Tiket dana (sreda, 24.01.2024)

Tiket dana

I danas će kupovi u Evropi i utakmice kontinentalnih šampionata u Aziji i Africi biti u centru pažnje. Uzbuđenja su zagarantovana. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Majorka – Đirona – 3+ @ 2.17 u Primobet

Neće biti nimalo lako lideru španske La Lige na gostovanju na Balearima u četvrtfinalu Kupa Kralja. Mada je Đirona u sjajnoj formi, što je najbolje osetila Sevilja u nedelju uveče kada je, i pored ranog vođstva, na kraju izgubila sa 5:1. Sigurno da Katalonci neće odustati ni od Kupa Kralja, kada su već stigli među najboljih osam, a sudeći po njihovoj formi, spadaju i u favorite da podignu pehar ovog prestižnog takmičenja. Majorka je u prvenstvu na 15. mestu sa pet bodova više od prvog tima ispod crte, a do sada su u kupu izbacili jednog nižerazrednog ligaša ali i dva člana Segunde, Burgos i Tenerife. Đirona je imala ozbiljnije protivnike, posle Orihuela morali su da eliminišu Elče i Rajo Valjekano, ali nisu imali mnogo problema. U prvom delu sezone Đirona i Majorka su odigrale spektakularan meč u Kataloniji koji je domaćin dobio sa 5:3. Uopšte gledano Đirona uvek igra na gol više, pa će tako biti i na ovom meču, mada Majorka ume da igra na rezultat. Naš predlog je igra 3+ sa koeficijentom 2.17 u kladionici Primobet.

Lids – Norič – 1,3+ @ 2.02 u Primobet

Lids i Norič igraju unapred svoj meč 29. kola Čempionšipa a razlog za to je činjenica da Lids već za vikend u FA kupu igra protiv Plimuta a Norič protiv Liverpula. Meč na Eland Roudu mogao bi biti izuzetno zanimljiv pošto su oba kluba u dobroj formi, Jorkširci imaju četiri vezane pobede, a Kanarinci pet mečeva bez poraza, uz tri trijumfa u poslednja tri meča. Lids je na 4. mestu na tabeli, njihova meta je druga pozicija, ona koja direktn o vodi u Premijer ligu, a najveći konkurenti za to mesto biće im Sautempton i Ipsvič, pošto se veruje da će Lester biti najbolji. Za Norič povratak u elitu nije obaveza ali ako se ukaže šansa Kanarinci će pokušati da je iskoriste. Tu pre svega mislimo na plej-of, mada su oni sada van te zone jer zauzimaju 8. mesto, ali samo sa dva boda manje od šestoplasirang Koventrija. Kada se se ove dve ekipe sastale u prvom delu sezone u Noriču gledali smo neverovatan meč koji je Lids dobio sa 3:2 iako je na pola sata do kraja gubio sa 2:0. Golovi ne bi trebalo da izostanu ni sada, ali verujemo da će Lids pobediti i ostati u trci za jedno od prva dva mesta. Za 1,3+ kvota u kladionici Primobet iznosi 2.02.

Tanzanija – Kongo – 2 @ 1.60 u Primobet

Jedna od ove dve ekipe završiće takmičenje na Afričkom kupu nacija posle ovog meča. Veće su šanse da to bude Tanzanija koja posle prva dva kola ima jedan bod, dok je Kongo osvojio dva. Tanzaniji je ovo treće učešće na kontinetalnom prvenstvu, tačnije u njegovoj završnoj fazi, a do sada su imali pet poraza i jedan remi, što znači da nisu prolazili grupu. Drugi remi ostvarili su ovde u Obali Slonovače i to protiv selekcije Zambije u drugom kolu. Na stratu su očekivano poraženi od polufinaliste prethodnog Mundijala Maroka, dosta ubedljivo sa 3:0. Kongo je stigao po plasman u nokaut fazu a nekako se i znalo da će o tome odlučivati duel sa Tanzanijom, koju moraju dobiti. U prva dva kola su osvojili vredan bod protiv Marokanaca ali su možda mogli više od boda na startu protiv Zambije. Sve će biti u redu ako pobede Tanzaniju, mada se može dogoditi da ih i jedan bod odvede dalje. Ne verujemo da će nekadašnji Zair rizikovati i čekati ostale ishode, pa predlažemo pobedu tima selektora Sebastijana Desabra sa Visom, Bakambuom, Embembom i ostalima u sastavu. Za dvojku na Kongo kvota u kladionici Primobet iznosi 1.60.

Bašakšehir – Fenerbahče – 3+ @ 1.63 u Primobet

Nastavlja se trka udvoje u turkoj Super ligi i svaki izgublejni bod Galatasaraja ili Fenerbahčea mogao bi skupo da ih košta na kraju. Fener je imao dva boda više pred prethodni vikend, ali je ostao bez pobede na svom terenu protiv Samsunspora, i pored činjenice da je rano stigao do vođstva. Veliki je to propust za ”žuto-plave”, pogotovo jer ih u vanrednom kolu čeka mnogo ozbiljniji rival, i to gradski, tim Bašakšehira. Domaćin je na 9. mestu, što je mnogo slabiji plasman od očekivanog, ali i dalje ima šansu da se domogne Evrope u kojoj nisu igrali ove sezone. Pored tga Bašakšehir se plasirao u osminu finala kupa, pa je i to prilika za neki dobar rezultat. Fener je sa Evropom završio ali su i oni među 16 najboljih timova u Kupu Turske. Najbitnije je da vrate titulu i sve je podređeno tom cilju, počevši od letošnjeg prelaznog roka kada su stigla ozbljna pojačanja predvođena Džekom i Tadićem. U prvom delu sezone Fener je lako izašao na kraj sa Bašakšehirom i pobedio sa 4:0. Efikasan meč očekujemo i sada, a za 3+ kvota je 1.63 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu u kladionici Primobet iznosi 11.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.