila tek 12. pred ovu rundu, ali su oni išli u svesno podmlađivanje tima, pa se ne može reći da su razočarali. Šta više, utakmice Ždrebaca bile su najinteresantnije jesenas i na njima je padalo više od 4 gola u proseku. Borusija je dala 31 gol na 16 utakmica i primila 35, što za odbranu nije pohvalno jer je samo Darmštat, koji je poslednji, primio više pogodaka od njih. Svakako da golove možemo očekivati i u duelu sa Štutgartom, gosti imaju fantastičnog Girasija koji, da se nije povredio, imao bi i više datih golova od 17, koliko je postigao na 14 utakmica. Međutim, njega neće biti u timu neko vreme jer je sa reprezentacijom Gvineje na Afričkom kupu nacija. Za GG3+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.75.

Egipat – Mozambik – 1,2+ @ 1.72 u SuperBet

Obala Slonovače biće domaćin Afričkog kupa nacija koji traje do sredine februara. U evropskim klubovima treneri se čupaju za kosu, oni koji je imaju, jer su im vađni igrači trenutno u Africi u vreme kada se biju najvažnije bitke u prvenstvima. Egipat u prvom kolu igra protiv Mozambuka, a Faroni su u Abidžan došli po trofej koji čekaju 14 godina. Mo Salah je tu, on je odveo Egipćane na prvi Mundijal u Rusiji, ali još uvek nije uspeo da sa svojom selekcijom postane šampion Afrike. U grupi su još Gana i Zelenortska Ostrva, pa je ovo jedna, po opštem mišljenju, od jačih grupa na prvenstvu. Mozambik je najslabiji u ovoj konkurenciji, fudbaleri iz zemlje koja je bivša portugalska kolonija igraju uglavnom u evropskim klubovima, a najpoznaiji je defanzivac Atletika Reinildo Mandava. Najbolji strelac je Geni Katamo iz lisabonskog Sportinga. Egipat je prolo prvenstvo izgubio na penale od Senegala, a ista selekcija ga je sprečila da ode u Katar. Sada su rešeni da idu do kraja i verujemo u pobedu nad Mozambikom, ali i u bar dve lpte u mreži rivala. Za 1,2+ kvota je 1.72 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 8.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.