Najava i analiza: Serija A, 21. kolo: Debi De Rosija na klupi Rome, Juve bi da nastavi pobednički niz, težak posao za Rosonere!

Od subote su na programu mečevi nepotpunog 21. kola italijanske Serije A, koje nam donosi samo šest duela, pošto su Inter, Napoli, Lacio i Fiorentina imali obaveze u italijanskom Superkupu.
Najzanimljivije će biti na duelima između Udinezea i Milana, kao i Lećea i Juventusa, a biće zanimljivo videti i kako će se Danijele De Rosi snaći na klupi Rome, nakon što je ovaj klub otpustio Žozea Murinja.
Empoli i Frosinone će dati sve od sebe da prekinu seriju očajnih rezultata, dok će Đenova pokušati da slavi na gostovanju kod “fenjeraša” Salernitane, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.

Roma – Verona – 1 @ 1.47 u Meridianbet

Prvi duel ovog kola se igra na Olimpiku, gde će Roma koja ima dosta problema u poslednje vreme na svom stadionu ugostiti Veronu.
Cenu loših rezultata Vučice je nedavno platio Žoze Murinjo, a na njegovo mesto je postavljen legendarni Danijele De Rosi, koji ruku na srce za sada nema previše trenerskog iskustva. U prošlom kolu su Rimljani poraženi na gostovanju kod Milana, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Veroni po svemu sudeći do kraja sezone predstoji velika borba za opstanak, a trenutno se ekipa iz grada ljubavi nalazi na osamnaestoj poziciji na tabeli.
U prošlom kolu je tim sa Bentegodija konačno odigrao jedan sjajan susret i slavio na svom terenu protiv Empolija, a taj duel je završen pobedom domaćina od 2:1.
Previše bi bilo kada Roma ne bi slavila ni na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.47.

Udineze – Milan – 2 @ 1.90 u Mozzartbet

Verovatno najzanimljiviji duel ovog kola se igra u Udinama gde će snage odmeriti Udineze i Juventus. Domaća ekipa je trenutno stacionirana na šesnaestom mestu na tabeli i ima samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, i svakako da smo dosta više očekivali od popularnih Zebri ove sezone. U prošlom kolu su crno-beli remizirali na gostovanju kod Fiorentine, a taj duel u Firenci je završen rezultatom 2:2, uz konstataciju da je Viola do izjednačenja stigla u finišu susreta.
Milan je nastavio sa dobrim rezultatima u Seriji A, pošto je u prošlom kolu u velikom derbiju savladana Roma sa 3:1, pa se trenutno Rosoneri nalaze na trećem mestu na tabeli, iza Intera i Juventusa.
Za sve protivnike je teren u Udinama izuzetno neugodan, međutim, crno-beli se baš i nisu proslavili u dosadašnjem toku šampionata, pa je utisak da bi ovde nekadašnji šampion Evrope mogao da dođe do nova tri boda i još više poveća pritisak na drugoplasirani Juventus.
Hrabro vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90.

Frosinone – Kaljari – 1 @ 2.40 u Superbet

Primarni cilj Frosinonea u povratničkoj misiji u Seriji A će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a to svakako neće biti nimalo lak zadatak, iako je tim iz Rima dosta dobro startovao.
Nažalost, kako je vreme prolazilo tako je i ova ekipa pružala sve slabije partije, pa se u ovom trenutku Frosinone nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je klub iz prestonice doživeo svoj peti uzastopni poraz i to na gostovanju kod Atalante, kada je bilo više nego ubedljivih 5:0.
Kaljari je trenutno na sedamnaestom mestu na tabeli i sigurno da raduju dobre partije ovog tima u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je trijumf u prošlom kolu nad Bolonjom, kada je bilo 2:1.
Deluje ipak da je vreme za jedan trijumf Frosinonea, pa savetujemo jedinicu uz kvotu 2.40 u Superbetu.

Empoli – Monca – GG @ 1.78 u Maxbet

Jako loše fudbaleri Empolija igraju u poslednje vreme, a i bez toga će ova ekipa imati dosta težak zadatak da opstane u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Empoli nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo trinaest osvojenih bodova, što je za pet manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni. Na poslednjih pet mečeva tim iz Toskane je ostvario samo jedan remi uz čak četiri poraza, a u prošlom kolu su Plavi poraženi na gostovanju kod Verone, kada je bilo 2:1.
U goste im stiže Monca, koja je u prošlom kolu pretrpela težak poraz na domaćem terenu od Intera, pošto su Neroazuri slavili sa 1:5, ali i pored tog debakla, opšti utisak mora da bude dobar, jer se trenutno ovaj tim nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, daleko od zone ispadanja.
Empoli će dati sve od sebe da dođe do trijumfa, dok Monca sa vremena na vreme ume da odigra dosta dobro na strani, pa je možda najrealnije da se oprobate sa igrom GG uz kvotu 1.78 u Maxbetu.

Salernitana – Đenova – 3+ @ 2.45 u Meridianbet

Salernitana je tim koji je do sada svakako najmanje pokazao od svih ekipa u ovogodišnjem izdanju Serije A, a samo po sebi to znači da je ovaj tim trenutno i glavni kandidat da se na kraju sezone preseli u Seriju B. U ovom trenutku se tim iz Salenta nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo dvanaest osvojenih bodova, što je trenutno za čak šest poena manje u odnosu na timove koji su stacionirani u bezbednoj zoni. U prošlom kolu su Očoa i drugari tesno poraženi na gostovanju kod Napolija (2:1) i to nakon primljenog pogotka u poslednjim trenucima sudijske nadoknade.
Đenova igra zaista sjajno, a popularni Grifoni na pet poslednjih mečeva ne znaju za poraz, iako raspored nije bio nimalo naivan. U prošlom kolu je ova ekipa odigrala duel bez pogodaka na svom stadionu protiv Torina, pa se Đenova trenutno nalazi na odličnom dvanaestom mestu na tabeli.
Domaćin mora da ide na sve ili ništa, ali deluje da mu ni Grifoni neće ostati dužni, pa je sva prilika da nas očekuje efikasan duel i zato se ne libite da se oprobate sa igrom 3+ uz kvotu 2.45 u Meridianu.

Leće – Juventus – 2 @ 1.68 u Primobet

Poslednji meč ovog kola nam donosi duel između Lećea i Juventusa. Kao što smo to dosta puta napomenuli, Leće je sjajno započeo ovogodišnje izdanje italijanske Serije A, da bi nakon toga usledio potop, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Leće doživeo poraz na gostovanju kod Lacija, ali daleko od toga da se ova ekipa obrukala na Olimpiku.
Juve igra sjajno u poslednje vreme, i biće ovo lepa prilika da se Stara dama makar na kratko probije na prvo mesto na tabeli. U prošlom kolu je tim iz Torina bez većih problema na svom stadionu savladao Sasuolo, a taj meč je završen rezultatom 3:0, uz dva sjajna pogotka Dušana Vlahovića.
Deluje da bi Juve mogao da slavi i na ovom susretu i to dosta lakše nego što se očekuje pa savetujemo 2 uz kvotu 1.68 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.