Tiket dana (subota, 20.01.2024)

Tiket dana

Danas je ponuda već slična onima u jeku fudbalske sezone. Igra se na svim meridiajanima, a mi smo se opredelili za sledeće mečeve. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja predloga.

Hajdenhajm – Volfsburg – GG3+ @ 2.05 u Meridianbet

Bilo je bojazni na početku sezone da li je Hajdenhajm spreman da se takmiči sa nemački fudbalskim alama, s obzirom da se radi o timu koji se po prvi put plasirao u Bundesligu. Bilo je malo nesnalaženja na startu, ali su brzo fudbaleri iz ovog gradića u Baden-Virtembergu, shvatili da neke velike razlike u odnosu na Cjatu nema, naravo ako verujete u sebe i svoj kvalitet. Posle prvog dela prvensta Hajdenhajm je na odličnom 9. mestu, ima već šest pobeda, a bez poraza je na prethodne četiri utakmice. Prošlu godinu završili su sa tri uzastopna trijumfa da bi ovu otvorili remijem u Kelnu. U goste im dolazi Volfsburg, bivši nemački šampion koji je trenutno iza njih dva mesta, sa jednim bodom manje na kontu. Vukovi su na početku 2024. godine, u poslednjem kolu prvog dela šampionata, gostovali u Majncu. Dugo su vodili ali su morali da se zadovolje jednim bodom. Na početku prvenstva Volfsburg je lako pobedio hajdenhajm na svom terenu sa 2:0, ali to sada neće biti slučaj. Kada igra Hajdenhajm golovi su zagarantovani, a verujemo da će ih biti na obe strane. za GG3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.05.

NEC – Tvente – GG3+ @ 1.98 u Meridianbet

Tvente nije imao realne izglede u šesnaestini finala domaćeg kupa protiv PSV-a u Ajndhovenu. Neprikosnoveni Filipsovci slavili su sa 3:1 pa ekipi iz Enšedea ostaje samo Eredivizija za prolećni deo sezone. Posle prve polovine prvenstva Tvente se nalazi na odličnom trećem mestu, onom koje na kraju sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Bio bi veliki uspeh da tu i ostanu, pošto sumnjamo da mogu ugroziti Fejnord na drugom, a tek je nemoguće da stignu PSV koji ima maksimalan učinak posle 17 utakmica. Mnogo im je važnije da obrate pažnju na timove koji su iza njih, a to su AZ i Ajaks. Ovog vikenda imaće Tvente teško gostovanje u Nijmegenu kod ekipe NEC-a. Domaćin je bio uspešniji u kupu, slavili su protiv Go Ahed Iglsa pre tri dana i plasirali se u osminu finala najmasovnijeg takmičenja. NEC je odličan i u prvenstvu, trenutno su na 8. mestu i doživeli samo 5 poraza u jesenjem delu šampionata. Meč u Enšedeu između ove dve ekipe sredinom novembra završen je rezultatom 3:3 uz spektakularnu igru, pa očekujemo da i u Nijmegenu vidimo dosta golova. Za GG3+ kvota je 1.95 u kladionici Meridianbet.

Pendikspor – Bešiktaš – T22+ @ 1.80 u Meridianbet

Izgleda da je šok terapija uprave Bešiktaša da kazni pojedine prvotimce, uglavnom skupo plaćene strance, zbog nezalaganja, urodila plodom. Crno-beli iz Istanbula su vezali tri pobede, dve u Super ligi Turske i jednu u kup ove zemlje i trenutno zauzimaju četvrtu poziciju. Njihova krajnja meta je treće mesto, na kojem je sada Trabzon sa dva boda više, dok dva gradska rivala, Galata i Fener, nisu više u njihovom dometu. Bešiktaš je razočarao u Ligi konferencija, nisu prošli grupu i do kraja sezone ostaju im samo domaća takmičenja. Sledi im gostovanje u azijskom delu Istanbula koje nosi naziv Pendik, kod domaćeg Pendikspora, debitanta u eliti. Ova ekipa je posle 20 odigranih kola na pretposlednjem mestu i vodiće veliku borbu za opstanak u Super ligi. Bez pobede su na poslednjih osam prvenstvenih mečeva, a na prvom zvaničnom odmeravanju snaga sa Bešiktašom napravili su veliko iznenađenje i vratili se sa bodom sa teškog gostovanja. To je bilo još u avgustu prošle godine, a od tada je Pendikspor imao mnogo problema i sa slabijim rivalima. Bešiktaš je efikasan, na tri poslednje utakmice dali su ukupno 11 golova a nisu primili nijedan. Naš predlog je gost daje dva gola sa koeficijentom 1.80 u kladionici Meridianbet.

Espanjol – Viljareal B – T12+ @ 1.66 u Meridianbet

Komplikuju se stvari kada je povratak Espanjola u La Ligu u pitanju. Tim iz Barselone zaređao je sa nerešenim rezultatima a na takav način teško da će uspeti u nameri da izbore direktan ulazak u elitu. To je rezervisano samo za dve prvoplasirane ekipe iz Segunde a oni su sada četvrti sa 7 bodova manje od vodećeg Leganesa. Katalonci su poslednji put izgubili 1. decembra, ali su pobedili još pre toga, poslednji put protiv Alkorkona 26. novembra. U međuvremenu su jednom pobedili i jednom izgubili u Kupu Kralja. Uzalud trijumf nad Valjadolidom kad ih je Hetafe izbacio iz kupa. U Barselonu dolazi B tim Viljareala. Drugi tim Žute podmornice ima samo jedan cilj a to je opstanak u Segundi. Za sada su tamo gde žele da budu, van zone ispadanja, ali su od iste udaljeni samo jedan bod. Svaki poen biće im jako važan, a na ruku im ne ide činjenica da su na strani ostvarili samo jedan trijumf i da u poslednjih pest mečeva u gostima imaju 5 poraza. U Viljarealu je jesenas Žuta podmornica slavila sa 3:1 protiv Espanjola i to je bio prvi zvanični susret ova dva tima. očekujemo revanš Katalonaca a predlog je barem dva gola Espanjola. za T12+ kvota je 1.66 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 12.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.