Tiket dana (četvrtak, 18.01.2024)

Tiket dana

Nešto slabija ponuda nas očekuje danas a i postoji problem sa odlaganjem nekih utakmica zbog lošeg vremena u zapadnoj Evropi. Šta je tu je, ovo je naš predlog uz konstataciju da su kvote važile u vreme sastavljanja tiketa.

Egipat – Gana – GG @ 2.34 u Primobet

Šokirani su i jedni i drugi u prvom kolu ali su Egipaćani imap malo bolje prošli pošto su osvojili bod u duelu sa Mozambikom. I do njega su stigli golom Salaha sa bele tačke u šestom minutu sudijske nadoknade. Gana je izgubila od Zelenortskih Ostrva i ako izgube i od Faraona mogu da pakuju kofere za povratak. Bio bi to ogroman neuspeh i ne znamo kako bi fudbaleri i selektor Kris Hjuton iz Republike Irske. Ni na prošlom Afričkom kupu nacija Gana nije prošla grupu ali su zato bili sasvim solidni na Mundijalu u Kataru, pobedili Južnu Koreju ali izgubili od Urugvaja i Portugalije. Crne zvezde opet imaju ”jaka” imena u sastavu. Bivši napadač Ajaksa a sada Vest Hema, Mohamed Kudus, prvo je ime, ali je tu i sjajni Injaki Vilijams iz Bilbaoa. Tu su i dvojica Ajua, Džordan i Andre, kao i napadač Crvene zvezde Osman Bukari, strelac jednog gola na Mundijalu. Salah je ”gazda” u Egiptu, koji sa klupe predvodi Portugalac Rui Vitorija, a snaga je i u ElnenijuTrezegeu, Marmušu i ostalima. Čini se da je napad i kod jednih i kod drugi jači deo tima, pa pokušajte s golovima kojih bi trebalo da bude bar po jedan na obe strane. Za GG kvota je 2.34 u kladionici Primobet.

Famalikao – Braga – GG3+ @ 2.03 u Primobet

Drugi deo prvenstva u Primeiri fudbaleri Brage otvaraju gostovanje kod odličnog Famalikaa. Ove dve ekipe ranijih sezona su igrale jao zanimljive utakmice sa dosta golova i ne vidimo razlog da tako ne bude i sada. Poslednji okršaj na stadionu Famalikaa dobila je Braga sa 3:0, ali su prethodna dva igrana na Kamenolomu i završila se rezultatima 4:1 za Bragu i 2:1 za Famalikao, koliko je bilo u poslednjem odmeravanju snaga letos u okviru prvog kola novog šampionata. Posle polovine prvenstva Braga se nalazi na 4. mestu i izgubila je trku kada je titula u pitanju. Ostaje im bitka za novo učešće u Ligi šampiona, ali i tu zaostaju pet bodova za trećeplasiranim Portom, od koga su izgubili direktan duel prošlog vikenda. Za to vreme Famalikao je pobedio u gostima Kasa Piju i sa optimizmom čeka velikog rivala. Famalikao je na odličnom 7. mestu ali sa solidnim zaostatkom od 7 bodova za šestoplasiranim Moreirenseom. Golovi su prva i najsigurnija opcija, a naš predlog je najmanje tri pogotka i igra gol-gol. Za GG3+ koeficijent u kladionici Primobet iznosi 2.03.

Niki Volos – Levadijakos – 2 @ 2.04 u Primobet

U revanš meču osmine finala grčkog kupa sastaju se dva drugoligaša. Posle prvih 90 minuta na terenu Levadijakosa niko nema prednost s obzirom da je meč završen rezultatom 1:1. To jeste bilo malo iznenađenje jer je Levadijakos lider šampionata dok je Niki Volos tek četvrti. Inače taj prvi meč je odigran početkom decembra, a mesec dana kasnije, 7. januara, Levadijakos je lako slavio u prvenstvu sa 2:0. I u prvom delu sezone Levadijakos je pobedio u Volosu sa 1:0, pa nekako je logično da u revanšu isprai ono što je prošustio u prvom okršaju. S obzirom da se utakmice u Grčkoj i dalje igraju bez gledalaca, prednost domaćeg terena i nije tako velika, pa bi kvalitet Levadijakosa trebalo da presudi. Inače gosti su poslednji put izgubili još sredinom novembra a ukupnog pobednika čeka duel sa boljim iz okršaja šampiona AEK-a i Arisa iz Soluna. Naš predlog je dvojka sa koeficijentom 2.04 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Primobet iznosi 9.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.