Tiket dana (utorak, 30.01.2024)

Tiket dana

U naredna tri dana u centru pažnje biće vanredno kolo engleske Premijer lige. Uželeli smo se ovog prvenstva posle samo jednog kola u poslednje tri sedmice. Kvote iz tiketa bile su aktuelene u momentu njegovog sastavljanja.

Maroko – Južna Afrika – 1 @ 1.62 u Mozzartbet

I dalje smatramo da je maroko glavni kandidat za osvajanje Afričkog kupa nacija, a kako i ne bi bio kada se radi o reprezentaciji koja je na Mundijalu, održanom pre nešto više od godinu dana, osvojila četvrto mesto. U grupnoj fazi su Marokanci igrali onoliko koliko im je bilo potrebno za prvo mesto. Pobedili su na startu Tanzaniju, zatim remizirali sa Kongom i na kraju trijumfovali protiv Zambije. Marokanci su ovde u najjačem sastavu, tu su Bono, Hakimi, Marzaui, ZijehAmrabat, En Nesiri i svi ostali, pa Lavovi Atlasa ne bi smeli da kiksnu u meču kakav je ovaj sa Južnom Afrikom. Bivši domaćin Mundijala je daleko od nekadašnjeg kvaliteta, to pokazuje i podatak da nemaju ni jednog igrača u ligama takozvane ”petice”. U Evropi ih ima u tragovima, pa je plasman u mnokaut fazu za njih uspeh. Pobedili su samo namibiju, doduše ubedljivo sa 4:0, izgubili od Malija na startu a dalje ih je odveo remi bez golova sa Tunisom, koji je Tunižane izbacio sa prvenstva. Za pobedu Maroka dobija se kvota 1.62 u kladionici Mozzartbet.

Lester – Svonsi – 1,3+ @ 1.80 u Mozzartbet

Zbog obaveza Lestera i Svonsija u FA kupu njihov prvenstveni meč 29. kola Čempionšipa pomeren je za utorak. Lisice su bile uspešne u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu, i eliminisale Birmingem pobedom od 3:0, dok su Labudovi ubedljivo poraženi u Bornmutu, Trešnjice su ih ispratile na put u Vels rezultatom 5:0. U prvenstvu je Leser u maloj krizi ali i pored toga i dalje drži čelnu poziciju sa solidnih sedam odnosno osam bodova prednosti u odnosu na prve pratioce Ipsvič i Sautempton. Međutim ima još mnogo da se igra i Lisice, ako žele ekspresan povratak u Premijer ligu, moraju da ponovo pobeđuju u kontinuitetu. U dva prethodna kola uzeli su samo bod. Poraženi su u Koventriju i remizirali sa Ipsvičom, pa im je trijumf nad Svonsijem imperativ. Velšani su na 16. mestu, nisu izgubili sve šanse za plasman u doigravanje ali sumnjamo da im je to prioritetni cilj. U prvom delu sezone Lester je slavio u Svonsiju sa 3:1, a sličan ishod očekujemo i sada. Za kombinaciju 1,3+ kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Sent Pauli – Fortuna – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Pravi je raritet podatak da su se ova dva tima sastala u subotu u prvenstvu Cvajte a sada igraju u četvrtfinalu DFB kupa Nemačke. Teško je reći koji je duel značajniji za Sent Pauli i Fortunu. Onaj ligaški dobio je tim iz predgrađa Hamburga kao gost i učvrstio se na prvom mestu na tabeli Cvajte dok je Fortuna ostala na 5. mestu, sada sa već 8 bodova zaostatka za Sent Paulijem. Da su slavili, umesto što su izgubili, razlika bi iznosila samo dva boda. Šta je tu je, na timu iz Dizeldorfa je da pokuša ekspresno da se osveti Sent Pauliju i slavi u meču DFB kupa i plasira se u polufinale. Ove sezone bi mogla da se dogodi i senzacija u Kupu Nemačke s obzirom da su u četvrtfinalu samo tri tima iz Bundelsige, uz 4 iz Cvajte i jedne iz treće lige. Pošto se međusobno sastaju Leverkuzen i Štutgart u polufinalu će, hipotetički, biti samo dve ekipe iz elite. Prvi cilj Sent Paulija je da se plasira u Bundesligu, da Hamburg ima makar jednog prvoligaša, ali neće ispustiti šansu ni da ode u završnicu kupa koji je izuzetn cenjen u Nemačkoj. Predlažemo pobedu domaćina za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.85.

Vintertur – Bazel – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Bazel je pobedom nad aktuelnim šampionom i liderom švajcarske Super lige Jang Bojsima učinio uslugu svim timovima koji se nadaju da svrgu ”mlade momke” sa trona. Ujedno je tim sa Sent Jakoba sačuvao teorijsku šansu da u dva preostala kola u regularnom delu sezone ugrabi 6. mesto i plasira se u plej-of, koji se prvi put igra od ove sezone. Sada je na toj poziciji baš Vintertur, koji ima 4 boda više, i ako Bazel slavi na ovom gostovanju zaostajaće samo bod. Ipak, ne zavisi sve samo od igara ova dva tima, pošto su ispred Bazela i Iverdon i Lucern. Veliki neuspeh za višegodišnjeg, i to uzastopnog, šampiona Švajcarske da ne igra u plej-ofu nego u plej-autu, ali već niz prethodnih sezona ovaj tim nije ono što je bio. Vinterturu je ovo druga sezona u eliti i ako bi bili među prvih šest to bi bio ogroman uspeh, najveći u njihovoj istoriji. Oba tima će igrati na pobedu pa treba očekivati golove. U prvom delu sezone Bazel je na Sent Jakobu slavio sa 5:2. Za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.