Tiket dana (nedelja, 28.01.2024)

Tiket dana

Ne možemo da se požalimo na ponudu ali i letimičan pogled kazuje nam da nema ništa sigurno. Ovo je naš predlog tiketa za nedelju. Kvote su bile aktuelne u momentu pisanja teksta.

Kadiz – Bilbao – 2 @ 1.70 u SuperBet

Baskijci su srušili Barselonu u Kupu Kralja i puni samopouzdanja putuju u Kadiz po bodove. Bilbao je neprijatno iznenadio prošle sedmice porazom na Mestalji od Valensije sa 1:0, čime su prekinuli niz od šest uzastopnih pobede, četiri u La Ligi i dve u Kupu Kralja. Međutim, već u četvrtak su uspeli, posle produžetaka, da izbace Barselonu iz najmasovnijeg takmičenja i plasiraju se u polufinale. I predhodnih godina igrali su dobro u ovom takmičenju, dva puta stizali do finala, ali nam se čini da im je sada borba za Ligu šampiona bitnija. Baskijci su trenutno na 5. mestu sa 41 bodom, koliko ima i madridski Atletiko, pa će im Jorgandžije biti glavni rival za četvrtu vizu, pošto su Žirona, real i Barsa u boljoj situaciji. Kadiz nije pobedio u La Ligi još od 1. septembra i meča sa Viljarealom. Nalaze se na 18. mestu, u zoni su ispadanja, pa će im svaki osvojeni bod biti zlata vredan. Ne očekujemo da neki uzmu protiv Bilbaoa, od koga su sa 3:0 izgubili jesenas. Za dvojku je kvota 1.70 u kladionici SuperBet.

PAOK – Panatinaikos – 1 @ 2.40 u SuperBet

Nikad uzbudljivija grčka Super liga ulazi u završnicu regularnog dela. Posle 26 kola prvih šest timova boriće se za titulu i evropske kupove, dok će preostalih 8 igrati za opstanak. Trenutno je na vrhu dvojac PAOK i Panatinaikos, a baš ova dva tima se sastaju u 20. kolu na čuvenoj Tumbi u Solunu. PAOK je u odličnoj formi, crno-beli iz Soluna su vezali četiri pobede, po dve u prvenstvu i kupu, dok su u poslednjih 14 utakmica, u svim takmičenjima, pobedili na 13, uz jedan poraz. Zeleni su imali malu krizu posle koje je morao da ode trener Ivan Jovanović, a stigao je iskusni Fatih Terim. Cilj je osvajanje duple krune za atinskog velikana, ali bi i titula šampiona, bez kupa, bila srdačno pozdravljena od navijača. Posle eliminacije Olimpijakosa na penale u četvrtfinalu, Pao je doživeo poraz od Atromitosa na svom terenu u prvoj utakmici polufinala i moraće u atinskom predgrađu Peristeriju da izvadi fleke. Pobednik ovog meča ima velike šanse da plej-of sačeka na prvoj poziciji, a u prvom odmeravanju snaga u Atini je bilo 2:2. Sada predlažemo pobedu domaćina, mada se i dalje u Grčkoj igra bez prisustva navijača na tribinama. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 2.40.

Rems – Nant – 1 @ 1.85 u SuperBet

U Francuskoj se malo igra kup malo prvenstvo pa su timovi izgubili kontinuitet. Ovog vikenda na programu je 19. kolo Lige 1, a jedan od zanimljivijih mečeva igra se u Remsu. Domaća ekipa imala je odličnu polusezonu, trenutno su na 6. mestu, poslednjem koje donosi plasman u evropske kupove. Pre sedam dana su podbbacili u Kupu Francuske i izgubili na gostovanju kod trećeligaša Sošoa. U gradu automobila pali su nakon produđetaka, pa će sada u potpunosti moći da se posvete prvenstvu. Rems je u prošlom kolu napravio iznenađenje i pobedio Monako u gostima, čime su se Kneževima revanširali za poraz u prvom delu sezone u Remsu. Pored Monaka bodove sa ovog stadiona odneo je još PSŽ i Brest, dok su ostalih pet mečeva fudbaleri Remsa dobili. Sada im u goste stiže Nant, tim koji je u lošoj formi i zauzima tek 13. poziciju. Samo dva boda više od prve ekipe u zoni ispadanja imaju Kanarinci, a sve je to posledica četiri vezana neuspeha u Ligi 1, ali i ispdanja iz kupa od drugoligaša Lavala prole sedmice. Ovde je Rems favorit, pobedili su u Nantu pa zašto ne bi i u Šampanji. Za jedinicu se dobija kvota 1.85 u kladionici SuperBet.

Sent Galen – Lugano – 1 @ 1.75 u SuperBet

Od ove sezone švajcarska Super liga igra se po izmenjenim pravilima, nema više četvorokružnog sistema već se posle dvokružnog liga deli na dva dela. Prvih šest timova igraju za titulu, dok će ostatak u borbu za goli život. Za Sent Galen je skoro izvesno da će biti u gornjem domu, a od ishoda narednih mečeva zavisi mogu li pripretiti Jang Bojsima i ”pobiti se” s ”mladim momcima” za pehar. Trenutno imaju pet bodova manje od lidera i aktuelnog šampiona, ali bi mogli da iskoriste evropske obaveze Jang Bojsa i njihovu opterećenost da smanje razliku. U prvoj utakmici u 2024. godini Sent Galen je slavio minimalan trijumf u Lozani protiv istoimenog tima. To je vađna pobeda na strani, pošto nisu najbolje igrali u gostima jesenas. Međutim, na svom terenu su perfektni, igrali su 9 utakmica i isto toliko puta su slavili. Ne verujemo da Lugano, tim koji je na solidnom 5. mestu, može da prekine njihov sjajni niz. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 13.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.