Tiket dana (petak, 19.01.2024)

Tiket dana

Sledi nam dosta bogat fudbalski vikend, samo ako još i vremenske prilike budu takve da se utakmice mogu igrati. Predložene kvote bile su važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Senegal – Kamerun – 1 @ 1.95 u SuperBet

Duel dve selekcije koj su igrale na prethodnom Mundijalu svakako je derbi dana na Afričkom kupu nacija. Ujedno je Senegal i aktuelni šampion kontinenta, dok su Kamerunci uspeli da pobede i jedan Brazil u Kataru. U prvom kolu Senegalci su bili ubedljivi protiv Gambije i slavili sa 3:0. Tim Aliju Sisea je lako pobedio uz dva gola Lamina Kamare i jednim Pape Geja. Sadio Mane se nije upisao u strelce ali je asistirao za prvi pogodak. Kamerun je osvojio bod u meču protiv Gvineje i to su izjednačili tek kada su imali igrača više. Celo drugo poluvreme Gvineja je igrala sa desetoricom ali Kamerun nije uspeo da uzme više od boda. Sada su fudbaleri Rigoberta Songa u problemu i poraz od Kameruna mogao bi da ih eliminiše sa takmičenja u Obali Slonovače. Njihovi problemi ne bi trebalo da zanimaju Lavove Terange koji ovde važe za druge favorite, posle Maroka. Možda Senegal neće previše zapinjati, ali je rivalitet takav da očekujemo maksimalnu ozbiljnost i pobedu Mane i društva. Za jedinicu kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Sanderlend – Hal Siti – GG3+ @ 2.15 u SuperBet

Posle 27 kola u engleskom Čempionšipu i Crne mačke i Tigrovi nalaze se u gornjem delu tabele i kandidati su za plasman u doigravanje. O borbi za prva dva mesta nema ni govora, Lester, Lids, pa i Ipsvič i Sautempton su u mnogo boljoj poziciji, a preostala su još dva mesta u plej-ofu kojima se nadaju Sanderlend i Hal. I tu je konkurencija velika a do kraja sezone ostalo je još dosta utakmica. Sanderlend je prošle subote izgubio derbi u Ipsviču, Traktor Bojsi su slavili sa 2:1 i dodatno umakli crveno-belima na tabeli. Hal je imao dva poraza u protekloj sedmici, prvo su u prvenstvu izgubili od Noriča na svom terenu, da bi u utorak, u ponovoljenoj utakmici FA kupa, izgubli u Birmingemu, oba puta bilo je 2:1 za rivale Tigrova. Pred ovaj meč, prvi u 28. kolu, Sanderlend je 7. sa 40 bodova, a Hal 9. sa bodom manje. Pre dvadesetak dana igrali su meč prvog dela prvenstva u kome je Sanderlend slavio u Halu sa 1:0. Sada verujemo u efikasniji duel, pa je naš predlog igra GG3+ sa kvotom 2.15 u kladionici SuperBet.

Saragosa – Andora – 1 @ 2.10 u SuperBet

Domaćin je u seriji od pet utakmica bez poraza ali šta to vredi kada imaju četiri uzastopna remija. Mali je to broj osvojenih poena da bi se Saragosa pomerila ka gornjem delu tabele, mada su na početku sezone bili u samom vrhu. Pred ovu rundu tim sa La Romarede je tek 14. sa 29 bodova, ali je to samo šest manje od poslednjeg tima u zoni plej-ofa. U goste im dolazi tim Andore, tim iz Kneževine je u zoni ispadanja, nalazi se na 19. mestu sa 23 boda, a u poslednjih 9 kola uspeli su da pobede samo jednom. Prošle nedelje je Andora na svom terenu, posle velike borbe, izgubila od Leganesa sa 3:2, a zanimljivo je da su jedini ovosezonski trijumf u gostima ostvarili baš u Leganesu još u prvom kolu. Posle toga nisu pobedili nikog na strani i teško je to očekivati na La Romaredi. U prvom delu sezone Saragosa je slavila u Andori sa 1:0 i verujemo da će pobediti i pred svojim navijačima. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici SuperBet iznosi 8.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.