Tiket dana (sreda, 17.01.2024)

Tiket dana

Ponuda je gotovo identična kao i juče, ponovo su na meniju ista takmičenja. Kvote su važile u vreme pisanja teksta.

Đirona – Rajo Valjekano – T12+ @ 1.70 u MaxBet

Katalonci su napravili veliki kiks remijem protiv poslednjeplasirane Almerije u nedelju u La Ligi. I taj jedan bod bio je dovoljan da e osame na prvom mestu na tabeli ali samo zato što je Real propustio ovo kolo zbog odigravanja Super kupa Španije u Saudijskoj Arabiji. Međutim, sve što je Đirona do sada uradila je fantastično, pa taman da više ne osvoje ni bod. Pobedili su Barselonu i Atletiko, ali i još 13 ekipa u španskoj elitnoj ligi. Biće ovo, po svemu sudeći, istorijska sezona za tim iz Katalonije, a Kup Kralja bi samo mogao da pojača utisak. Đirona u osmini najmasovnijeg takmičenja dočekuje Rajo Valjekano, takođe člana La Lige. U prethodnom kolu Đirona je bila ubedljiva na gostovanju kod Elčea, dok su Pčelice tek nakon produđetaka eliminisale drugog drugoligaša, tim Ueske. U prvenstvu je Đirona slavila u valjehasu sa 2:1 početkom novembra, a i sada je naš prdlog domaćin daje dva gola. Za T12+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.70.

Leven – Antverp – 2 @ 1.70 u MaxBet

U četvrtfinalu belgijskog kupa aktuelni šampion ove zemlje gostuje kod ekipe Levena. Dosadašnjim učinkom u Župiler ligi ne mogu biti zadovoljni ni jedni ni drugi. Antverp je posle 20. odigranih kola tek na 6. mestu, poslednjem koje vodi u plej-of, dok je Leven u zoni ispadanja sa samo 16 bodova na 14. mestu. Prvi tim iznad crte udaljen je 5 bodova i Leven sve snage mora da uspemri ka obezbeđivanju opstanka. Zato smatramo da će Antverp, koji posle ispadanja iz Lige šampiona ima obavezu da uradi nešto veliko i ove sezone, uspeti da prođe u četvrtfinale kupa, kada su već pobedili i jednu Barselonu. Leven je u prethodnim kolima ovog takmičenja bio bolji od nižerazrednih timova dok je Antverp u osmini finala izbacio tim Šarlroa. U njihovom međusobnom okršaju u prvenstvu Antverp je slavio minimalni trijumf početkom decembra prošle godine. Ne očekujemo goleadu ali predlažemo dvojku. Za pobedu Antverpa kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Blekpul – Notingem Forest – 2 @ 1.90 u MaxBet

U ponovljenom meču engleskog FA kupa Blekpul dočekuje Šumare iz Notingema. Pre deset dana na Siti Graundu u Notingemu rezultat je bio 2:2, što je bilo veliko iznenađenje. Ipak, najstarije fudbalsko tkmičenje na svetu obiluje iznenađenjima, posebno u ranoj fazi, pa remi trećeligaša sa prvoligašem nije nikakva senzacija. Narandžasti iz Blekpula pokušaće na svom terenu da se domognu naredne runde, u 2024. godini još nemaju poraz, a igrali su u tri takmičenja, Ligi 1, FA kupu i EFL Trofeju. U subotu su pobedili Iksiter na svom terenu i pomerili se do 8. pozicije. Cilj je da se dokopaju doigravanja i na taj način pokušaju da se vrate u Čempionšip. Što se Šumara tiče oni su zaigrali mnogo bolje od dolaska trenera Nuna Espirita Santa, pobedili su Njukasl na strani i Mančester Junajted na svom terenu, pa je taj remi sa Blekpulom iznenadio sve. Ipak, postoji popravni, pa očekujemo da se Forest pobedom u Blekpulu plasira u dalje takmičenje FA kupa. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.90.

Sakhnin – Makabi Haifa – 2,0-3 @ 2.25 u MaxBet

Pobedom nad najvećim konkurentom, imenjakom iz Tel Aviva, aktuelni šampiona Izraela makabi iz Haife se vratio u trku za odbranu titule. Još uvek Makabi iz Tel Aviva ima tri boda prednosti, ali je postojala opasnost da ona bude i dvocifrena. Sada je tim iz Haife u naletu, videlo se to i u trijumfu od 5:0 protiv Makabija Petah Tikve prošlog vikenda, pa očekujemo da u istom ritmu nastave i u Sakhninu gde ih čeka istoimeni klub. Domaćin je trenutno na 8. mestu i bori se za mesto u doigravanju. Do kraja regularnog dela prvenstva ima još deset kola i dovoljno vremena da nadoknade bod minusa u odnosu na Netanju i Hapoel Tel Aviv koji su u toj zoni plej-ofa. Sakhnin je u seriji od četiri meča bez poraza i tri uzastopna remija. Na poslednja dva meča su igrali bez golova, a krajem septembra, pre onih tragičnih događaja, iznenadili su Makabi u Haifi i osvojili bod. Neće ovde biti goleade ali bi Makabi mora da pobedi. za 2,0-3 kvota je 2.25 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 12.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.